Skønhed og mode

Hvordan at afslutte din frygt for kærlighed?

Pin
Send
Share
Send


Det er et kompliceret koncept, kærlighedens følelser. Selv om det er en følelse, der er alt for almindeligt, ved ikke alle, hvordan man kan bringe kærlighed ind i deres liv. Betydningen af ​​kærlighed skal virkelig udtrykkes i mange former, blid og naturlig. Det er en følelse, der ikke kan læres, men en følelse, som skal føles og forstås. Men alle har frygt for afvisning, og derfor er de bange for at blive forelsket.

Alt håb er ikke tabt, for der er måder, hvormed du kan overvinde de forfærdelige kærlighedsforløb i fortiden og fortsætte med. Når du lukker døren til smerte og vrede, vrede og uoverensstemmelse fra fortiden, skal du åbne op for en kærlighed, der venter på at falde i dine arme. Her er et par tips til at hjælpe dig med at overvinde frygten for at blive forelsket. Læs derfor om, hvordan du afslutter din frygt for kærlighed.

1. Hvad er du bange for? Der skal være noget andet, som du er bange for, og ikke med at falde i kærlighed. Måske har du i fortiden givet dig dit bedste og alligevel står over for afvisning og ondt. Du har båret det i dit sind, det er dybt rodfæstet, og du har tillidsproblemer, når en person er reelt interesseret i, hvad du har at tilbyde. Kærlighed handler om at miste kontrollen på en positiv måde, ikke at begrænse sig selv

2. Identificer, hvor frygten stammer fra, og når det sker, ville du vide, hvad der skaber frygten. Som nævnt kan en tidligere erfaring eller måske se andres kærlighedsliv gå ned i drænet, der kan dræbe.

Husk, at ikke alle fem fingre på håndfladen er de samme, så generaliser ikke verden og dens måder, ikke især mennesker. Måske kunne du ikke lide ham eller hende i første omgang, hvilket er okay. Tiden helbreder det hele og elsker blomster, så giv dig selv plads og tid.

3. Stop med at føle dig skyldig og afslutte det skyldige spil af hvad der var, fokus på hvad du kan medbringe eller tilbyde. Den person, der gør ondt i dig, eksisterer ikke mere, behandler personen som skrald, der er blevet kastet ud og afskåret for livet. Find en person, der elsker dig som du er, dine interesser, din livsstil og meget mere. De burde være en positiv kilde i dit liv, ikke en som vil føle dig følelsesmæssigt.

4. Erobre frygt og lære af fortiden. Dette er ikke raketvidenskab, og det tager tid at opnå, men det er ikke umuligt på samme tid. Du vil kun overvælde dig selv, når du tvinger dig til at glemme fortiden natten over. I det øjeblik du møder frygten for at blive forelsket, vil du finde intern styrke til støtte, som ville gøre dig stærk

5. Hvis du fejlet i kærlighed i fortiden, er det okay, så indse det og fortsæt. Vi har alle svigtet i elendighed i kærlighed igen, men det sluttede ikke verden fra at rotere, blomsterne blomstrede og livets ånde blev nydt.

6. Tålmodighed er nøglen. Giv dig selv plads og tid, kom til personen bedre som en ven først og derefter langsomt blomstre ind i kronblade af kærlighed.

Hvad du ikke bør gøre:

  • Idoliser personen som Gud
  • Vær en person, de vil have
  • At være unaturlig
  • Lavt selvværd
  • Negativ

Vi håber, at disse oplysninger om hvordan man kan blive forelsket og at overvinde frygten for at blive forelsket, kommer til nytte. Kærlighed er en smuk følelse, og som nævnt forfatter siger Paulo Coelho: "Vi bliver forelsket mange gange, før vi finder den rigtige. Det gør os kun stærkere "... Så det er det !!

Se mere: Sådan vælger du at elske

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send