Skønhed og mode

Top 9 bedste store paraplyer til forskellige anvendelser

Pin
Send
Share
Send


De store paraplyer er designet med ultimative vandafvisende kvalitetsstoffer. De fleste paraplyer er lavet med 8 ribben med både vindtæt rammer og aksler. Det har også den lette kvalitet af lette design med anti-glidehåndtag for at give os det ekstra greb til at holde de store paraplyer.

Forskellige typer af store paraplydesigner med billeder:

Her er nogle Top 9 modeller af store paraplyer, der er af begge typer, der kan håndteres eller endda opbevares som havemøbler.

1. Mesh Lined Canopy Big Paraply:

Denne XXL Large Paraply har den specielt designede netbeklædt sort baldakin. Den har høj kvalitet ramme og 14 mm aksel. Den består af glasfiber, der giver paraplyen sin styrke med minimal vægt. Håndtaget er lavet af let materialefiber og er gummibelagt.

2. Windproof Solid Color Big Paraplyer:

Få gavn af denne lange håndterede Paraply, som har Pongee-type panelmateriale. Stoffet i denne paraply stor størrelse er nylon. Det har halvautomatisk styring med funktionen af ​​hydraulisk tryk. Det har også forskellige farveindstillinger.

3. Runde Patio Store Paraplyer:

Dette er det bedste valg af de store patio paraplyer, der er i super blå skygge. Den har firkantede hjørner i hver sin ende. Det er det ideelle til udendørs, da det har både sol og vandkvalitet.

4. Fiberglass aksel store paraplyer:

Dette er den unikke kategori af stor golfparaply, der er bogstaveligt designet til golfspillere for at gøre dem beskyttet mod sol og regn også. For at forhindre at være for uhåndterlige består akslerne og sprederne af glasfibermaterialerne. Stabiliteten af ​​denne golfparaply er hovedsagelig at forhindre den i at blinke ind ude i tilfælde af stærk vind.

5. Fire personer sæder stor paraply:

Nu udforske dette helt nye design af den bedste store paraply, der er designet til lidenskab. Det er i stand til udendørs placering med fire personer sidde og chatte komfortabelt med et gårdhavebord. Den består af både baldakin og metalrammer for at klare det hårde vejr.

6. Stilfuld Stor Terrasse udendørs Store Paraplyer:

Her kan du kigge på en af ​​de bedste ideer til de store udendørs paraplyer. Dette er designet for stilfuldt og har også de perfekte kvaliteter og specifikationer, der er beregnet til en udendørs paraply. Træteakspolen og rammene gør det for robust og har bogstaveligt talt en stor gårdhave.

7. Stor rød paraply med lille terrassebord:

Hvis du ledte efter den lille gårdhavebord med en ekstra stor paraply, der passer til dit mindste specifikke rum, så er det her. Sættet har smukt designet rød skyggefuld stor patio paraply med små foldbare møbler sæt af bord og stole. Paraplyen har 8 rammer lavet af stål med lyse rødt baldakin.

8. Automatisk Open Big Rain Paraplyer:

Dette er den overdimensionerede 62 tommer automatiske åbne store regnparaply. Den er designet til at passe til både mænd og kvinder. Det har slidstærkt baldakin, robuste glasfiberribber og aksler med anti-slip designet håndtag.

9. 3-vejs Tilt Store Paraplyer:

Denne store strandparaply kommer med træk af 3-vejs hældningsmekanisme med 8 fods diameter. Dette har 16 ribben for at få den stabile støtte med ribbenne af glasfiber. Derfor er de fri for rust, og den er også forsynet med en matchende taske til at sætte hele sættet ind i det, mens de rejser og opbevarer.

Baldakinerne i disse store paraplyer er konstrueret med højdensitetsstoffer, der kan give maksimal beskyttelse mod nedbør. De giver os også sikkerhedsfunktionerne til at håndtere det med minimal pleje. De kommer i forskellige modeller og forskellige nuancer, hvorfra vi kan passe det til ethvert tema eller udvendige møbler.

Se videoen: Undertale the Musical (August 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send