Skønhed og mode

9 Smukke design af røde paraplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Paraply understøttes af træ- eller metalribber, som normalt monteres på en træ-, metal- eller plastpæl for at beskytte mod regn i regntiden. Normalt indikerer rød farve, at symbolet på kærlighed eller sport. Faktisk rødfarvet er et vigtigt symbol for kønarbejderrettigheder, og det bruges også til begivenheder. Rød paraply symbol blev først brugt af Sex arbejdstagere i Venedig; Italien i 2001. Senere dage er dette kendt for almindelig brug for alle. Det røde paraplyprojekt blev grundlagt i 2010. Sexarbejdere demonstreres imod menneskelige arbejdsforhold og krænkelse af menneskerettighederne ved at holde op med røde paraplyer.

Bedste og stilfulde røde paraplyer:

Lad os se nogle få top 9 røde paraplyer.

1. Lange Røde Paraply:

Det er stor rød paraply med rundt håndtag, nem at bære. Dette er beskyttende type paraply, der er nyttig i regn og sommer. Dette er let åbent og lukker type paraply og også let at bære af gamle folk også. Håndtag af paraply er praktisk med lige sort farvepol.

2. Casual Red Paraply:

Det er en vidunderlig kombination af smart sort og rød paraply med sort farve lige håndtag. Det kan være nyttigt afslappet dage i sæsonen. En sådan paraply finder du også i golfbanen. Du får let funktionalitet af bundfjedre, dvs. åbner let.

3. Cocktail Rød Paraply:

Her er en vidunderlig kombination af rød paraply med hvide prikker på den. Dette er en lille rød paraply, som hovedsagelig er nyttig i cocktailpartier til kunder. Du kan holde denne paraply med fingermad eller ethvert whiskyglas for at tiltrække dit cocktailparty. Du kan arrangere denne type paraplyer til din næste festtid.

4. træ røde paraply:

Det er en stor rød paraply, der har en træakselbundfjedre og lige træhåndtag med sort ende. Du finder automatisk åben mekanisme for nemheds skyld og brugervenlighed. Det er en god type paraply.

5. Kort rød paraply:

Det er en meget lille kombination af dejlig paraply rød med sort mate gummibelagt håndtag. Dette er lavet af ultraviolet aluminiumsramme med pongee stof. Den har rødt slipsbånd til at holde denne paraply.

6. Designer Rød Paraply:

Denne paraply er kombinationen af ​​rød og hvid farve. Dette er lavet af polyester materiale med hvide blomster design på den. Du kan finde lige håndtag, der er lavet af højkvalitets materiale og leveres med attraktivt design. Pige med rød paraply kan gå let i regnen.

7. Babyer Rød paraply:

Det er dyre tema paraply med sort farve prik på den. Denne paraply er en rigtig cool måde at holde dine børn tørre, lette og nemme at bruge. Gør det lettere for børn at bære af dem og er af høj kvalitet tegneserie børn rød paraply.

8. Spisebord Rød paraply:

Her er med polyester rektangel rød paraply vil være det perfekte udseende til dit spisebord. Denne paraply er bygget på bordet. Den har manuel vippemekanisme til at give fortsat skygge, når det er nødvendigt. Alle stole og paraply leveres med samme matchende polyesterfiber. Det er en perfekt rød patio paraply.

9. Solar Light Rød Paraply:

Denne paraply er lavet af soldrevne LED-lamper. Denne paraply er perfekt rød udendørs paraply. Den har rundt solpanel på toppen af ​​paraply solenergi indsamlet. Dette er mere effektivt til UV-blokering. Nem vippefunktion, håndkranløft og luftbegivenhed. Tryk på knappen, og paraplyen vil vippe til venstre og højre.

Rød paraply tilbyder dig en bred vifte af stilarter, der passer til alle lejligheder og hele sæsonen. Røde paraplyer er bedst egnede fra bryllup og begravelser til virksomhedens begivenheder og daglig brug. Alle røde paraplyer er høj kvalitet, men alligevel overkommelige, med færre priser. Nogle røde paraplyer er meget fantastiske og stilfulde design. Disse paraplyer er lavet af glasfiberramme.

Pin
Send
Share
Send