Skønhed og mode

10 hurtighjælp hjemmehjælpemidler til kulde hos børn

Pin
Send
Share
Send


Kolde midler til børn: Børn er udsat for forskellige bakterier i deres daglige rutine og har tendens til at falde syge ud fra deres immunitet. Af alle sygdommene er influenza, der ellers er kendt som forkølelse, den mest oplagte sundhedssygdom hos børn under 10 år.

Være det fra en ven, der lige nyset ind i luften eller en kold drink, der udløser det, forkølelse hos børn, især babyer er uundgåelige. De fleste forældre vælger hurtigt en over-the-counter medicin til koldt og giver det til deres børn for at undgå yderligere alvorlighed. Selv om dette ikke er diskutabelt, er der mange hjemmetoder til koldt for børn, der ofte er ubemærket. Her har vi lavet kolde symptomer hos børn, årsager til kulde hos børn og effektive hjemmemekanismer, der kan hjælpe dig med hurtigt at slippe af med kulde hos børn. Så lad os komme i gang!

Årsager og symptomer på kulde hos børn:

Fælles forkølelse eller influenza, som det er medicinsk kaldt, er en smitsom sygdom. Det spredes fra en person til en anden gennem luft eller berøring. Her er symptomerne på kulde hos børn.

 1. Kold hos spædbørn eller børn under 10 år begynder normalt med løbende næse eller nysen. Running næse skyldes overdreven slim sekretion. Nysen sker som en forsvarsmekanisme af kroppen for at skubbe bakterierne ud.
 2. Mens de fleste børn oplever kulde og hoste som en kombination, har nogle kun svær koldt.
 3. I nogle børn kan alvorlig forkølelse føre til ondt i halsen, hvor der er en ændring i stemmen bemærket. Næse bliver tøs eller for løbende, hvilket gør det ubehageligt at trække vejret.
 4. Sommetider kan alvorlig forkølelse også føre til feber, som også kan forårsage hovedpine
 5. I visse tilfælde af forkølelse hos børn kan appetitten være lav, og barnet kan føle sig meget træt.
 6. Nogle gange medfører forkølelse ørepine, da alle sanser er sammenkoblet.
 7. Hvis kold er forårsaget af bakterier, så er symptomerne alvorlige. Men hvis det er forårsaget som følge af en allergi, dæmper symptomerne på kort tid.
 8. Hvert barn er unikt, og han / hun kan opleve kulde som en sygdom anderledes.

Kold forebyggelse hos børn:

På en lettere note siger de fleste, at koldt er noget, der går væk om ugen med medicin og tager 7 dage at gå uden medicin. Vittigheder fra hinanden, der er visse måder at forkølle forebyggelse hos børn og vi har sat dem alle sammen for at du hurtigt kan vælge og bruge.

 • Forebyggelse af kulde er ikke let, men det er ikke svært. Lær dit barn for at dække hans / hendes næse under nysen.
 • Lad dit barn spise vitamin C-rige fødevarer, der forhindrer koldt.
 • Undgå at pusse dit barn, når du er utilpas og sørg for, at du ikke lader nogen med koldt knuse dit barn.
 • Undervis dit barn om vigtigheden af ​​renlighed. Vaskende hænder, der dækker næse, når der er støv eller røg og drikker masser af vand, kan hjælpe med at forebygge koldt.

Uanset hvor meget du gør for at forhindre dit barn i at blive koldt, sker det til tider bare. Så bekymre dig ikke, her er nogle tips om, hvad du skal give børnene for koldt og hvordan man kan slippe af med kulde på børn gennem naturlige måder

Bedste og effektive hjemmehjælpemidler til kulde hos børn:

Hvis du mener at kulden kun kan behandles med allopatiske lægemidler, er du forkert! Her er fire mest effektive hjem retsmidler til kold i børn:

DAMP:

Den ældste hjemmehjælp til koldt, især til forkølelse hos børn, har været damp! Ja! Damp hjælper med at frigøre næseborene og hjælpe syren til at nå lungerne i et hurtigere tempo og derved rydde enhver slim der forhindrer luftstrømmen.

Behandle:

 • Tag en medium størrelse redskab, der er varme venlig.
 • Tilsæt en generøs mængde vand til det og lad det koge.
 • Nu sluk flammen og omhyggeligt overføre vand til en anden skål.
 • Hvis du ønsker det, kan du tilføje rent gurkemejerpulver til varmt vand.
 • Lad barnet sidde komfortabelt og bruge et håndklæde til at dække sig på en sådan måde, at ansigtet får dampen ordentligt.
 • Lad barnet indånde dampen, der kommer fra det kogte vand.
 • Hvis det lyder som et stort arbejde, kan du købe en lille vaporizer fra markedet. Tilsæt noget vand til det indtil det angivne mærke og tænd det. Lad bare barnet trække vejret i dampen.

På begge måder foreslås det altid, at ældste forvalter dampprocessen for barnets sikkerhed.

Eventuelle bivirkninger:

Damp har ingen bivirkninger. Men når skibet eller el-dampskibet er for tæt på barnets krop, kan de forårsage små forbrændinger, da varmen er mere. Så vær forsigtig og afstand barnet, mens du giver damp.

HONNING:

Honning er den mest naturlige ingrediens, der har særlig effektivitet til at helbrede kulde og hoste hos børn. Det bruges som et fantastisk hjem middel mod luftvejssygdomme hos børn. Honning kan enten gives som en lille ske eller tilføje den med andre ingredienser for at gøre det til et effektivt middel. Normalt for kold i børn, er honning tilsat til lunkent vand nyttigt. Da kulde forårsager dehydrering, hjælper honning med at øge energi øjeblikkeligt. Honning er god til fordøjelse og skaber sult som de fleste gange sulten går ned, når børnene er kolde.

Behandle:

 • Tag en medium størrelse redskab, der er varme venlig.
 • Tilsæt en generøs mængde vand til det og lad det varme, indtil det er relativt varmt.
 • Tag nu et lille glas varmt vand, tilsæt en lille sked honning og giv opløsningen til barnet to gange om dagen.

Eventuelle bivirkninger:

 • Der er ingen bivirkninger ved at bruge honning til kulde hos børn. Men hos babyer og børn under 12 måneder anbefales denne proces ikke, da honning kan forårsage botulisme hos børn, der faktisk er et maverelateret problem.

gurkemeje:

Beskrivelse: Gurkemeje, det naturlige antiseptiske middel, der bruges til hurtigt at helbrede udskæringer, er også en fantastisk ingrediens til at behandle kolde børn. Dets antiseptiske egenskaber gør det effektivt at bekæmpe infektioner, især forkølelse og hoste hos børn. Gurkemeje vand damp og gurkemeje mælk er to bedste hjem retsmidler til at bekæmpe kolde børn.

Behandle:

 • Kog mælk og lad det komme ned til lunken temperatur.
 • Tag et glas lunken mælk og en halv skive gurkemeje til det. Bland godt og lad barnet få det hver nat. Dette hjælper med at bekæmpe de kolde beslægtede bakterier og giver god lindring.
 • Du kan give gurkemeje vanddamp til dit barn. Som nævnt ovenfor under "Steam", følg den samme proces og tilsæt en halv skive gurkemeje til det kogte vand og lad barnet trække vejret i gurkemejerens vanddamp.

Eventuelle bivirkninger:

 • Selvom gurkemeje er en naturlig ingrediens, kan det nogle gange forårsage hjerteforbrændinger, når det tilsættes i større mængder med mælk.
 • Sørg også for at bruge den rene form af gurkemeje, da de fleste gurkemejepakker du kommer på markedet i disse dage har kemikalier i dem.

SUPPE:

Når børnene har kulde og hoster, falder deres appetit ned og får dem til at føle sig svage. Supper er en bedste måde at få børnene til at føle sig bedre, når de er kolde. Supper er også rige på næringsstoffer og giver kroppen den ernæring, den har brug for. Også med vandindholdet i dem hjælper de med at klare dehydrering forårsaget af kulde.

Behandle:

 • Tag en blanding af grøntsager eller kylling og tryk dem med en generøs mængde vand.
 • Tilsæt salt, peberpulver, nogle majspulver og lad det komme koge.
 • Stil blandingen og garnér den med nogle koriander og tjen varmt.

Eventuelle bivirkninger:

Supper har normalt ingen bivirkninger, medmindre dit barn er allergisk over for nogle grøntsager.
Hvis dit barn er allergisk overfor enhver grøntsag, undgå at sætte det i suppen.

Se mere: Home Remedy for hoste hos børn

Hurtige valg: Hvordan man behandler kulde på børn på andre måder?

 • Hvil er nøglen til at hjælpe dit barn med at bekæmpe kulde og uro. Koldt og feber går normalt hånd i hånd og forårsager normalt, at barnet føler sig sløv og syg. Masser af hvile tillader barnets immunsystem til effektivt at bekæmpe bakterierne, der forårsager forkølelsen. Mens barnet hviler hvide blodlegemer spredes gennem hele kroppen og udrydder enhver form for sygdom, der forårsager bakterier.
 • En forkølelse kan også forårsage overbelastning i brystet, der kan forårsage hoste. Indånding af fugtig, dampende luft er den bedste måde at smelte slim på i brystet, så du kan trække vejret frit. Tag en skål og kog lidt vand, og sæt et håndklæde omkring barnets hoved og lad dem indånde ind og ud dybt og dermed indånde dampen fra vandet.
 • Sørg for, at dit barn har rigeligt med vand om dagen, da kampen for at ødelægge bakterierne i kroppen kan forlade barnet meget træt og hydreret. Vand vil bidrage til at reducere feberen og holde kulden i kontrol. Vand er en generel afgiftning, som naturligt renser kroppen og tillader uønskede bakterier at blive lettet via urinvejen.
 • Saltvand kan hjælpe dit barn til at slippe af med ondt i halsen, der er almindeligt under en forkølelse. Årsagen er, at en forkølelse forårsager hoste og kontinuerlig hoste vil helt sikkert forårsage ondt i halsen. Stænk derfor en moderat mængde salt i et glas Luke varmt vand og bede dit barn om at gurgle med det. Disse vil lindre det onde område af børnenes hals.
 • Sammen med vand kan ekstra væsker som juice også gives til barnet for yderligere at styrke immunforsvaret og med tiden begynder barnet at føle sig bedre.
 • Kold forlader ofte visse børn kvalme, derfor er det en god måde at fjerne kvalme på. Gør dette sammen med ovennævnte metoder vil hjælpe dit barn med at komme af med kulden i løbet af få dage.
 • Et andet middel til at glatte et overbelastet bryst er ved at bruge dampgasser. Varm en klud i dampen af ​​kogende vand og anvend generøst på de overbelastede områder. Hoste op slim er naturligt, efter at dette er afsluttet.
 • Kold på børn kan undgås ved at give dem varm mælk med en smule gurkemeje hver aften før de går i seng.
 • Kogt og afkølet vand er altid bedre, da det dræber enhver mulig bakteriel tilstedeværelse.
 • Lær dit barn om renhed etikette som at bruge en serviet mens du renser næsen, vaske hænder efter nysen eller hoste, dækker næse under nysen og når der er støv.
 • Ikke forbruge for kolde ting
 • Spiser basilikumblader (Tulasi) ofte til naturlig pleje

Kold hos børn kan blive værre med dage, der går forbi, så når du ser det første symptom, administrer hjemmemidlet, så du kan undgå antibiotikabrug, når det forværres. Hvis du fandt denne artikel nyttig, kommentere nedenfor med dine tanker.

Pin
Send
Share
Send