Skønhed og mode

Sådan laver du en kanelte og dets fordele

Pin
Send
Share
Send


Kanel er også kendt som dalcheeni på hindi. Kanel er en slags krydderi, der kan opnås fra træets indre bark. Kanel er en af ​​de ældste krydderier, der i dag er kendt. Dette krydderi har en lækker, naturligt sødet smag, som folk elsker at forbruge i deres daglige te. I gamle dage har kanel været brugt i traditionel kinesisk medicin til at helbrede sundhedsproblemer og også i Ayurveda (Indien) for en række sundhedsmæssige forhold som helbredelse fra fordøjelsesbesvær til forkølelse og mange sådanne daglige almindelige sygdomme. Skønt andet end helbredelsen af ​​disse almindelige problemer kan man også have mange typer andre sundhedsmæssige fordele.

I disse dage bruger mange mennesker kanel til blot at drysses på deres daglige havregryn eller æbleskiver. Ved at bruge kanel i din daglige te er en anden mulighed, som har udviklet sig selv i disse år. Du kan også finde kanel i en slags chai te. For at lave en god kanelte hjemme skal du følge de foreskrevne trin.

Ingredienser du har brug for:

  • 1 kanelstang eller i pulverform
  • 1 kop kogende vand (eller så mange kopper du vil lave)
  • 1 almindelig eller koffeinfri sort tepose
  • sødestof, til smag (valgfrit)
  • Det tager ca. 3 minutter at lave denne te.

Se mere: Fordele ved Oolong Tea

Sådan tilberedes: -

1. Du skal placere kanelstaven i en kop. Du kan tilføje staven ved at bryde den i stykker eller i en pulverform.

2. Tilsæt det kogende vand i koppen med kanelstok og lad derefter bagefter dækkes i 10 minutter eller så.

3. Tilsæt tepose (af sort te eller anden urtete) igen Stejl denne blanding i et til tre minutter, da det begynder at lugte efter smag.

4. Det er tid til at sød teen til din smag, du kan også tilføje sukkerfrie tabletter, hvis du er diabetiker, hvis du ønsker det.

Fordele ved kanelte: -

1. Lette tarm bevægelser:

Forbruger denne kanel te daglig giver relief til dine tarmbevægelser og hjælper med at helbrede forstoppelse eller andre relaterede sygdomme.

2. Denne te er antioxidant:

Anti oxidanter kæmper med de indre sygdomme i din krop. Nå, denne te er god til at give dig gode krigere.

3. Cures Fordøjelsesbesvær:

Som fordelene er diskuteret ovenfor, hjælper denne te med at lette tarmbevægelserne derfor, på samme måde hjælper det med at helbrede fordøjelsesproblemer og hjælper med at sørge for en ordentlig fordøjelse af mad.

4. holder blodsukker i kontrol:

Kanelte er også kendt for at kontrollere blodsukkeret i din krop. Kanelte er afledt af dens indhold, idet det primære indhold er kanel. Nu kan kanel hjælpe dig med god blodsukkermodulering, som holder en sukkerpatient fra at reducere sukkervandringer i blodet. Dette er ofte almindeligt lige efter et måltid, så en kop varm te efter et måltid kan hjælpe dig med at kontrollere sukkerniveauet.

5. hjælper med at reducere vægten, især maven fedt:

Meget effektiv til at reducere din mavefedt. Det skærer faktisk de fede lag som en normal grøn te og hjælper dermed med at reducere vægten.

6. Forbedrer hukommelsen:

Denne te anbefales også til børn til at forbedre deres hukommelseskraft til at huske ting. Selv mennesker, der står overfor hukommelsestab som symptomer, må forbruge denne te.

7. Forbedrer blodrensning:

Hjælper med rensning af blod. Teen er som et filter for blodet og renser ved at adskille urenhederne i det.

8. Er en slags Mouth Freshener:

Denne te har god lugt, som til gengæld hjælper folk med dårlig ånde. Denne te fungerer som en mundforfrisker for at helbrede en sådan dårlig ånde.

9. Menstruation Relief:

Under menstruationen skal piger tage denne te for at få en lindring af menstruationssmerter. Denne te hjælper med at reducere smerten ved sin urtekraft.

10. Er god at tage under influenza sæson:

Under influenzasæsonen hjælper denne te med at øge immunsystemet og hjælper ikke med at tiltrække sådanne sygdomme.

11. Mental sundhed:

Din mundhygiejne har brug for en hurtig børste op igen og igen. Enten er du bange for tandlægen eller bange for at spare din værdifulde tid hos tandlægerne. Det er derfor en dampende kop kanelte bliver din ven hver dag. Sørg dog for at honning eller sukker ikke blandes i det, når du spiser det. Ikke kun er din mund frisk og fri for bakterier, men kanel fungerer også som en god mundopfriskning.

Se mere: Fordele ved at drikke ingefær vand

12. Smertefulde led:

Din bedstemor holder klager over de hævede knæ. Din mor udvikler langsomt også en lille smerte i knækapslerne. Mange mennesker ved ikke, hvordan kanel er et meget godt antiinflammatorisk middel, som blot ville tage sig af dine hævede led, hvilket reducerer smerten i løbet af få minutter. Derfor, hver gang du føler, at små ledsmerter, der kryber op i din krop, brygger du selv en varm kanelte.

13. Mind Over Matter:

Kanel er et klassisk stof til de travle bugs, hvis hele dagen er fyldt op med en lufttæt tidsplan. At balancere arbejde og hjemme samtidig er det ofte det klyngede miljø og arbejdsbyrden, der kan være den største årsag til depression og tab af opmærksomhed. Bare tag en pause og køle af. Kanen i teen vil også forbedre blodgennemstrømningen i hjernen og holde dig mere koncentreret.

14. Hjælpehjælp:

Dette cirkulerer igen den kendsgerning, at kanel hjælper med god blodcirkulation. Normalt omgiver mange hjertelignende uheld omkring en arterie, der blokeres af blodpropper eller manglen på tilstrækkelig blodstrøm til hjertet, som kan være ryddet med en kop kanelte.

15. Muskelafslappende middel:

En te eller kaffe er en flydende form for rekreation, som vi alle vælger under en daglig optaget skema. Det er en form for afslapning for vores sind, men lidt vidste du, at kanel også har specialiseret sig i fysisk afslappning.

16. Fælles medicin:

Hver gang sæsonen skifter til en ny, bliver din mand altid ved at bytte til det stadigt skiftende vejr. Det er på dette tidspunkt, at en kop kanelte kan hjælpe ham med at falde ind i koblingen af ​​forkølelse og influenza.

Se mere: Brug af ingefærjuice

17. De-Flame It:

Betændelse i huden kan hærdes af kanel, denne gang ikke ved at drikke, men ved at påføre den gennem en våd muslinpose på det meget betændte sted. Men i tilfælde af indre betændelse, tøv ikke med at gulp det ned.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send