Skønhed og mode

Hvad er marathi astrologi (Rashi Bhavishya) og hvordan man kan forudsige din fremtid?

Pin
Send
Share
Send


Ifølge astrologi er der en forbindelse mellem de astrologiske fænomener og alt hvad der sker med mennesker på denne jord. Derfor henviser astrologi i grunden til placeringen af ​​planeter og stjerner, hvor en person blev født, og de tror, ​​at disse stjerner og planeter forudbestemmer menneskets skæbne på jorden.

I den vestlige civilisation består astrologi hovedsageligt af horoskoper, der repræsenterer personers træk og personlighed, mens ifølge østlig civilisation refererer astrolog til læsning af palæstinens, der læser linjerne i hænderne på en person, der bestemmer deres skæbne.

I Indien danner forskellige kulturer og religioner forskellige former for astrologi. Indien er et land med varierede kulturer, og med varierede kulturer kommer forskellige meninger og opfattelser, der giver anledning til forskellige former for astrologi. Nogle læser hænder, mens andre selv læser linjerne på panden og linjerne på fødderne.

Se mere: Kerala Vedic Astrology

Astrologi har sine rødder i 3.millennium f.Kr. Begreberne astrologi anvendes også i medicin, alkymi og meteorologi.

Astrologi er ikke så simpelt som at læse horoskoper i avisen. Det har en underliggende kompleks betydning, som kun er kendt af nogle få. Så i dag vil vi diskutere mere om marathi astrologi.

Stage af astrologi i Marathi:

De er forskellige faser i forståelsen af ​​marathi astrologi.

Trin 1: Astrologiske symboler:

Dette segment betyder forståelse af det primære sprog for marathi astrologi. Hvert tegn og planet på jorden har forskellige og unikke symboler. For at forstå marathi astrologi bør man forstå de underliggende betydninger.

Trin 2: Forståelse af Stjernetegn:

Stjernetegn består af syv kategorier. Man skal forstå dem grundigt.

Trin 3: Fortolkning af Stjernetegn:

Vædderen, Kræft, Taurus, osv. Er alle stjernetegn. Man skal have en grundig forståelse for dem på en stor. Stjernetegnene er som følger: Vandmanden, Taurus, Kræft, Leo, Tvilling, Skytten, Skorpionen, Våben, Fiskene og Vædderen.

Se mere: Palm Astrologi For Piger

Trin 4: Kendskab til planeter:

De 12 tegn på stjernetegn har 12 planeter forbundet med dem. Det betyder, at hvert tegn er forbundet med en planet.

Siden starten har astrologi altid været et kontroversielt emne. De fleste mennesker tror ikke på nogen sådan eksistens. Skepsis er stærkt forbundet med enhver form for astrologi. Det har meget få videnskabelige anvendelser og implikationer, som er den primære årsag til, at folk tvivler på dets eksistens.

Astrologi er ikke et bevist studie.

12 tegn på marathi astrologi:

De grundlæggende tegn på marathi astrologi falder ind under tre brede kategorier. De er som følger:

  1. Kardinale tegn: Vædder, kræft, væv og stenbukken er inkluderet i kardinalskiltene. De repræsenterer vitalitet, bevægelse og dynamik.
  2. De mærkbare tegn: Gemini, Jomfru, Skytten og Fiskene er inkluderet i de mærkbare tegn. De er kendt for deres tilpasningsevne. Disse tegn er i stand til ændringer og ændringer i livet. De kan medføre ændringer i livsbetingelserne, de lever i.
  3. De faste tegn: Taurus, Leo, Scorpio og Aquarius er inkluderet i de faste tegn. De er kendt for deres jordnatur, fasthed og stabil natur. De har stor viljestyrke og bringer ofte betydelige ændringer på grund af deres stive faste natur.

Se mere: Astrologi Håndlæsning

Astrologi er en tro. Der er ingen dokumenterede registreringer, der kan bedømme ægtheden af ​​det. Hvis du tror på det, er det verden for dig, og hvis du ikke gør det, eksisterer det ikke. Kundali matching er også en del af astrologi, der praktiseres af forskellige indiske familier, før de beslutter, om to personer vil være kompatible med at indgå i en hellig ægteskab.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send