Skønhed og mode

Fødselsplan: Hvordan gør man trin for trin?

Pin
Send
Share
Send


Der er intet mere ivrig end at planlægge at udvide din generation. Det betyder ikke, at du vil få succes efter hvert forsøg. For at sikre dig, at du ved alt om dine følelser og prioriteter, efter at du har gennemgået arbejde, læs videre og du vil være så forberedt som det bliver og vide, hvordan man laver en fødselsplan er afgørende. Hvis du planlægger at inddrage en jordemoder, dækker vi også det.

Hvorfor?

En fødselsplan er bare, hvad det lyder som en rekord, der sikrer, at din jordemor kan hjælpe, når hun har brug for, når man går under arbejdet. Med fremskridt inden for teknologi har du muligheder for at udfylde den online og få en udskrift eller gå på den traditionelle måde og diskutere det hele med din partner og derefter konsultere jordemor.

Der er ingen tvivl om, at din fødselsplan er ret personlig. Hvordan du formulerer det afhænger af mange faktorer og omstændigheder, som din medicinske historie, dine behov og din baggrund.

Se mere: Årsag til ikke at blive gravid

Ting at overveje:

En god fødselsplan har det hele og er et selvopfyldende dokument. Når det kommer til en plan, er smertelindring, fødested, instrumental leveringspræference, indgreb i proceduren og pleje af din baby nogle af de mange ting, du skal overveje. Du kan altid arbejde på nogle aspekter mere end andre, som du selvfølgelig kan tale med din partner om. Hans støtte ville komme til nytte ved at pitche en perfekt plan. Efter alt er han lige så involveret som en forælder som du er.

Sådan skriver du en fødselsplan:

For at begynde at skrive en fødselsplan skal du tage hjælp af disse retningslinjer, der beskriver i detaljer alle de vigtige aspekter, der skal dækkes.

Se mere: Bedste siddeposition under graviditeten

Om Birthing Room:

Dette er det vigtigste nøglepunkt, der skal indgå i din fødselsplan. Beskriv den slags rum, opsætning og atmosfære, som du ser dig selv at føde. Det ville også være klogt at medtage de mennesker, du gerne vil være omkring gennem fødslen.

Om Arbejde og Levering:

Gå videre til det næste vigtige aspekt og beskriv om du vil have en normal eller en caesarisk fødsel, og hvad skal du gøre, hvis noget går galt i processen. Hvis du har præferencer om fødselspositionerne, skal du sørge for at inkludere dem alle i overensstemmelse hermed. Du vil måske have et spejl for at se din baby bliver leveret. Hvis ja, nævnt det også. Bortset fra disse kan du også nævne, om du vil have fødslen filmet og glem ikke at nævne, om du vil have smertestillende eller ej. Den sidste ting at gøre er at nævne, om du vil gemme ledningen for fremtiden eller ej. Det burde være om det.

Når dit barn er leveret:

Angiv her, hvis du vil se din baby straks, eller du vil have barnet vasket og klædt i stedet. Derudover skal du nævne, hvor længe du ønsker at bo i værelset, når din levering er udført med succes.

Postpartum Care:

Når du kommer ned til de endelige ord, skal du nævne, om du ønsker yderligere ydelser fra barnets læge, som om du tager vare på barnets helbred, eller hvis du vil have forhuden fjernet, hvis det er en dreng.

Se mere: Forberedelse til en hjem fødsel

Færdig med artiklen? Nå ved du nu alt, hvad der er i en fødselsplan. Lad det ikke gå i spilde. Hvis du er villig til at få et barn snart, skal du fortsætte og sidde med en pen og papir med det samme og lave en fødselsplan.

Pin
Send
Share
Send