Skønhed og mode

5 seneste 4 prikker Rangoli / Pulli Kolam Designs til Prøv i 2018

Pin
Send
Share
Send


Rangoli er en vidunderlig kunst, der pryder de fleste hinduistiske husstande. Denne skabelse af farvet pulver imod gulvet er det, der gøres af alle kvinder om morgenen. Dette er især vigtigt under festivaler. Rangoli kan laves af en enkelt farve - normalt hvid, eller flere attraktive farver kan bruges.

4 prikker Rangoli / Pulli Kolam Designs med billeder:

Her viser vi dig, hvordan de enkleste rangoli er oprettet ved hjælp af 4 * 4 prikker,

1. Bird Design Rangoli:

Her er en populær fugl design blev lavet med en rangoli med prikker 4 ved 4. Denne rangoli er skabt ved at placere 4 * 4 prikker ved hjælp af hvidt pulver. Anden der er lavet her er forbundet med hjørnerne af prikkerne. Du kan placere din kant med det hvide pulver selv. Dette kan derefter fyldes med enhver farve, du kan lide at oprette en fantastisk rangoli. De attraktive farver på de 4 prikker rangoli gør det virkelig skiller sig ud.

2. 4 prikker kolam:

Dette er et godt billede af nem 4 prikker Kolam, der kan prøves for et pooja rum eller ved indgangen til dit hus. Du vil helt sikkert blive velsignet med dette design. Det let Kolam design er lavet af en kontinuerlig runde hvidt pulver på prikkerne. Dette skaber et vidunderligt billede, der ser godt ud mod en mørk eller sort baggrund. Denne rangoli behøver ikke andre farver, der skal tilføjes. Det er kun et sort-hvidt billede med 4-polede rangoli.

3. 3 D Kolam:

Prøv dette nemme 3D Kolam design, der er lavet med 7 til 4 prikker rangoli. Dette design er sådan, at det giver indtryk af et 3D-udseende. De farver, der bruges i designet, er også lyse og smukke. Det er dejligt at se, hvordan de 4 prikker rangoli design kan gøre dit hjem se dejligt. Disse designs bruges hovedsagelig til lejligheder og særlige ceremonier. Særlige festivaler er den bedste tid til at lave disse fantastiske rangoliser. Det er også nemt at undervise børn og de farverige rangoli er noget, de altid vil værdsætte.

4. SikkuKolam:

Her er nogle indviklede, små og enkle designs, du kan gøre på en 4 dots pullikolam. Designet er ret nemt at oprette og hjælper dig med at lave nogle fantastiske effekter. Du kan forlade rangoli med kun en farve, eller du kan tilføje flere farver. De 4 til 4 prikker rangoli er et nybegynder design, der er nemt for alle at prøve. Denne rangoli skaber nogle meget gode kurver, som kan tilføjes til indgangen til dit hjem eller i dit pooja rum. Prøv de designs, der vises på dette billede.

5. Flower Rangoli:

En af de mest almindelige rangoli designs er blomstermønstre. Flower rangoli er meget smuk og kan laves ved hjælp af mange forskellige blomsterformer. Den mest basale af blomster, der kan laves med rangoli med 4 prikker, er den firebladede kløver. Dette tilføjes derefter med blade og andre designelementer for at gøre den komplette rangoli. Deltag prikkerne for at danne blomsten og bladene. Farve blomsterkladerne og knoppen efter eget valg. Du kan også tilføje tåredannende former eller diamantformer til rangoli.

Rangoli er en værdifuld designform, der bruges af hinduiske huse til indgangen. Dette skaber et farverigt mønster, der kan gøres af nogen. De 4 dot rangoli er den enkleste af dem alle. Du kan oprette en 4 * 4 prik kolam eller en 7 * 4 dot rangoli med enkelt farve eller flere farver.

Pin
Send
Share
Send