Skønhed og mode

Top 14 Kerala Cotton Sarees, som forbedrer din skønhed og udseende

Pin
Send
Share
Send


Kerala bomuld saree design er det stykke attraktivt kostume, der kan bruges på enhver dag til enhver begivenhed. Indien har længe siden oprettet deres nationale slid som sareen, som er et enkelt stykke tøj, som man ombryder rundt om kroppen. Nu til den bedre del kommer sareerne nu i forskellige nuancer, farver og stofmønstre. Dette kommer fra forskellige stater i Indien, hvor forskellige kulturer deler forskellige mønstre og nuancer. Vores beundring for Kerala saree vil aldrig dø.

Kerala sarees kommer i silke, bomuld og håndvæv. Det er overvejende hvidt med en farve i en farve. Nogle gange vil der være attraktive grænsedesigner, der er spundet omkring store temaer i Ramayana eller Krishna-fortællinger. Nogle gange ville det være enkle abstrakte designs. De attraktive mønstre og mønstre er en behandling for øjnene. Blusen er også af hvid farve, der passer til sareens kant. Kerala sari er kendt som det kulturelle kostume af kvinder i Kerala samfund. Dens nåde og appel af den af ​​de gyldne grænser tiltrækker kontrasten det klare hvide mundum neryathum, da det traditionelt er kendt for Keralite-kvinder, symboliserer de malaysiske kvinder. Det bæres traditionelt på Onam og endda på enhver anden speciel lejlighed. Træet er normalt foretrukket på bryllup af hinduer.

Seneste Kerala Cotton Sarees For 2018:

Her er din guide til de mange attraktive nuancer af Kerala sarees, som vinder popularitet i Indien.

1. Orange er den nye sort:

Orange er den nye farve denne gen er sportslig og i år er det alt om lysstyrke i farver. Når orangen parret med en solid sort, ser det utroligt smukt ud og derfor parrer i det bedste af disse to farver. Den sorte er i ren chiffon med brede orange grænser. Ved siden af ​​sareen er der vandrette strimler, der føjer til udseendet.

2. Beat The White:

Ofte Kerala farver er normalt mellow og ædru med de fleste af nuancer bliver badet i nådighed. Dette er en af ​​de autentiske Kerala sarees med en satin hvid base. Grænsen eller parret som vi siger er lavet af satinguld, der fremhæver kroppens hvidhed. Men det er hovedsagelig den oprindelige farve, der fylder pallu og grænsen der stjæler showet. Bemærk designet i pallu, det er et smukt maleri.

3. Den røde overbelastning:

Denne saree er fyldt med liv og farve, hvor sultry lyst er kastet i en bunke af nøgne og sorte nuancer, og de mønstre, der kom ud, simpelthen fascinerede os. Basisfarven til sareen er oxbloodrød, som er noget mat endnu smuk. Resten af ​​saree sammen med grænsen er beige med blå blomster og sort detaljer.

4. Farvekorrektion:

Denne saree kastes i en blanding og matcher med sjove livlige farver. Sareen har en hvidfarve på forsiden, hvor de bløde linjer definerer det svage mønster i den øvre halvdel. Sareæens kant er lavet i en sødrosa, og i den nederste del kan kanariefulten være et glimrende valg med det smukke sorte detaljerarbejde.

5. The Sober Gold:

Guldet kan stamme fra den autentiske satinbrede kantlinje, der suger sareen, men for resten af ​​sareen er kroppen og alt i en nydelig nøgenfarve af offwhite og beige. Hele sareen er et perfekt blik sammenkoblet med en gylden eller kobber-guldbluse for at matche sareen eller det lille detailarbejde på pallu. Dette er en lidt modificeret Kerala bomuldssarea.

6. Den brændende fersken:

Dette kan være en let hverdags saree til dig, som er ret trendy og samtidig ædru nok til et dagligt udseende. Basenfarven på sareen er en dyb fersken, der ser fantastisk ud, når den er parret med forskellige lyserøde nuancer på grænsen. Man kan endda parre dette med en sort bluse.

Se mere: Pochampally Cotton Sarees

7. Den rosa pris:

Den bedste omtale går til rosenblomster lavet af en perfekt hvid, men det er ikke kun hvorfor vi hjerte denne saree så meget. Basenfarven på sareen her er en satinrosa med et dybere og tyndere vandret stribet look. Sarees grænse ser dog storslået ud i kongeblå. En offwhite blusefarve kunne være et ideelt valg.

Se mere: Mangalagiri Cotton Sarees

8. Kerala Special:

Dette er en perfekt saree til et bryllup eller en reception lejlighed, hvor udklædningen og ekstravagance af beklædningen ville sidde godt med situationen. Den nedre ende af sareen er i sort hvid med blød ferskenarbejde, og den øverste del er en blød pink. Sari er stærkt jeweled, stenet og ornamenteret.

Se mere: South Cotton Sarees

9. Simple Cotton Saree:

Dette er en ultimativ Kerala-bomuldssaree, der er let simpel. Den har en smuk og lille gylden grænse. Det kræver dog en vis indsats for at opretholde. Når du vasker sareen, skal du sørge for at dyppe den i stivelsesopløsning, og skyll derefter godt. Tør det i sollys. Denne proces sikrer, at bomuldssareen forbliver stiv og ikke smuldrer efter en vask. Match det med en ærmerøs designerbluse eller en normal bluse med gylden kant.

10. Kerala Saree med Design:

Her er en Kerala hvid bomuldssaree med minimal design over hele sareens krop. Designet i rødt er en smuk kontrast til den fulde hvide saree. Match det med din bluse eller hold det uden ærmer. Minimale smykker og matchende armbånd vil give dig det flotte udseende, du altid har ønsket.

11. Trykt Farverig Kerala Saree:

Tag et kig på denne smukke og levende farverige Kerala bomuldsprint saree, der er mild til øjnene, men endnu smuk. Sarees krop er en blanding af gul og trykt alternativt stablet. Match det med de samme farvearmbånd. En ærmerøs bluse vil være det rigtige valg til denne saree. Bær dette til enhver afslappet fest eller lejlighed.

12. Off-White Handloom:

Dette er en off-white rød / sennep broderet Kerala bomuld håndloom saree. Kerala håndvæv bomuld sarees udviser den rene skønhed og den indsats, der er taget for at perfektionere det. Grænsen har en rød farve på en tynd strimmel. Prøv en normal bluse for at holde det enkelt og matche det med nogle smukke smykker for at fuldføre udseendet.

13. Kerala Cotton Kasavu:

Kasavu, som det er traditionelt kendt, er det traditionelle Kerala saree design, der er virkelig simpel hvid saree med en gylden farve. Den gyldne grænse er en smuk kontrast til den hvide farve og normalt foretrækkes en gylden bluse eller hvid bluse med gylden kant. Lad det flyde eller drape det som du vil.

14. Off-White Kasavu:

Dette er en traditionel off-white kasavu, der har en simpel gråhvid kant. En enkel armbånd og en matchende bluse vil gå godt med sareen. Den pallu har alternative strimler af gylden og sort-hvid farve, der vidunderligt passer til sareen, hvilket gør det til at se ekstremt enkelt og let.

Kerala sarees er inspireret til at se enkle, meget enkle. Uanset om du kan lide en ærmerøs bluse eller en fuld længde, undlader de aldrig at imponere. Udvælg fra sortimentet af bomuld, silke, trykte og kasavu sarees, der kommer i en række farve nuancer og mønstre. Men det er online eller gå ned for at gennemse butikskollektionen og vælge hvad du kan lide bedst. Glem ikke at flaunt i stil. Denne sommer, hold det nemt med nogle smukke Kerala nuancer!

Pin
Send
Share
Send