Skønhed og mode

20 enkle måder du kan slippe af med dårlig ånde (halitosis) hurtigt

Pin
Send
Share
Send


Hvad er dårlig ånde?

Dårlig ånde, som er et almindeligt problem hos mange voksne og få børn, kan være offentligt anklagende og kan føre til social boykot nogle gange. Det er også irriterende og nedslående Men vidste du det er et alvorligt problem? Dårlig ånde, medicinsk kaldet som halitosis, er et tegn på usund mundtlig praksis. Dårlig ånde er måske ikke en medicinsk alvorlig tilstand, men det er et tegn på, at munden ikke er så ren som den burde være. Det gør også en klar over vigtigheden af ​​at have et frisk ånde mens man taler med folk og holder sig offentligt. Når du først forstår betydningen, skal den næste arbejde for metoder, der rent faktisk kan hjælpe dig med at behandle dårlig ånde og at vide, hvordan du forhindrer dårlig ånde.

Dårlig åndsårsager og symptomer:

 • Fødevareingredienser: Nogle fødevareingredienser med skarpe smagsstoffer eller lugt, når de indtages, kan bevare deres smag i munden, hvilket fører til dårlig ånde. Fødevareingredienser som løg, hvidløg og andre krydderier. Også disse bliver båret i ens blodbanen efter fordøjelsen og kommer yderligere ind i lungerne og forårsager dårlig ånde.
 • Rygning og alkoholforbrug: Rygning og alkoholforbrug kan være årsagen til dårlig ånde. Disse to vaner medfører dårlig lugt med dem. Visse typer af sygdomme forårsaget af tobaksforbrug kan også være årsagen til dårlig ånde.
 • Forkert tandhygiejne: Dental hygiejne er ekstraordinært vigtigt, og når du mangler det, kan der opstå dårlig ånde. Hvis du ikke griber din mund efter hvert måltid og børster dine tænder to gange om dagen, er der enhver chance for, at pestdannelse og fødepartikler sætter sig fast i hullerne som følge af, at der opstår dårlig ånde. Hvis du ikke børster og flosser dagligt, forbliver madpartikler i munden og forårsager dårlig ånde.
 • Dehydreret mund: Når du ikke spiser nok vand, som din krop har brug for, vil spyt, der spiller en vigtig rolle i rensning, munden tørrer op og forårsager dårlig lugt. På grund af visse medicinske tilstande som diabetes kan munden også blive dehydreret og forårsage dårlig ånde.
 • Medicin: Visse typer af lægemidler, når de tages til behandling af sygdomme, kan forårsage dårlig ånde. Endnu ellers kan visse kosttilskud, som vi tager som jerntilskud, forårsage dårlig ånde på grund af skarp lugt.
 • Kold eller Hoste: Normalt når du har kulde eller hoste, på grund af overdreven produktion af slim og bakteriel vækst, produceres dårlig ånde.

Normalt er det svært at vurdere lugten af ​​dit ånde. Mens nogle mennesker kan udklare forskellen i deres eget åndedræt, ved nogle ikke engang, at deres ånde lugter dårligt. Når du lærer dig selv at kende, eller når en persons bevægelser giver dig et fingerpeg, begynder du at bekymre dig om, hvordan du kan helbrede dårlig ånde. Det er pinligt nogle gange at søge lægehjælp til dårlig ånde, når du ikke kender dårlige åndedrætsløsninger. Godt! Derfor hjælper vi dig med forebyggelse og bedste behandling for dårlig ånde hjemme. Vi sammensatte mere end 20 bedste plantelægemidler og den bedste behandling til halitosis derhjemme, som du kan vælge og bruge med det samme!

Det er bedst at overholde nogle enkle hjemmemedicinske behandlinger for dårlig ånde. Denne vejledning fortæller dig, hvordan du kan slippe af med dårlig ånde ved at bruge hjemmemekanismer, og alt du skal gøre er at følge dem med due diligence.

Herbal Home Remedies til hurtigt at reducere dårlig ånde:

Her er en speciel afhentning for dig detaljerede oplysninger om naturlægemidler hjemmet til halitosis, der er nemme, enkle og hurtige!

1. Fennikel mund vask:

Fennikel, den saunf, som vi tygger efter måltider, kommer med gode anti-lugtegenskaber. Fennikel kan med sin behagelige smag og aroma bekæmpe dårlig ånde og tilføre god lugt til munden. Fennikel frø kommer i forskellige kombinationer og i forskellige smag at matche til forskellige menneskelige kan lide.

Forberedelsesvejledning:

Du kan vælge at tygge fennikelfrø som det er eller lave naturlige eller urtefennikelfrø mundskyl og bruge det på daglig basis. Sådan gør du mundskylningen:

 • Tag en håndfuld fennikelfrø og knæk dem i stykker ved at gnide dem inde i dine palmer.
 • Tilføj nu disse fennikelfrø til en generøs mængde kogende vand.
 • Lad det komme til kog og reducere flammen.
 • Tilføj nu nogle mynteblade og nogle kanelstænger.
 • Lad det koge og sluk derefter flammen.
 • Stam blandingen og opbevar den i en flaske.

Brugsanvisninger:

 • Hæld forsigtigt nogle af de lagrede fennikel mundskyl i munden
 • Gurgle godt i et øjeblik og vask din mund
 • Gør det to gange eller tre gange om dagen for at reducere dårlig ånde

Bivirkninger:

 • Der er ingen mulige bivirkninger ved at bruge denne mundskylning.
 • Fennikel frø er naturlige ingredienser og de bruges som urtemedicin for dårlig ånde, derfor er dette middel ekstremt sikkert til daglig brug.

2. ACV-opløsning og ACV mundskyl:

Apple cider eddike, populært kaldet ACV i fødevareindustrien er en fantastisk urtemedicin for dårlig ånde. Den sure karakter af ACV hjælper med at rydde uønsket tartar og klæbrighed i munden, der forhindrer det i at lugte dårligt. ACV er en let tilgængelig køkkenrediens i dag, da de fleste husstande bruger denne ingrediens til at berige deres retter. Så her er den bedste ACV-baseret hjemmehjælp for dårlig ånde.

Forberedelsesvejledning:

Der er ingen specifik forberedelsesvejledning til ACV mundvask, da ACV er let tilgængelig på markedet i emballerede flasker. Du skal bare købe den og bruge den som den er.

Brugsanvisninger:

 • Tag et glas vand og tilsæt en spiseskefuld ACV.
 • Bland godt og brug denne løsning efter hvert måltid.
 • Du kan også drikke det i små mængder før måltidet, men hvis du ikke kan lide eddikesmak, kan du bare fortynde det endnu mere.
 • Hvis du er i tvivl om at drikke opløsningen, kan du blande halvt spiseskefuld ACV til et lille glas vand og gurgle det i et par sekunder. Du kan gentage det, indtil du føler friskheden i munden

Bivirkninger:

 • Der er ingen mulige bivirkninger ved at drikke ACV. Faktisk virker det som en mavesyre og hjælper med fordøjelsen.
 • Mundskylningen er også ufarlig.

3. Fenugreek Mundskyl:

Fenugreek, som naturligvis smager bittert, er rig på anti-svampemidler. Selvom de fleste af os ved, at fenegreek er en vital ingrediens i hjemmelavede urte skønhedsprodukter, spiller den også en afgørende rolle for at reducere dårlig ånde.

Forberedelsesvejledning:

 • Varm lidt vand og lad det koge
 • Tilføj nu en håndfuld frugterhorn frø til kogende vand
 • Lad det blive varmt, og træk derefter opløsningen på et glas.

Brugsanvisninger:

 • Tag et glas lunkent fenegreek vand og gurgle det i et par minutter.
 • Gentag det, indtil du føler friskhed i munden.
 • Fortsæt med at gøre dette på daglig basis, indtil du slippe af med dårlig ånde problem.

Bivirkninger:

Fenugreek er en naturlig fødevareingrediens og har ingen bivirkninger. Men på grund af sin bitter smag kan nogle mennesker føle sig ubehagelige for at gurgle dette vand.

Da det bare er gurgling vandet, er det ok.

4. Kardemomme te:

Kardemomme, den mest essentielle naturlige krydderi, der bruges i slik og visse risvarer, har naturligvis en god aroma. Kardemomme har også en stor evne til at reducere dårlig lugt, især dårlig ånde. Med sin eksklusive aroma kan den også dræbe den dårlige ånde, der forårsager bakterier.

Forberedelsesvejledning:

 • Varm vand og tilføj almindeligt tepulver og sukker til din smag
 • Når te begynder at koge, tilsæt et par kardemomme frø uden skræl. (De fleste foretrækker at tilføje peeling til deres flaske tepulver til den aroma.)
 • Nu, når te decoction ser godt ud, tilsættes mælk og venter på, at den koger i nogle få sekunder.
 • Når den er klar, skal du straks tæle teen og tjene.

Brugsanvisninger:

 • Selvom de fleste mennesker bare tygger et kardemomme for at tilføje god lugt til munden, foretrækker nogle mennesker at have te med kardemomsmag.
 • Har kardemomme smag te hver dag for at øge vejret og forhindre dårlig ånde.

Bivirkninger:

Kardemomme er en urte ingrediens og derfor er der ingen bivirkninger det kan forårsage. Men for meget forbrug af te kan forårsage surhedsgrad eller halsbrand. Derfor forbruge kun to kopper kardemette per dag.

5. Tygge persille:

Persille, en af ​​urterne, får sin farve på grund af klorofyl-nærværet, og denne klorofyl har evnen til at forfriske vejret. Persille selv har en god frisk aroma, og når den tygges som den er, kan den give en god friskhed i munden.

Forberedelsesvejledning:

Du kan vokse frisk persille eller købe nogle fra den friske grøntsager butik.

Brugsanvisninger:

Persille, som er en eksklusiv ingrediens, der anvendes i kontinentale og italienske opskrifter, har beføjelse til at de-odorisere munden. Du kan vælge at tilføje flere parley i kombination med mynte til dine opskrifter.
Bare tag et par mynteblade og persilleblade, læg dem til munden og tyg dem. Nyd den duft, de frigiver, da de knuses under dine tænder, mens dårlig ånde bliver kørt væk.

Bivirkninger:

Naturlige urter og urteekstrakter har ingen bivirkninger, og det er også persille.

6. Kanel mundskyl:

Kanel, den mest vitale ingrediens, der anvendes i de fleste autentiske indiske og andre opskrifter, har magt til DE-lugt. Mere end blot at dræbe badpust, kanel har magt til at dræbe bakterierne, der forårsager dårlig ånde. De fleste undersøgelser har vist, at folk, der brugte kanelbaserede plantelægemidler til bekæmpelse af dårlig ånde, har set positive resultater i en meget kort periode.

Forberedelsesvejledning:

 • Få den bedste kvalitet kanel og grind den for at lave et fint pulver. Eller du kan bare købe en mærket pakke med kanelpulver.
 • Tag en høj tumbler varmt vand og tilsæt en teskefulde kanelpulver til det.
 • Nu klem en citron ind i opløsningen og tilsæt også en teskefuld honning for at gøre det smager bedre.
 • Honning og citron sammen gør en god kombination til rensning.
 • Opbevar denne opløsning i en lufttæt beholder.

Brugsanvisninger:

Tag en generøs mængde af denne opløsning og gurgle godt i et par minutter to gange hver dag
Fortsæt med at gøre det, indtil du slippe af med dårlig ånde.

Bivirkninger:

Kanel, honning og citron er naturlige ingredienser og i kombination medfører de ikke nogen bivirkninger.

7. Tyggeklodser:

Kløver, de vigtigste krydderi ingredienser, der beriger smagen af ​​mange autentiske retter, er også et godt middel til dårlig ånde. Klipper er kendt for deres helbredende mekanisme, især for tandpine og tarmsmerter, men ikke mange ved, at de også kan kæmpe for dårlig ånde.

Forberedelsesvejledning:

Køb en pakke af god kvalitet nelliker og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Du kan også holde honning praktisk også!

Brugsanvisninger:

 • Tag et par nelliker og tyg dem godt to gange hver dag for at bekæmpe dårlig ånde.
 • Hvis du ikke kan tygge fedter, kan du tage to af dem og holde dem i siden af ​​din kind i din mund. Du kan fortsætte med at sluge saftene, som det frigiver, stort set som et tyggegummi. Når saftene er slugt, kan du bare spytte ud af fedten af ​​fedter.
 • Hvis det stadig er umuligt, tør stege nogle fedter og bland dem med en ske. Tilsæt et par dråber honning til det og bare slikke det væk for at bekæmpe dårlig ånde. Dette hjælper også med at bekæmpe kold, hoste og andre bakterielle infektioner, der kan forårsage dårlig ånde.

Bivirkninger:

Kanel, honning og citron er naturlige ingredienser og i kombination medfører de ikke nogen bivirkninger.

8. Bagesoda mundskyl:

Bagepulver, som er en vigtig ingrediens i bagning af kager og gør nogle indiske opskrifter, er også kendt for sine rensende egenskaber. Nogle mennesker bruger bagepulver til at rense deres forstyrrede mave også. Nu vidste du, at sodavand har magt til at bekæmpe dårlig ånde? Godt! Bagepulver har effektiviteten til at rense tænder, tandkød og tungen med sin naturlige rensemekanisme.

Forberedelsesvejledning:

Tag et glas vand og tilsæt en halv teskefuld sodavand.
Rør godt og lad bagepulver opløses i vand.

Brugsanvisninger:

Tag bagepulver og vandopløsning og gurgle godt to gange dagligt for at reducere dårlig ånde.
For de bedste resultater fortsæt, indtil du får lindring fra problemet.

Bivirkninger:

Bagepulver har ingen bivirkninger. Det rent faktisk renser meget godt.

9. Tea Tree Solution:

Tea tree, hvis æteriske olie bruges til at gøre urteprodukter som sæber og andre kosmetik, er også et fantastisk middel til dårlig ånde. Der er gennemført mange forskningsundersøgelser, før dette er blevet erklæret. Tea tree har naturligvis en meget behagelig og frisk duft og et middel med dette vil helt sikkert drive væk dårlig ånde.

Forberedelsesvejledning:

Teetræets æteriske olie er let tilgængeligt på markedet. Selv om det er lidt pricy, er det det værd!

Brugsanvisninger:

 • Du kan direkte vælge tandpasta fra markedet med tea tree olie som hovedbestanddel og bruge den som den er.
 • Du kan fortsætte med at bruge din almindelige tandpasta og tilsæt et par dråber af te-træet æterisk olie til det og børste med det.
 • Du kan også vælge en mundskyl med te-træoliebase og gurgle med det for at reducere dårlig ånde.

Bivirkninger:

 • Tea tree ekstrakter er ikke skadelige i alligevel. De andre ingredienser i produkterne, der indeholder te-træolien som kernebasis, kan dog forårsage bivirkninger.
 • Kontroller alle ingredienser, før du køber og bruger et produkt, selvom det er en urteprodukt.

10. Saltvand mundskyl:

Salt, som naturligvis har skrubbeegenskaber, er godt i rensende mund og fjerner tartar eller klæbrighed langs tandlinjen. Salt har også effektivitet til at rense tandkødene, når de gurgles. Salt har også magt til at fortynde og fjerne fødepartiklerne, der sidder fast i tænderne og i hullernes huller. Salt har minimal antiseptiske egenskaber, som ikke mange ved om!

Forberedelsesvejledning:

 • Salt er let tilgængeligt på markedet. Du må bruge rock salt til de bedste resultater.
 • Køb en pakke rocksalt og slip det for at få et fint pulver.

Brugsanvisninger:

 • Opvarm 2 glas vand.
 • Tag et glas vand og tilsæt en teskefuld salt og bland godt
 • Når saltet opløses i vandet, brug det til at gurgle.
 • For bedste resultater gurgle to gange om dagen i et par minutter hver gang.

Bivirkninger:

De fleste tandpastaer har salt. Når det ikke kan være skadeligt, hvordan kan bare saltvand være skadeligt. Dette er helt sikkert.

Hvordan man kan slippe af med dårlig ånde hurtigt:

Er dårlig ånde pinlig for dig? Vær ikke bekymret! Vi lavede 20 mest lovende og effektive måder at bekæmpe dårlig ånde inden for kort tid. Slap af med halitosis og frisk din mund!

 1. Grøn te: Hvis du er bekymret for, hvordan du stopper dårlig ånde, så er den nemmeste måde at nippe med grøn te regelmæssigt. De antibakterielle egenskaber i grøn te og de høje niveauer af antioxidanter hjælper med at skylle ud toksiner og bakterier i munden, der sædvanligvis ophobes og forårsager dårlig ånde. En kop eller to grøn te efter måltider anbefales som det bedste middel til dårlig ånde.
 2. Kardemomme: Kardemoms stærke smag og aroma er et perfekt match, hvor der er tale om dårlig åndedrætsbehandling. Tygge på et stykke kardemomme er alt hvad du skal gøre for formålet.
 3. Citrusfrugter: Citrusfrugter er sure i naturen og er en lige kilde til C-vitamin. Dette er primært grunden til, at citrusfrugter kan fungere som en fremragende mundvask. Syrerne og de antioxidanter, der er til stede i kroppen, spules straks bakterierne ud og forhindrer mere i at bygge. Pest og andre dentalproblemer holdes i bugt også, og det gør også dårlig ånde.
 4. Selleri: Urter som selleri indeholder en vis smag til dem, som når de indgår i din diæt, kan hjælpe dig med at holde den dårlige mad ånde i tjek. Ofte øger din fødeindtagelse som hvidløg eller løg den dårlige ånde, og brugen af ​​urter som selleri eller timian kan skære det dårlige ånde forårsaget af løg og sådan.
 5. Æble: Æbler er rige på fibre og naturlige enzymer en egenskab, der er meget nødvendig for at bekæmpe din løgåndedrag. Sticking til rå mad eller frugt kan hjælpe dig med at holde pusten frisk, da de naturlige enzymer dræber de dårlige åndeproducerende bakterier. Man kan endda vælge æblejuice på farten, mens du er i en travl tidsplan.
 6. Kanel: Kanel meget som kardemomme er et velkendt krydderi og kan bruges især til sin aromatiske lugt. Kanel i den daglige skål kan ikke kun skabe en dejlig smag i dine smagsløg, men kan også hjælpe dig med at bekæmpe den stædige dårlige vejrtrækning, der har været årsagen til ganske få pinlige øjeblikke.
 7. Rosemary blade: Naturlige midler til dårlig ånde har altid været forbundet med urt forbrug, der ikke kun tilføjer smag til dine daglige retter, men tillader også dårlig ånde at begrænse sig selv. Rosemary kan enten bruges i opvasken eller simpelthen anvendes i form af en te i sin tørrede form.
 8. Yoghurt til dårlig ånde: Frisk yoghurt er også en god måde at lindre din mund af dårlig ånde på. Dette er især nyttigt, hvis du kan tilføje en sammensætning af blandede bær til blandingen, som også er en rig kilde til antioxidant. Brug dette som en ørken efter et tungt måltid for at skære fødevaren vejret væk. Yoghurt er en af ​​de bedste naturlige hjem retsmidler for dårlig ånde problem.
 9. Nødpasta: Nødder er en god kilde til protein og vitamin i din krop og udover at passe på din krop har nødder en sød sund smag, der vil hjælpe dig med at holde din mundhygiejne på punkt. Man kan enten stikke i møtrikkerne lige sådan eller blot tilføje en mangfoldighed af nødder i mixeren og lave en pasta af dem.
 10. Mint: Ligesom de andre urter, er også mynteblade en god kilde til frisk ånde, som ikke kun køler indersiden af ​​munden, men giver dig også mulighed for at trække vejret og blive frisk. Du kan enten juice ud i mintblade eller blot tilføje dem til dit daglige måltid. De fleste af de indiske folk følger dette hjemmemedicin for at fjerne dårlig ånde.

Yderligere tips til at undgå dårlig ånde permanent:

Drik masser af vand: Vand igen er en af ​​væskerne, der hjælper med at rense væk bakterierne og akkumulerede madrester i munden, der danner plaque og forårsager dårlig ånde. At have gode mængder vand hjælper dermed til behandling af dårlig ånde. Det foreslås at drikke 10-12 glas almindeligt og filtreret vand hver dag. Det er en af ​​de enkleste og mest overkommelige måder at nå målene på.

Floss: Et af de potente hjemmet for dårlig ånde omfatter grundig flossing hver morgen eller nat, der ville arbejde på de indre huller mellem tænderne og ville tvinge ud den akkumulerende mad, der stikker imellem og forårsager bakterieproduktion. Flossing ville eliminere chancerne for opsamling af fødevarer og ville hjælpe dig med at holde en frisk ånde og sund mund. Dette enkle middel til at slippe af med dårlig ånde.

Tunge Rydde op: Du skal undre dig over, hvordan du fjerner dårlig ånde ved hjælp af en tunge renser. Din tunge akkumulerer spyt, snavs fra munden og også restene af maden smagte og i slutningen af ​​dagen kan akkumuleringen tydeligt ses i form af et hvidt lag spredt over forsiden. Dette er en primær kilde til bakterieproduktion, hvilket resulterer i dårlig ånde. Før du trykker på sengen hver nat, så sørg for at du renser din tunge korrekt.

Madvaner: Din madvaner har meget at gøre med, hvordan dit ånde lugter. Dette er ikke kun begrænset til de grundlæggende løg og hvidløg, men kan også skyldes overforbrug af mejeriprodukter som ost og smør. Det samme gælder for kaffe. Alle disse produkter indeholder en bestemt krop, der hjælper bakterier, som bevarer sig i munden og senere forårsager dårlig ånde.

Denture Problem: Ofte sover med din protesning dækker din mund en smule for godt, hvilket skaber en sammenblandet situation i munden. Manglen på luft i din mund tilføjer også dette og snart vågner du med forfærdeligt åndedræt. Derfor bør man altid fjerne tandproteserne og rengøre dem regelmæssigt, før de blødgør dem i vand for natten.

Børste inden seng Før du rammer sengen, skal du sørge for at din mund er ren af ​​den akkumulerede mad og bakterier, der ødelægger tandhygiejnen i munden. En god børste specielt med en fluorid tandpasta kan hjælpe dig med at fjerne bakterier og bakterier og rydde ud i munden og fjerne dårlig ånde.

Hold øje med fordøjelsen: Fordøjelsen har også en stor rolle at spille, når det kommer dårlig ånde. defekt fordøjelse forårsager flere bakterier og kim i dit system, der primært kan være forbundet med dårlig ånde.

Vågner tidligt om morgenen, bliver dine sanser livnet, når du går op for en ny dag. Det stødende åndedræt har dog altid efterladt dig noget ulykkeligt, når du går om dagen. i stedet for at skulle bære med dårlig ånde, hvorfor ikke bare prøve at fjerne det ved hjælp af hjemmelavede midler. Disse er omkostningseffektive og økologiske og hjælper dig med at rense din mund af det forfærdelige ånde.

Nu, da du kender symptomerne, årsager og naturlægemidler til dårlig ånde, medicinsk kendt som halitosis, skal du bare bruge disse midler og slippe af med dårlig ånde hurtigt. Hvis du finder denne artikel nyttig og hjælpsom, kommentér nedenunder med dine tanker!

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send