Skønhed og mode

9 Forskellige typer af svarte paraplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Store og store sorte paraplyer tjener os til deres yderste for at få uventet komfort fra det hårde vejr, der kan ændre sig her og da hver dag. Serien i sorte skyggelagte paraplyer er favorit for de fleste mænd og kvinder, der søger både afslappet og formelt udseende. Der er sorte paraplyer beregnet til både kønnene og tilgængelige i forskellige mønstre og designs.

Bedste design af sorte paraplyer til mænd og kvinder i mode:

Her er nogle af de 9 bedste modeller af sorte paraplyer,

1. Mini Compact Black Paraplyer:

Det er en stærk og kompakt super mini paraply til damer. Det er den lille sorte paraply, der har sort / hvid designede sorte og hvide striber på den. Denne paraply måler præcis 18 cm og kan passe i alle damer tasker.

2. Automatisk åbning af sorte paraplyer:

Få den klassiske og elegant designet paraply sort i farve. Det har også nogle nuancer af hvidt i et unikt mønster. Den ekstra funktion af denne paraply er, at den har automatisk åbning, hvilket ville være meget nyttigt i tilfælde af pludselige nedslid. Det ligner de fleste af damerne, da det er for trendy og moderigtigt.

3. Polka Dots Trykt Sort Paraply:

Dette er den helt nye mode på mændens platform, som er en lang sort paraply med polka dots trykt over hele baldakinen. Derfor har den dobbelte baldakiner, hvor du finder den almindeligt sorte skyggelagte baldakin på ydersiden. Det har sølvrammer og sort skæv håndtag.

4. Store Patio Garden Black Paraply:

Disse slags patio sorte paraplyer holdes omkring swimmingpoolområdet i vores hjem. Det giver den bedste afslapning under solen efter en hård træning med sit gårdhave bordsæt. Denne paraply er designet i et stribet mønster og kommer i brede specifikationer af patio størrelser.

5. Manuel betjening af svarte paraplyer:

I denne kategori af trykte paraplyer er det den vidunderlige og iøjnefaldende samling. Det giver dækning på 63,5 inches og halv fod højde, når lukket. Dette kunne være den bedste sorte paraply til kvinder i denne serie.

6. Vindbestandig sort paraply:

Gør brug af denne pongee materiale store sorte paraply for at få en afslappet tur med din elskede i fred uden stress overbelastning i rummet. Det giver ca. 57,5 ​​cm radial dækning og har rustfrie stålstænger med langt håndtag. Det kan også bruges til andre udendørs aktiviteter som fiskeri og golfspil.

7. Sølvbelagt indvendig baldakin sort paraply:

Denne almindelige sorte paraply er ideel til de voldsomme regnvejr med stormfulde vejrforhold. Da den er konstrueret med vindtæt og vandtæt egenskaber, kan det resultere i sådanne forhold. Det er mere holdbart, at håndtaget er lavet af rustfrit stål belagt med høj kvalitet sort harpiks.

8. Two Way Arbejde Black Paraplyer:

Det er virkelig spændende at have samlingen af ​​en sådan slags i de sorte paraplyer. Det er den tovejs arbejdende mænds sorte paraply, der har to baldakiner indlejret. Det har patenteret og proprietært designet konstruktion for at redde dig fra kraftig regn og vind.

9. Cloud Lining Black Paraplyer:

Dette er den etniske samling i serien af ​​store sorte paraplyer, som har enestående mønstret indre sidet baldakin. Det er trykt med skyer i baggrunden af ​​himmelblå. Den ydre baldakin er ren solid sort og lavet med 100% polyester materiale. Det giver dig den ekstra dækning på grund af den XXL størrelse diameter på baldakin.

Du har set forskellige modeller i de sorte paraplyer, og du vil have spændingen til at få en sikker. Ikke med disse, men der er stadig flere sorter og modeller i disse samlinger, hvilket giver dig det bedste tilfredse sortiment i sorte paraplyer. Du vil få store terrasser, små diameter, 100% polyester, dem med rustfrit stålrammer og håndtag, og også i forskellige størrelser, der passer til forskellige individers behov.

Se videoen: Genius inventions that make the world a better place! (August 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send