Skønhed og mode

5 enkle og nemme 7 prikker Rangoli / Pulli Kolam Designs i 2018

Pin
Send
Share
Send


I hver stat i Indien giver Rangoli en særlig tilknytning til tradition, syv prikker kolam af rangolis kan holde kulturen af ​​hinduistisk religion. 7 prikker rangoli under festivaler eller årstid lavet af farverige ris eller mønstre kan designe ved hjælp af farvet sand også. Brug af indekset af finger og tommelfinger kan bruges til 7 prikker rangoli. I 7 prikker rangoli kan vi prøve en anden form, linjer eller kurver, som er gavnlige for at udforske det positive miljø for hus eller jord.

Bedste 7 prikker Rangloli / Pulli Kolam Designs:

Her er de få 7 pulli kolam / 7 prikker Rangoli designs, som er den bedste måde at designe dig selv på,

1. Simple Kolam 7 Dots Rangoli:

Få designs er bedste rangoli designs, som er nyttige til dørtrin indgangen eller som de effektive mønstre til en lejlighed eller i tempel indgangen også. Simple 7 pullikolam design er den bedste måde at lette i design. Tag hvidfarvet sand som i dit farvevalg og giv 7 til 7 prikker på gulvet. Giv en firkant på hvert hjørne, bortset fra denne prøvekurve støtte til mellem design. Giv en kasketype på fire designs ved hjælp af kreative små cirkler. Dette er den mindre tid på 7 prikker rangoli design, som er nyttigt til din pongal eller enhver lejlighed. Du behøver ikke bruge mere materiale til dette design, du kan kun bruge dine fingre til at gøre cirkler og uden for skyggen røre op. Dette er den enkleste måde at lave et kolam mønster af rangoli design på. Du behøver ikke mere plads, hvis du er ok med lille plads, så vil dette design være egnet til dit hjem udendørs rum.

2. Easy 7 Dots Rangoli:

To linjer midt lodrette og vandrette begge med kun 7 prikker. Dette er en fri hånd type rangoli design, som er den nemme måde at lave kun på fingrene. Mellempunktet skal du lave en lille cirkel, så uden for prikker giver du en kurve ovale formet af blomstblad stykke form. Midt i den ovalt form af trækede kurver skal du tegne blomstertype kurve design ved hjælp af fingre. Dette er 7 chukkala muggulu rangoli designs, som er nyttige til at gøre på en nem måde til din dag. Giv et skyggefuldt finish til dette design i blomst. Hvis du vil, kan du bruge mere farve til at udfylde de tomme mellemrum i designet. Brug lille diva i midten af ​​cirklen, hvilket er den bedste ide at tiltrække opmærksomheden fra seerne. Dette er også en simpel kolam med 7 prikker rangoli design til dine almindelige funktioner.

3. Kolam med 7 × 7 prikker:

Dette er et 7 dots muggulu rangoli design, der har gjort med fingre på små mellemrum og i hurtig tid også. Giv en lige 7 × 7 prikker på gulvet og træk derefter Small Square på hvert hjørne med fingrene, og træk derefter Small Square i midten af ​​prikker. Lav parallelle linjer fra hjørne til center. Dette skal vi gøre for alle firkanter i alle hjørner. Saml alle sammen i midten og mellem hjørnerne, så får du sorte prikker, hvor du kan tegne hjertesymbol ved hjælp af dine fingre. De punkter du kan bruge som pr din kreativitet. Hvis du vil, kan du også lave blad eller enhver OM type symbol. Tegn tykke linjer, mens du vil tegne linjer. Du får chancen for at fylde de sorte mellemrum ved hjælp af farverig sand eller ris. Dette er den gode dekorative ide om rangoli design i kolam 7 dots samling af designs.

4. 7 × 4 prikker Rangoli:

En enkel måde at tegne blomster på vil være et godt valg for begyndere, dette er den bedste ide om blomst design i rangoli mønster kan tiltrække opmærksomheden af ​​din gæst sikker. Du kan prøve dette design, som interlaced 7 i 4 prikker. Omkring fire blomster vil du prøve som i dit design og form og middel fuld blomst kan være et godt valg. Du kan bruge fingre til at sprede sig af tykke linjer. Brug farvet ris til at fylde det sorte rum af blomster. Brug andre prikker, som du kan krydse med andre prikker. 7 til 4 prikker rangoli Flower rangoli kan inspirere den positive energi; Du kan bruge dette design til Diwali eller enhver lejlighed. Få dette design til din regelmæssige brug på indgangsdøren til positiv energi. Dette design vil også være til gavn for gæsterne.

5. Chukki Rangoli 13 til 7:

Forskellige kurveform og ovalformet giver attraktivt design. Rangoli kan gøres ved hjælp af en anden hånd til design. Kurver og former giver korrekt afslutning til design. Dette er Chukki rangoli 13 til 7, hvilket er det bedste ekspertniveau af rangoli, dette design du kan prøve som pr din kvalitet og tid. Du kan bruge alle dine prikker med din kreativitet og ideer. Tykke til tynde linjer af tekstur giver et særligt preg til design. Du får blomst og blade design på denne 13 til 7 prikker af rangoli design. Et sådant design kan du lære til dine børn til skole rangoli konkurrence. Prøv forskellige farvede til blomster som pink, gul, orange eller blå og giver kun en grøn farve til bladet. Dette er den bedste ide om design til enhver festival eller lejlighed. Sæt en lille diva midt i rangoli. Tykkede linjer med prikker 7 ved 7 kan også være til gavn for dine kommende arrangementer.

Rangoli definerer vores kultur og det giver en passende følelsesmæssig tilknytning til vores tradition, det hjælper med at gøre en positiv energi af gud velsigne. Vi kan bruge flere symboler, mens du tegner 7 prikker af rangoli. Efter designbehov kan vi mærke farve ved hjælp af sand eller ris. Sådan typen af ​​rangoli kan gøres på mudder eller på fliser i vores udendørs rum. Når vi designer 7 prikker af rangoli den tid, har vi ikke brug for nogen linjal eller nogen måling af nøjagtigt design, vi kan prøve fingrene til at give et blødt tryk til denne rangoli kunst.

Se videoen: How to Sneak Candy in Class! School Pranks and 15 DIY Edible School Supplies! (November 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send