Skønhed og mode

9 unikke kinesiske paraplyer med forskellige modeller

Pin
Send
Share
Send


Kinesiske paraplyer kan lide hele verden for deres unikke design og struktur. De står ud af mængden og giver dig en vintage stil erklæring. Læs videre, hvorfor kinesiske paraplyer er de bedste til at bruge denne regntid.

Traditionel og Cool kinesisk stilparaply til bryllup med billeder:

Her er de bedste kinesiske paraply designs til enhver lejlighed.

1. Pink kinesisk paraply:

Denne rosa kinesiske paraply er lavet af jute klud og er den bedste til at bære i sommersæsonen. Det kan ikke bruges i regn, da jutdugen ikke vil kunne suge regnvandet. Det kan tages til en funktion i løbet af dagen og kan også matches med dit tøj til at forbedre dit udseende.

2. Asiatisk japansk paraply:

Dette er en kinesisk paraply paraply er 22 inches og er lavet med silke. Den kan bruges både regn og sommer. I andre dele af Asien kan denne paraply også bruges om vinteren for at redde dig fra snefaldet. Det tørrer meget hurtigt og kan bruges flere gange.

3. Grøn kinesisk paraply:

Denne kinesiske parasol er et must køb for folk, der ser både stil og beskyttelse mod sol. Det kan bruges i sommersæsonen dybt. Denne kølige lysegrønne farve er beroligende for øjnene og også behagelig.

4. Hvid kinesisk paraply:

Denne kinesiske bryllups paraply er et must køb for dem der leder efter et tilbehør til at matche deres bryllup outfit. Denne hvide paraply med blomsterbroderi er den mest elegante blandt alle de kinesiske paraplyer. Det kan også bruges ellers til regelmæssig brug for at beskytte dig mod solen.

5. Håndlavet kinesisk paraply:

Denne håndlavede røde kinesiske paraply er et mustkøb for folk, der søger originalitet og unik design. Den er stærk og elastisk og kan bruges både sommer og vinter. Den kommer i forskellige andre farver, men rød er mest foretrukket. Det tørrer let og kan bruges igen og igen.

6. Gul kinesisk paraply:

Denne traditionelle kinesiske paraply er en sjælden del, fordi den ikke let findes på markedet. Hvad gør det unikt er dets traditionelle kinesiske design og struktur. Den kan bruges både sommer og regn og er stærk og holdbar. Den kommer i forskellige farver for at passe alles krav og stil.

7. Vandtæt kinesisk paraply:

Denne kinesiske paraply er vandtæt og er specielt lavet til regntiden. Det kan let transporteres i regn, da det er letvægt. Det har nogle smukke design udskrifter på det, som giver det et elegant udseende.

8. Blå blomster kinesisk paraply:

Denne kinesiske papirparaply er et elegant stykke at have, fordi det kan bruges som tilbehør til en funktion og også for at redde dig fra sollys. Selvom den er skrøbelig, fordi den er lavet med papir, kan det vise sig at være holdbart, hvis det bruges godt. Den fås i forskellige størrelser og farver, så de passer til dit behov.

9. Oliepapir kinesisk paraply:

Denne kinesiske paraply er en multi-purpose. Fordi det er lavet med oliepapir, er det vandtæt; men det kan ikke bruges i brændende sollys. Den er dækket med blomsterdesign overalt og et træhåndtag til støtte for paraplyen. Den kan bruges af folk i enhver aldersgruppe, da den er let og let at bære.

Kinesiske paraplyer opfandt måske i Kina. Men i dag bruges over hele verden som mode tilbehør. De fås i forskellige størrelser og farver og kan bruges ved flere lejligheder. De er smukke og elegante og kan sætte dig adskilt fra mængden.

Se videoen: A Beautiful Mind (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send