Skønhed og mode

9 Forskellige modeller af Patio Paraplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Der er forskellige mønstre og yndefulde designs til rådighed i serien af ​​patio paraplyer. Det er svært at vælge de bedste, da hver har sine egne specielle egenskaber. Bare kig ind i baldakinerne og polernes materialer, som de består af. Og så vil du have en ren ide om, hvilken en skal bruge.

Seneste og bedste design af Patio Paraplyer:

Vælg de bedste udendørs terrasser til din have, pool og til andre udendørs rum, fra de følgende top 9 modeller af Patio Paraplyer.

1. Ottekantede paraplyer med forskydning Design:

Dette er 11 fod ottekantede paraplystøbning 95 kvadratmeter skygge. Den leveres med aluminiumspolen og bunden med en pulverlakeret finish. Disse offset patio paraplyer bruger mekanismen af ​​nem vifte stil lift og tilt muligheder.

2. Paraplyer med tungt plaster

De er den slags store patio paraplyer, der har kraftige harpiks hubs. Det er 10 meter kvadrat offset paraplyer, der har let at åbne og let vippe systemer indbygget i det. De har også nye ruller med sandfyldt skalbase.

3. Patio Dining Set Paraplyer:

Patio paraply er den bedste løsning til enhver lille plads i nærheden af ​​din udendørs have. Fire fold stole med lille foldes bord og paraply vil være godt valg, når gæsterne kommer til dit hjem for afslappede fester i haven. Hele sættet er øverst i sikkerhed og også holdbarhed.

4. Outdoor Patio Blue Shaded Paraplyer:

Det er en af ​​de mest foretrukne patio paraplyer, der er egnet til udendørs i alle årstider. Den er lavet af overlegen pongee materiale, der også giver UV-beskyttelse. Denne udendørs patio paraply har manuel åbning funktion sammen med plast håndtag.

5. 32 LED Lighted Patio Paraplyer:

Disse er de specielle, der kan nævnes som de bedste patioparaplyer, der bogstaveligt talt har soldrevne 32 LED-lys under dens baldakin. Det gør brugsvinklen åben / lukkemekanisme med en trykknap tilt alternativ. Det indeholder også solpanel til den langvarige brug, og baldakinen er også UV-beskyttet mod solen.

6. Paraply Fabric Cantilever Patios:

Udforsk rækken af ​​firkantet baldakin i et stenskygget tone stof. Denne cantilever patio paraply har solid mønster med bronze og aluminium pole materialer. Den anvender veveløftsystem med dens baldakin, der er lavet med fade-resistent og UV-beskyttet stof.

7. Rektangulære Terracotta Patio Paraplyer:

Denne gårdhave sæt er lavet ved hjælp af rød skyggefuld baldakin i rektangulær form med Terracotta blad i stof. Disse rektangulære patioparaplyer har aluminiumspole med stærk holdbarhed, men udseendet er lavet som sådan af bronzemateriale. Denne gårdhave sæt bruger også det let åbne lukke system med vev lift mekanisme.

8. Double Top Square Patio Paraplyer:

Materialet til fremstilling af disse firkantede patioparaplyer er legeret stål, der er meget holdbart og stærkt nok til at modstå vejrforhold. Håndkranløftesystemet gør denne paraply meget praktisk at bruge. Baldakinen er 100% polyester materiale, der er let at rengøre, fade resistent og også vandtæt.

9. Bærbare Paraplyer i Parterne:

Det er lavet ved hjælp af den robuste kommercielle graderede poly canvas canopy med smuk mahogny plet. Denne lille patio paraply har to stykker træpoler, der er nemme at installere. Både polerne og rammerne er lavet af hårdttræ med lysebrun skygge. Den bruger 3-vejs tilt mekanisme til let at åbne og lukke.

Baldakinerne er lavet med polyester, terracotta, bomuld og også robuste kommercielle stoffer. Stængerne fremstilles hovedsagelig ved hjælp af aluminium eller stålmaterialer. Du har også mulighed for træpoler og rammer. Desuden kan du vælge skyggen og formerne af paraplyerne, der kan matche dine udvendige.

Se videoen: Sådan vejer politiet din campingvogn - tips fra Dansk Camping Union (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send