Skønhed og mode

9 bedste og smukke diamant jubilæumsgaver

Pin
Send
Share
Send


Fejrer dig 60 års bryllupsdag! Der er meget sjældne par, der får chancen for at fejre denne mulighed i deres liv. Derfor, da anledningen er stille, bør gaven til parret også være speciel. Uanset om det udveksles blandt parret eller givet af familie og venner, er markedet fuld af forskellige innovative diamant jubilæumsgaver.

Seneste og unikke Diamond Anniversary Gave ideer til par:

Lad os rydde forvirringen af ​​nogle af gavevalgerne med selektive gaveideer.

1. Kaffekopper til gaver:

Intet kan være så godt som kaffe krus sæt, der leveres med personlig besked på det. Kruset er til rådighed for par, der følger med hans og hendes udskrivning, og ønsker dem deres 60 års jubilæum og blomsterprinter. Denne ene er perfekt gave til par på deres jubilæum.

2. Trofæ med ur for store forældre:

Ønsker at gave noget unikt til diamant bryllupsdag af dine bedsteforældre! Trofæet er lavet med krystalklar glas, der har et cirkulært ur i midten. Trofæet nævner også årsdagen sammen med ønsker.

3. Memorable Photo Frame:

For at gøre diamant bryllupsdag gave giver dig et overblik over din bryllupsdag, er denne fotoramme den bedste. Rammen giver plads til to billeder, hvoraf den ene er mærket som vores bryllupsdag og andet diamantjubilæum.

4. Diamond Ring Gift:

Diamantringe er blevet bredt valgt diamant jubilæum gave ideer. Ringen er også lavet ved hjælp af 60 forskellige former for diamanter for at gøre det mindeværdigt. Lavet i platin, kan gaven gives til både kone og mand. Dette er lidt dyrt, men prisen er ligegyldigt forelsket, få det til at overraske din kone.

5. Kærlighed fugle i krystal:

Kærlighed fugle krystal diamant bryllupsdag gave ideer, når de får et personlig billede touch løfter sin charme. Gaven er lavet med billedet af parret sammen med deres ægteskabsdato under det i hjerteform.

6. Træ personlig ramme:

Denne form for rammer giver en tilbagekobling til parret. Sådanne diamant jubilæum gave ideer er lavet på træ, udformet med navne og enkelt linje af deres rejse sammen med antallet af familiemedlemmer. Denne ramme hjælper med at minde om en hukommelse for par.

7. Golden Par ure til gave:

Par ure er bredt udvalgt som gaver til diamant bryllupsdag. Ure er lavet af guld og giver et simpelt men elegant look med en enkelt diamant besat inde i ure. Dette er den specielle gave til par og forgyldt efterbehandling giver fremragende udseende.

8. Champagneflaske med besked:

Ja, champagneflasker med personlige meddelelser er også opført blandt gave ideer til diamant bryllupsdag. Flasken bærer en etiket, der bærer meddelelsen, og når champagnen selv er 60 år gammel, vil den tilføje glitter til lejligheden.

9. Hukommelsesdagbog:

Hukommelsesdagbøger har også regeret diamant bryllupsdag ideer. Dagbogen indeholder et stort antal billeder og en lille beskrivelse, der gør hukommelsen leve, når siderne drejes. Hukommelse hjælper med at nyde små fortidige glade øjeblikke i billedformat, få denne gave som en diamant jubilæumsgave.

Når du tænker på diamant bryllupsdag gaver til forældre, ville du få bundt af ideer for at få dem til at føle sig speciel. Der er forskellige personlige gaver også tilgængelige, der tilføjer til din kærlighed til dem. Prøv nogle E-handel websteder, som gaver til kunder adresse på præcis tid; personliggøre disse ting som i din kreative idé.

Pin
Send
Share
Send