Skønhed og mode

9 bedste jubilæumsgaver til kæreste i 2018

Pin
Send
Share
Send


Anniversaries er den bedste tid til at vise din kærlighed til din kæreste. Det kan være en 6 måneders jubilæum eller et 1 års jubilæum. Hver af disse er perfekte tider til at gave hendes objekter, der viser din kærlighed.

Bedste jubilæumsgaver til kæreste i 2018:

Overrask din kæreste ved hjælp af disse unikke gaver,

1. Infinity Gift:

Dette er den bedste gave til kæreste på jubilæum. Jubilæumsgaven til kæreste er perfekt, da det er et uendeligt vedhæng i et rør. Rammen kan udskrives med romantiske noter.

2. Foto Collage:

Prøv at lave en DIY fotoramme til din jubilæums gaver kæreste. Denne fotokollage er i form af antallet af år, du fejrer. Du kan holde billeder af din kæreste og dig selv sammen.

3. Dato Night Box:

Dette kommer under bedste gave til jubilæum for kæreste. Du kan lave en dejlig kasse, der er fyldt med små knipper af papir. Noterne kan være datidagbogstaver, som du kan skrive til din kæreste. Hver af disse bundter kan sættes i kassen som bedste jubilæumsgaver til kæreste.

4. Deck of Card Noter:

Lav en liste med 52 kærlighedsnotater til din kæreste og hold hver af dem i kortene fra et dæk. Disse noter kan sammenlægges som en lille bog og gives som jubilæums gaveideer til kæreste. Kærlens noter kan være grunde til, at du elsker din kæreste også.

5. Kort over kærlighed:

En romantisk ide er at få to kort skåret i form af et hjerte. Kortene er steder, hvor du mødte og hvor du først kyssede. Dette kan så være indrammet til at blive givet som gave til kærestejubilæum.

6. Foldet bogskulptur:

Denne DIY idé er at folde en bogs sider i bogstaver, så når du åbner bogen, kan du læse de dannede ord. Denne skulptur er perfekt som en selvstændig gaveemne. Gør dette til den bedste gave til kæreste til jubilæum. Sæt denne gave i hendes taske og overrask dig hende, når hun åbner denne gave.

Se mere: Jubilæumsgaver til bror

7. Cute Love Mug:

Her er et vidunderligt krus, som du kan give din kæreste. Kruset har romantiske linjer trykt på det, og du kan give dette til hendes brug. Jubilæumsgaver til kæreste er gode, da du også kan få et par til dig selv.

8. Kærlighed nøgle kæde:

Få et par af denne kærlighed indkapslede nøglering, der er et par. Nøgleringe er stemplet med små noter, der viser din kærlighed. Dette kan være lavet af metal eller læder efter eget valg.

Se mere: Kærester jubilæum gaver

9. Armbånd af kærlighed:

Dette uendeligt armbånd er lige hvad du bør give din kæreste. Uendeligt symbolet viser, at din kærlighed er for evigt. Den lille charme, der er fastgjort til armbåndet, kan have hendes navn indgraveret på det. Denne vil være velegnet til din kæreste; det ser godt ud på ethvert outfit.

Pigen tænker mest på et følelsesmæssigt plan og sikkert vil din kæreste vente på din gave på den kommende jubilæumsdag. Der er uanset omkostning, størrelse og form af din gave, men gifting hjælper os med at skabe et stærkt bind mellem par. Det hjælper med at gøre et smil på vores partners ansigt. Få en unik måde at udtrykke dine følelser til din kæreste med de forskellige typer gaveemønstre. Jubilæumsgaver til din kæreste kan være genstande af kærlighed. Du kan gave hendes vedhæng, armbånd eller kort. Prøv nogle online muligheder også, du kan tilføje personlig kage i det også.

Se mere: Bedste jubilæumsgaver til venner

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send