Skønhed og mode

15 forskellige perle smykker design til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


Perle smykker er et tilbehør, som enhver kvinde ønsker i sin garderobe, og der er mange grunde til det. En der går med alt som prægtetøj og det andet, at det kommer i mange designs, der passer til alles stilfølelse. Perle smykker har været en fashion statement for kvinder rundt omkring i verden i alle aldre og i livet.

Nyeste og Smukke Perle Smykker til Damer i 2018:

Her er top 15 perle smykker, som du sikkert vil fange.

1. Cirkulære Jhumkas:

Disse smukke perle jhumkas er alle indiske piger hæftesmykker. De er lavet af legering med bronzeplating og perler i detaljer. De kan bæres på kurtas og sarees eller andre traditionelle tøj. De kan parres med en almindelig kæde eller en kæde med perle vedhæng.

2. Kundan perlekæde:

Denne Kundan halskæde er bedst blandt perle brude smykker. Dens design og sammensætning kan gøre enhver brud se kongelig og velhavende. Udover brudebegivenheder kan disse tunge smykker også bruges på andre funktioner på traditionelle dragter, parret med dangler øreringe.

3. Pearl Bangles:

Perle armbånd er en anden gammel fad, som stadig er populært krævet af indiske damer og andre kvinder rundt om i verden. I modsætning til andre almindelige og blide armbånd tilføjer perler mere design og skønhed til armbåndene. Disse perle armbånd kan bruges til daglig brug eller kan bæres på traditionelle dragt matchet med perlekæde eller kæde.

4. Platin Pearl Øreringe:

Disse platin belagte sølv perle dråbe øreringe er fad i det nyeste perle smykke design. Det kan bruges flere gange, det være sig nat eller dag. Den er lavet med legering, sten og perler designet med præcision. De ser elegante ud og kan give et minimalt tilbehørsklip.

5. Forgyldt perlehalskæde:

Denne forgyldte perlekæde er lavet til dem, der søger et stort smykke. Det er lavet med legering, som er forgyldt og besat med krystaller og cubic zirconia diamanter. Det er et perfekt stykke til at blive brugt på en stor sammenkomst og kan parres med øreringe for at fuldføre udseendet.

6. Dråbe øreringe:

Disse smukke dråbeperle øreringe er en af ​​de fine perle smykker, der foretrækkes af moderne kvinder i disse dage på grund af dets moderne design. Det kan bæres på formelle eller uformelle sammenkomster begge og kan parres med en almindelig perlekæde eller armbånd for at komplimentere udseendet.

7. Ferskvandsperle Smykker:

Disse ferskvandsperle smykker øreringe er, hvad den nyeste modetrend er. Det er ikke for tungt og er endnu meget trendy. Mange moderne kvinder bærer på kontoret eller andre formelle opsætninger samt på traditionelle dragter. Den er lavet af legering med en perle anbragt i begge øreringe. Prøv det til din regelmæssige brug til udflugt.

8. tråd perle halskæde:

Denne gule og orange tråd perle smykker er, hvad moderne stil smykker ser ud. Borte er dagene af legering og tunge guldsmykker. Dette er lavet af tråde og perler og er håndlavet. Det kan bæres til et afslappet hangout eller en ferieindstilling.

9. Perler og Grøn Onyx Halskæde:

Denne smukke blend halskæde lavet med perler og grøn onyx er, hvad der gør denne halskæde til et elegant stykke. Det er en lang halskæde, perfekt til at blive brugt over en saree eller lehenga. Det kan give et stort og kongeligt udseende og kan se attraktivt ud.

10. guld udsmykket øreringe:

Disse forgyldte guldøreringe kan gøre en god modeopgave, når de vil se flotte, men med minimale tilbehør. De er lavet med farverige sten og perle designet med præcision. Det kan parres med en almindelig guldkæde eller et armbånd på en traditionel beklædning for at fuldføre udseendet.

11. Kemp halskæde:

Denne farverige kemp halskæde med jhumkas kan gøre til store smykker. Det er en perfekt pasform til tunge traditionelle tøj og kan bruges på aftenfunktioner helst. Jhumkas og halsstykket er lavet med legering, belagt med guld for at gøre smykkerne til at se store og kongelige.

12. Pearl Ring:

Denne hvide perle ring er et fælles tilbehør båret af mange kvinder og også mænd over hele verden. Den er lavet med guldlegering og sten med stor perle på toppen af ​​den. Det er et minimalt tilbehør og kan nemt komplimenteres med perlekæde og øreringe.

13. Sølv perle sæt:

Denne elegante sølvbelagte perle sæt er det perfekte tilbehør til din næste store funktion. Den er lavet af glatte perler overtrukket med sølv for at give det en blank finish. Den leveres med en halskæde, armbånd og øreringe til kompliment sammen. Det kan også bruges i formelle opsætninger.

14. Choker halskæde:

Denne smukke choker perle halskæde er et must have for damer, der gerne accessorise tung. Den er lavet med gyldne, hvide og sølvperler blandet med sten og legering. Det kan give dig et kongeligt og velhavende udseende og kan øjeblikkeligt lave en fashion statement. Den kan komplimenteres med et armbånd på en saree eller et andet traditionelt tøj.

15. guld perle armbånd:

Denne perlekæde er lavet med guldlegeringskæde, med guld og hvide perler fastgjort til den. Det er et elegant smykke, der kan bæres på ethvert antrekk og ved næsten enhver lejlighed. Det kan give dig et sofistikeret look, samtidig med at tilbehøret minimeres. Det er let at bære og kan komplimenteres med dangler øreringe for at passe til anledningen.

Perle smykker vil altid forblive den mest elegante form for tilbehør og bæres af mennesker i henhold til deres krav. Når det kommer til perle smykker, har man mange muligheder, lige fra perlekæde, til ring, til øreringe til armbånd og mange flere. Det kan give dig en stilfuld touch, mens du stadig holder dit look minimal.

Se videoen: Nirbana Soul Dansk smykke design video - Ren smykkekunst (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send