Skønhed og mode

5 års pige kjole - 15 bedste og smukt design

Pin
Send
Share
Send


Du kan altid lide at klæde dit barn i det bedste tøj og kjole er den bedste indsats. Kjolerne gør dit barn til at se smukke og søde ud. Du kan vælge mellem disse vidunderlige kjoler, der er opført her. De omfatter kjole til lejligheder såvel som daglig brug.

Seneste og Pretty 5 Years Girl Dress Patterns for Fødselsdage og Partier:

Prøv dette tøj til din 5 årige pige.

1. Mesh and Tulle Dress:

Her er en vidunderlig 5 års pige kjole, som du kan bære til enhver funktion. Kjoleens krop er lavet af mesh og er tætsiddende. Nederdeldelen er lavet af tyllmateriale og er orangefarvet. Kjole er givet et godt udseende ved at tilføje orange blomster på bodice og en dejlig stor orange sash bukke i taljen.

2. Denim Kjole:

Prøv denne sommerlige denim kjole til din lille. 5 års baby kjole er perfekt til en picnic eller en play date. Denim kjolen er flared og toppen er lavet af bomuld materiale. Den frillede hals er, hvad der giver denne kjole et vidunderligt udseende. Polka prikker er altid en favorit hos folk.

3. Flower Party Dress:

Vælg denne vidunderlige blomst 5 års pige festkjole til en særlig lejlighed som en fødselsdag. Kjolen er dekoreret med blomster strødt rundt omkring. Den hvide sash bue på forsiden tilføjer en charmerende detalje til kjole. Brede firkanter i nederdelen gør kjole til at ligne lyst til.

4. Remkjole:

I somre er denne strapped 5 årige pige kjole bare den rigtige ting. Bomuldsmaterialet gør kjole åndbar og perfekt. Båndene på skulderen gør det mere blødt og køligt. Brug farverne, der er perfekte til en varm dag og dejlige.

5. Designer kjole:

For den stilfulde baby kan du altid prøve en designer kjole. Denne fest tøj kjole til 5 år pige er klassisk designet med et bagudskåret design. Hjertet formet skåret ud på bagsiden er noget der vil skille sig ud i kjole. Så vælg farver og udskrifter, der vil supplere det design, du har til hensigt at indarbejde i kjole.

6. Prinsesse Cut Kjole:

For alle fester og bryllupsceremonier skal du klæde dit barn i noget med prinsessens snit. Disse kjoler er flared ved nederdelen og er lavet i satin eller tyll. Her har kjole en smuk stor skærmbue på bagsiden, der er omdrejningspunktet. 5 års baby pige kjole er også stor i alle pastelfarver.

7. Trykt kjole:

Vælg et dejligt og lyst print til dit barn. Denne trykte kjole med udskrifterne af malede læber er lavet barn som med tyll på toppen af ​​det. Nettomaterialet oven på det trykte materiale dæmper trykket og gør det til at se på mode. Du kan have disse i 5 år pige kjole størrelse også.

8. Aftenkjole Traditionel:

Her er en traditionel kjole, der kan bæres til festligheder og ceremonier. Den indiske stil kjole er en aften kjole, der er lang. Fødselsdags kjole til 5 års pige er perfekt til at fejre den traditionelle måde. Disse kjoler kan bæres igen til alle typer lejligheder.

9. Fuldt ærmer kjole:

Vælg denne enkle, men elegante kjole til dit barn til formelle lejligheder. Kjolen til 5-årige er enkel med knapper foran og en krave, der falder tilbage. De lange ærmer er perfekte til koldere dage og holder barnet varmt og hyggeligt. Dette kan være i varmt materiale, der er godt til vintre og lidt koldere dage.

10. Frilled Dress Country Style:

Klassiske designs er altid i trenden hele tiden. Denne land stil kjole er et sådant design, der ikke vil falme væk. Den simple kjole er lavet af trykt bomuldsmateriale. Toppen er med enkle stropper og er monteret i kroppen. Nederdelen er flared og bunden er lavet med dikkedarer fra kontrastmateriale.

11. High Neck Dress:

Vælg denne dejlige kjole med en høj hals, der er bundet med en streng. Kjolen har korte ærmer og er dekoreret med broderede designs af sommerfugle og blomster. Disse piger kjoler 5 år er lige rigtige til simple funktioner og fester. Du kan få dem i farver, der er pastel eller lyse.

12. A-Line Kjole:

En fancy kjole er alt hvad du behøver for den mest specielle lejlighed i dit liv. Denne fødselsdag eller bryllup ceremoni kjole er bedst, fordi den har blonder og satin som de anvendte materialer. Kjoleens kassepletter gør det til at se godt ud. Knælængdekjole er også perfekt til et barn.

13. Boks ærmer kjole:

Dette er en dejlig blonde kjole, der har en interessant kasse pude muffe. Det er det, der gør kjole fantastisk og smuk. Kjolen er fyldt med blonde materiale, der har en skulpteret kant. Muffens korte kassepletter er lavet med samme farve bomuldsmateriale.

14. Wave skulder kjole:

Her er en trendy kjole til 5-årige, der har bølge skuldre. Disse kjoler har et bølget kig på skulderen og er så lige og tæt på håndleddet. Klæden er lavet med klassiske polka prikker og er enkel med en kontrastfarve.

15. Peter Pan Collar Kjole:

Vælg denne klassiske Peter Pan krave kjole til din baby. Denne kjole er sort og hvid kombination. Den sorte krave er stor mod den hvide base. Den udskrevne nederdel er sød og venlig med sort og hvid kat print. Et simpelt tyndt bælte i taljen accentuerer kjole perfekt.

Kjoler til 5 årige børn er vidunderlige, da de får dem til at se stilfulde og søde. Disse kjoler kan være enkle eller endda store. De enkle er gode til daglig legetid, mens de store er gode til fødselsdagen og bryllups lejlighederne.

Pin
Send
Share
Send