Skønhed og mode

5 Cute 9 Dots Rangoli / Pulli Kolam Designs til at prøve i kommende festivaler

Pin
Send
Share
Send


En rangoli er det smukkeste design, der ses uden for et hjem. Denne indgangsdekoration er det første, en gæst vil bemærke, når de kommer til at besøge. Det er først og fremmest at gudse gudene at en rangoli er skabt. Rangoli kan udføres dagligt eller til festlige lejligheder. Den rangoli, der bruger en 9 * 9 kvadrat er meget kompliceret og bliver meget smuk.

Bedste 9 prikker Rangoli / Pulli Kolam Designs med billeder:

Lad os finde her med kompileret liste over top 5 bedste 9 punkter Rangoli eller 9 dots kolam designs.

1. Easy 9 Dots Rangoli:

Hvis du er en nybegynder, så skal du prøve dette let trin for trin 9 prikker rangoli. Trinnene i denne video er lige rigtige for begyndere og nye elever. Hvis du følger trinene, vil du kunne gøre alle slags 9 prikker kolam. Lav indviklede designs, når du er sikker på dig selv. Trinnene gør rangoliene til blomster og blade og andre geometriske designs også. Du kan tilføje farverige pulver til rangoli for at give det et godt præg.

2. Geometrisk Rangoli:

En af de mange typer af rangoli er de geometriske design. Denne kolam med 9 prikker er en af ​​de letteste, men de smukkeste. Du kan finde instruktionerne om, hvordan du laver dette rangoli på webstedet. Denne rangoli bruger en 9 * 9 kvadrat til at lave kvadrat og trekant mønstre. Brug farver som blå, lilla, grøn, sort, hvid, osv. Til at skabe et indviklet design. Du vil finde disse ved indgangen til mange boliger.

3. Deepam Design Rangoli:

En af sikku kolam med 9 prikker er et deepam design, der gør diya formede figurer ved at slutte sig til prikkerne. Denne 9 dots rangoli design er meget populær blandt damerne. De gør dette til deres daglige dekorationer udenfor huset. Dette er et simpelt design, der kan gøres hurtigt. Stikkerne på 9-pladsen er forbundet med buede og lige linjer for at danne diya-formerne. Nogle cirkler på designcentrene er skabt store for at gøre dette ret attraktivt. Du kan se på designs i nettet og oprette din egen fantastiske rangolis.

4. Festival Special Rangoli:

Til særlige lejligheder som Diwali og andre festivaler, dekorere kvinder deres hus med special rangolis. Denne rangoli er speciel, fordi den er dekoreret og farvet med lyse farver og mønstre. Festivalen rangolis tager lidt tid og kan accentueres med tændte diyas. De 9 prikker muggulu og 9 pulli kollam er alle typer festival rangolis. Du finder også mønstre til 9 chukkala muggulu på nettet. Gå gennem vejledningen og vælg derefter de farver, du gerne vil lægge ind i rangoli. Farverne skal være lyse og rangoliene kan have en kant af hvidt pulver.

5. Kontinuerlig Rangoli:

En af de interessante former for rangoli er 9 pulli sikku kolam. Dette design er en kontinuerlig, hvor du starter og stopper på samme sted. Du skal omgå punkterne her, så prikkerne også ses i det endelige design. Dette design er normalt ikke fyldt med andre farver. Det er kun med hvidt pulver. Dette kan også gøres i en 9 til 5 prikker rangoli. Du kan prøve de simple designs først og derefter fortsætte med at gøre indviklede dem.

De 9 prikker rangoli er et meget populært valg, når det kommer til at gøre store dekorative rangolis. Dette skaber et stort rum til at lave små og indviklede designs. De 9 prikker kollam og muggulu er alle typer af rangoli. Du kan oprette disse til daglig brug og også til festivaler.

Pin
Send
Share
Send