Skønhed og mode

15 bedste Slim Fit Jeans til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Jeans er blevet en væsentlig del af alles garderobe, det være sig en Kid, Youngster eller Adult. Hver person bøder sig godt og passer ind i jeans. Jeans kan bæres overalt, være ude på tur, college, kontor, gå på fest eller film med venner, komme sammen. Mænd kan endda parre jeans med en formel skjorte i et ægteskab eller en reception.

Der findes en bred vifte af jeans på et marked, men en af ​​dem er Slim Fit Jeans. Slim Fit Jeans er kun som tynde jeans, men ikke så meget stramme. Slim Fit Jeans dækker lårområdet tæt og løsner sig fra knæene. Det giver et attraktivt udseende til piger, der har buede lår. Den er tilgængelig i mange farver nu-dage, men Blå og Sort er altid blevet ramt på markedet. Du kan para enhver farve og mønster af Top med slanke fit jeans. Selv Guys kan bære slanke fit jeans at se attraktive og smukke. Hvis en fyr har blå slanke fit jeans med lyserød farve, ser de bare fantastisk ud. En pige kan bære kort kurti også med slanke fit jeans.

Du skal finde et rigtigt valg af jeans til dig og bestemme et godt par på det. Det afhænger af lejlighed og begivenhed, hvor du har slank fit jeans. Den er tilgængelig i så mange mønstre og farver, så en jævn sød top på den øger værdien af ​​slanke fit jeans.

Forskellige typer Slim Fit Jeans:

Nu er det en tendens til at bære farverige slanke fit jeans som orange, rød, pink i et almindeligt stof og endda trykt. Da det giver dig mulighed for at se et smalt billede, er det meget efterspurgt hos kvinder.

1. Slim Fit Jeans for Ladies:

Det er bare en regelmæssig slank fit jean tilgængelig fra lang tid siden. Det ser så godt ud på slank krop, en meget mere attraktiv og dermed forbedrer bærerens skønhed. Du kan endda parre den med en almindelig skjorte eller trendy top.

2. Regular Slim Fit Jeans til mænd:

En mand ser bare fantastisk ud med en slank fit jeans sammen med en t-shirt og sportssko, hvilket giver et køligt afslappet udseende. Det går med enhver fest eller lejlighed. En fyr kan også bære den med en formel skjorte som kontorbeklædning.

3. Mænds Shaded Slim Fit Jeans:

Det er to nuancer af samme farve med en pæn finish og behageligt at bære. Det giver et andet udseende og hele tiden favorit i offentligheden. Det kommer normalt i blå og sort farve. Du kan ikke bære det på et kontor eller i et møde. Det ser bare godt ud til en tur.

4. Destroyed Slim Fit Jeans Herre:

Det er som en mænds stil, der passer til sommeren, giver hip hop og macho look, hvilket kræver enhver fest eller rock musik koncert. Iført det, en mand får en rockende føler indefra. Mange trendy tilbehør kan parres med ødelagte slanke fit jeans. Og en læderjakke over t-skjorten er som en WOW.

5. Trykte Herre Slim Fit Jeans til mænd:

En mand ser bare varmt ud i hvide og røde trykte jeans. En fyr der ønsker at se cool og rockende par, dette trykte jeans med en løs t-shirt og fancy kæde på halsen. Det er et nyt comer og mange fyre mange har ikke engang prøvet det.

6. Coated Slim Fit Jeans:

Sådanne jeans har en belægning, der føles som om stoffet vokser. Som det er sort i farve, skinner det ud som en læderbuks. Det kaldes undertiden som en "voks jeans". Cykel rytter foretrækker mest denne slags jeans

7. Stretchable Slim Fit Jeans til Girls:

Det har et åndbart stof, der er behageligt til tunge krop. Som det er trykt, kan det parres med almindelig top eller kurti. Det er designet til dem, der ønsker at skjule deres tunge mave og give et tonet udseende til lav kropsform.

8. Kvinders Lav Talje Slim Fit Jeans:

Nogle piger kan lide at bære jeans under deres talje, det er egnet til dem. Det dekorative og smarte taljebånd tilføjer skønheden i jeans. Piger bærer endda afgrødeplæne med lave taljebukser for at få øje på seerne.

9. Trendy Ankel længde Slim Fit Jeans:

Det passer lidt over ankelen, en enkelt ankel i et ben som tilbehør kan også gå godt med ankel længde jeans. Det er et øje beroligende farve, der giver det mest fantastiske udseende med høje hæle.

10. High Waist Slim Fit Jeans:

High waist jeans er designet til at passe højere end din navlen. Parring med en blomsterkjole eller halter top kan give dig et mere sexet udseende. Lang top går godt med høj talje jeans. High Waist Jeans kan give et fantastisk udseende til piger, der har lange ben.

11. Colored Pencil Slim Fit Jeans:

Det er en helt ny farve på et marked, hvilket giver et helt nyt look til en bærer. Det er en iøjnefaldende farve, som kan gøre dig til et center for opmærksomhed. Det er bare et navn til lige ben jeans. Det er designet til at skjule dine store hofter og giver et shapy og kurvende udseende.

12. Rippet Jeans Slim Fit:

Det er en medium midje slank fit rippet jeans giver et rockende look til en pige, som hun kan bære, mens de går til et college eller en fest. Det er som en tåre og bærer jeans. En del af stof er med vilje udskåret for at vise din cool holdning.

13. Trykte Slim Fit Jeans for Women:

Det er som en alternativ af Regular Blue jeans. Den er designet som en højstigende talje, som ubesværet ser godt ud med en sort jakke og høje hæle. Selv en almindelig kurtas kan få match med trykte slanke fit jeans.

14. Khaki Print Jeans:

Det viser en Khaki print i en slank fit jean stil, med en fed hær print design. Parring med en sød top, blazer og hæle giver et fantastisk udseende til en smuk pige.

15. Slim Fit Cowgirl Jeans:

Pigen kan føle sig selv en cowboy ved at bære disse Cowgirl inspirerede Jeans. Det har en dejlig Burgund-farve og dekorativt gevindarbejde på baglommerne. Iført dette vil du stå ud af mængden ved den mængde opmærksomhed, du får.

Derfor er der et bredt udvalg af slanke fit jeans til rådighed for mænd og kvinder på et marked, i et andet design, mønster, stil, størrelse og farve. Det er på bæreren at vælge de rigtige jeans for sig selv. Det er et stof af høj kvalitet, der anvendes i en jean og sys meget godt med yderste omhu. Du kan parre så mange ting med slanke fit jeans som toppe, t-shirt, skjorte, jakke, bluse, fancy tilbehør og fancy sko.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send