Skønhed og mode

9 Stylish Skirted Badetøj til kvinder med billeder

Pin
Send
Share
Send


Badetøj udvikler sig stadig så ofte. Du kan finde flotte designs på hylderne, der får dig til at købe dem alle. Badetøjene, der er meget smukke og feminine i udseende, er den nederdelte badedragt. De nederdelte badetøj kan være et todelt sæt eller det kan være et stykke. Du kan vælge farver og udskrifter, der er fed og smukke.

Bedste Skirted Badetøj til kvinder:

Her er de 9 bedste skørt badetøj til kvinder med billeder.

1. Nederdel Bikini Bund:

En aqua skørt badedragt er en dejlig bikini at bære, når du går til stranden. Farven er cool og passer godt sammen med vandet og solen. Nederdelen af ​​bikini er enkel og stilfuld. Toppen er et halter hals design.

2. svømme kjørt:

En tropisk print badetøj er en anden cool tilføjelse til din samling. Badetøj er et stykke der er fra skulderen. Du kan vælge lyse farver til denne badedragt, og det kan også være godt for poolpartier.

3. Halter Skirted Badetøj:

Den halter skørt badetøj er et andet godt design, som de fleste piger vælger. Blomsterprintet af dette badedragt er stilfuldt og elegant. Du kan gå ind for lyse farver samt pastell nuancer. Halvdelen af ​​dette badedragt er en anden stor design detalje. Dette er let at bære og bære.

4. Spaghetti Strap Badetøj:

Et spaghetti-stroppedesign anvendes i mange beklædningsgenstande, herunder toppe og kjoler. Så designet er perfekt til et skørt badetøj. Denne badedragt med et nederdel er moderigtigt og klassisk. Designet har en flare i bunden og ser meget smuk ud.

5. Ruched Badetøj:

Her er en cool måde at se på klædt på stranden. Ruched look er en slags dekorativt materiale, der samles op i bunden af ​​beklædningen. Badet nederdel er to eller tre lag i dette tilfælde. Du kan have badedragt som en sort svømme kjørt eller i enhver farve også.

6. Bremsekontrol Svøm slid:

En god måde at se på form er at bære maven kontrol beklædningsgenstande. Disse ses også i badedrag. Denne svampeklær i svampekontrol kan være en lang svømmetur eller kort. Blomstretrykket gør udskriften ser optaget og skjuler flabben.

7. Retro Badetøj:

En stor vintage stil er den høje talje svømme nederdel. Denne retro look badetøj er perfekt til alle aldre. Den øverste halvdel kan være halter hals eller enhver anden stil. Nederdelen er høj talje og giver dig et godt greb i bunden. En tynd flare i slutningen giver nederdelen et smukt look.

8. Ruffle Skirt Badetøj:

En fantastisk skørt todelt badedragt er denne fantastiske ruffle nederdel badetøj. Badedraget har en top, der er flæser og har en halterrem. Bunden er ruffle lag i tre farver, der danner en ombre skygge. Badetøj er rigtig sexet, og du finder dette design lige til stranden.

9. One Shoulder Skirt Badetøj:

Tjek denne ultra-cool hvide svømmehjørne med et skulder-design. Den nederdelte badedragt bunden af ​​dette badetøj er bare smuk. Off skulder design er fuld af lyse farver med bunden af ​​hvid. Du kan også have dette i solid hvid skygge.

Skirted badetøj er et særligt smukt valg i badetøj, som mange kvinder foretrækker. Nederdelen af ​​badedraget er trendy og elegant. Du kan få disse i blusser, lag osv. Toppen af ​​disse badetøj kan også være forskellige slags som halter hals, dyb V, en skulder osv.

Pin
Send
Share
Send