Skønhed og mode

5 Specielle 3 prikker Rangoli / Pulli Kolam Designs

Pin
Send
Share
Send


Rangoli er noget, som de fleste kvinder gør om morgenen ved indgangen til deres hjem. Til daglig brug er den rangoli, der er oprettet, enkel. Kun ved lejligheder skaber de indviklede og smukke design, der tager meget tid. Rangoli er normalt lavet ved at starte med en firkant prikker. Dette kan også være en 3 * 3 square.

Bedste 3 prikker Rangoli / Pulli Kolam Designs:

Her viser vi dig alle de typer af rangoli, der kan oprettes ved hjælp af en 3 * 3 firkant,

1. Easy 3 Dot Rangoli:

Her er de fantastiske 3 prikker rangoli, som du nemt kan lave uden nogen indsats. Dette er den enkleste af de designs, der kan gøres. Designet 3 * 3 er normalt et kontinuerligt design, der starter fra en prik og slutter i en anden. Du kan også have 3 prikker rangoli designs, der slutter sig til flere prikker for at danne to eller tre dele af det komplette mønster. Prøv nogle af disse mønstre, hvis du er en nybegynder, og du vil derefter kunne skabe bedre mønstre senere.

2. Begynder 3 Dot Rangoli:

Et af de enkle begynderdesign er 3 punkterne kollam. Dette design har de grundlæggende mønstre af blomster og blade alle gjort i 3 * 3 dot matrixen. Her kan du improvisere og lave mange indviklede designs. Begynderens rangoli bruges af mange mennesker til at gøre deres indgange se vidunderlige ud. Ved hjælp af kurver og linjer kan du oprette flere fantastiske stykker. Da dette design er til nybegyndere, holdes mønstrene simple. Men du kan tilføje til designet og skabe dit helt eget unikke mønster også.

3. 3 prikker Kolangal:

Her er en 3 pulli kolangal, der bruger en 3 * 3 firkant til at skabe nogle indviklede designs. Rangoli kan bruge linjer eller kurver til at lave designet. Kolangal er lavet ved ikke at tilslutte prikkerne, men gør runder rundt om prikkerne. Så her er prikkerne også en del af designet. Du kan bruge dette til templet dekoration samt indgangen til huset. Giv dette enkle design et forsøg, og du vil helt sikkert nyde at lave rangoli igen og igen.

4. Simple Kolam Rangoli:

Prøv denne farverige sikku kolam med 3 prikker, der har vidunderlige mønstre. Indstillingerne er mange, og du kan tilføje mere end to farver i denne rangoli. Giv det et pulserende tryk ved at bruge lyse farver med en hvidkant. De tre prikker kolam er meget vigtigt for store festivaler, og alle kvinder elsker at lave disse indviklede designs. Du kan vælge mellem blomstermønsteret eller de geometriske mønstre. Udfyld farverne, som du vil, og du vil finde slutresultatet til at være meget smukt. Kolam mønstrene kan gøres af nogen.

5. Special Rangoli Designs:

Du kan prøve din hånd på dette vidunderlige specielle rangoli design, der indeholder 3 prikker. Designet er en smuk blomsterbase, der bruger kurver og prikker. Du skal starte fra en prik og fortsætte uden at stoppe til den sidste prik. Dette skaber en kontinuerlig strøm og giver anledning til det blomstrende billede. Nogle punkter på pladsen accentueres også med mere pulver for at få dem til at se større ud. Der er så mange typer af rangoli-designs, som du nemt kan lave ved blot at følge de viste trin.

Rangoli designs ved hjælp af en 3 * 3 square er fantastisk til begyndere såvel som eksperter. Designene kan laves med bare hvidt pulver til daglig brug, eller de kan gøres med flere farver til festlige lejligheder. Prøv mønstre ved hjælp af 3 dot mønster til at skabe blomster eller endda geometriske design.

Pin
Send
Share
Send