Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Bangladesh

Pin
Send
Share
Send


Bangladesh er blevet tiltrukket bryllupsrejse sted siden år. Stedet bærer en nostalgi som et gammelt land. Stedet er meget opdateret med de nyeste faciliteter så før. Folk nyder en stor ændring. Bryllupsrejse steder er meget attraktive for at bruge kvalitetstider. Tusindvis af luksus hoteller er bygget i hjertet af byen med de nyeste faciliteter til bryllupsrejse par.

Indhold:

  Bedste bryllupsrejse steder i Bangladesh:

  1. Chittagong:

  Byen er skødet de grønne bjerge. De farverige blomster forskellige former for tress har oplyst den charmerende skønhed i naturen. Således er stedet meget romantisk til bryllupsrejse par. Hoteller har god udsigt over bjerge, som er meget behageligt. Bjergene ser meget smukke ud i sollys.

  2. Cox's Bazaar:

  Stedet er kendt som Bangladeshs hovedkvarter. At være meget befolket er det landets ældste sted. Bortset fra der er en dejlig strand for at bruge tid. Byen tiltrækkes som bryllupsrejse steder i Bangladesh for sin sandstrand og traditionelle udsigter. Længden af ​​stranden ser ud til at være endeløse møder skyline.

  3. Nilgiri Hill:

  Nilgiri Hill er en ekstraordinær naturskønhed. Feriestederne er alle høje i bjergene. Skyerne ser ud til at dække de resorts hver dag tidligt om morgenen. Stedet er fuld af lyksalighed, da det er langt fra byens crowed. Naturen er meget behagelig for at nyde bryllupsrejse.

  Se mere: Bryllupsrejsemål i Sydafrika

  4. Sajek Valley:

  Stedet er domineret af sine bjerge. Farven på bjergkæder synes at være forskellig fra hinanden. For det meste er udsigten til langsom bevægelse af skyer, der berører bjergene, meget fantastisk. Sørg for at du besøger stedet blandt bryllupsrejsemål i Bangladesh, hvor du måske savner et godt sted. Før bryllupsrejse planlægning listen ned de steder, du vil besøge.

  5. Mermaid Beach:

  Strand er altid en favorit mulighed for bryllupsrejse. Der er ingen bestemt sæson for havfrueens strand, du kan besøge stedet, når du vil. Men det er bestemt et godt sted at bruge privat tid sammen med din kone. Om natten ser stranden mere smuk ud på månens lys falder på den.

  6. Rangamati:

  Rangamati er kendt som en lille bakke station. Skoven har tilføjet en særlig effekt til stedet. Der er mange skovområder hvor par kan tilbringe en eventyrlig aften. Atmosfæren på stedet er meget rolig og helt bortset fra de spændende lyde af dyr. Stammen er meget enkle i naturen.

  Se mere: Bedste bryllupsrejse steder i Jaipur

  7. Khagrachhari:

  Stedet er kendt for alle for sine farverige naturtyper. Det er 112 km væk fra Chittagong. Stedets natur kan specificeres af dets grønne og vandfald fra bjergene. Måske har disse to gjort naturen mere charmerende. Til bryllupsrejse kan dette være en god mulighed.

  8. Inani Beach:

  Blandt alt er denne strand mest spændende for sine bølger og sandstrand. For en bryllupsrejse par er det det bedste sted for lys lys middag. Som en bryllupsrejse sted er populariteten af ​​stedet meget øget end før.

  9. Patenga Beach:

  Stranden er meget berømt i Bangladesh. Det er bygget med betonvægge, store sten rundt. Skønheden er grov, men det rødmer i sollyset. Stedet er faktisk meget slående for bryllupsrejse i Bangladesh bortset fra alle. Forskellige gade fødevarer er tilgængelige her inden for meget rimelige priser.

  Se mere: Bryllupsrejsemål for unge par

  Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

  Se videoen: SINGAPORE. MICHELIN. MARINA BAY. CHINA TOWN. Travel Vlog 01, 2018. Dansk (August 2020).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send