Skønhed og mode

Papirparaply - Sådan laver du og tips

Pin
Send
Share
Send


Paraply kan beskrives i forskellige perspektiver i overensstemmelse med hvordan man ser det, hvilket kan klassificeres efter paraplybrug og design. Paraplyen, som kan betragtes som en ting, der kan bruges til at forhindre sig selv i at blive vådt på regnvejr eller til en kunstnerisk person, kan en paraply beskrives som et blomstrende materiale, der kan fremstilles af forskellige materialer og design. For dem, der ønsker at kombinere sin smukke design og form med sin beskyttende handling, kan denne artikel helt sikkert bringe det forskellige perspektiv til en simpel paraply, som ikke er lavet af det sædvanlige syntetiske materiale, men snarere af et naturmateriale, som er papiret. Papir er bestemt et naturligt materiale, der kan bruges til at designe nogle fantastiske iøjnefaldende design til at skabe den håndlavede Papirparaply. Der er mange måder at lave papirparaply på, som er blevet købt til opmærksomhed i denne artikel.

Hvordan laver man papirparaply, der åbner og lukker ??

Asiatisk traditionel måde at lave papirparaplyer på sker ved at bruge naturpapirmateriale, der er skåret i ønskelig størrelse og belagt med forskellige farver, og en vandtæt lak er belagt på toppen af ​​papirmaterialet for at forhindre vandudslip. Papirmaterialet er forbundet med en træpind. Træpinden og håndtaget er belagt med vandtæt lak. Dette komplette paraplydesign lades derefter tørre. Senere designere laver frihåndsmaleri oven på papirparaplyen for at give den enkle håndlavede paraply et elegant og elegant udseende.

Papirparaplyer er en simpel DIY, som kan laves af en enkelt person ved at have minimal materiale eller en stærkt designet papirparaply et traditionelt tilbehør, der anvendes i forskellige kulturer. Traditionelt anvendte papirparaplyer havde brug for arbejdskraft til at fremstille materialet og forme paraplyerne til endelig at male og lakse paraplyen. Nedenfor er nogle af de traditionelle papirparaplytyper, som kan udvide læsernes viden om de forskellige papirparaplyer.

Typer af Papir Paraplyer:

1. Kinesisk papirparaply:

Kinesisk brug Oliepapir paraply under brylluppet som et symbol på at fjerne enhver ond ånd, når bryllup bruden ankommer. Oliepapirparaplyen er lavet af bambus, der er skåret i et skive, gennemblødt i vand og lavet til papirmasse og behandlet i maskinen for at få tyndt papirmateriale, som derefter olieres. Lilla farve Kinesisk papirparaply betyder længden af ​​de ældste, hvide betyder begravelse.

2. Japansk Papir Paraply:

Det populære Washi papir bruges til at designe japansk papirparaply. Washi, hvor "Shi" betyder papir. Washi papir er lavet af "Gampi" træ. Paraplyen kan laves som en tynd paraply kaldet Janome og den stabile Bangasa paraply. Det tynde materiale har en meget spinkel finish i modsætning til den stabile paraply.

3. Store Papir Paraplyer:

For piger, der gerne vil have store farverige paraplyer til enhver lejlighed, så kan denne type klassiske såvel som en traditionel paraply bruges. Materialet, der bruges til at designe denne papirparaply, kan enten være fra bambuspinde eller fra genbrugspapir. Bambuspapirmaterialet er mere traditionelt set i forhold til det genbrugspapir, der er designet til store papirparaplyer.

4. Papir Paraplyer til brylluppet:

Traditionelt i den kinesiske kultur bruges papirparaplyen, som nu er blevet brugt i andre kulturer. Hovedmærket i denne paraply er designet, der er lavet af frie håndmalere, der nemt kan tegne bruden og brudgommen på toppen af ​​de paraplyer, der bruges i brylluppet som en måde at dekorere bryllupshallen på. Nogle af parrene har en tendens til at vælge almindeligt hvidparaplyer, som også kan tilføje et elegant udseende. Papirmaterialet, der anvendes ved udformningen, er normalt forskelligt fra de sædvanlige papirparaplyer. Det almindeligt anvendte papirmateriale er det skinnende papir eller et matte effektpapir, der kan skinne ud godt og bringer den festlige atmosfære ud.

5. Rice Paper Paraply:

Denne type paraply er en letvægtsparaply, der almindeligvis hedder Parasol. Parasol er et latinsk ord, hvor para betyder beskyttelse og sol er sol. Kvinder foretrækker at bære som tilbehør til særlige lejligheder som et bryllup eller en fest. Finialet er også dækket af det samme papirmateriale, som gør paraplypladen lavet af det enkelte materiale. Papirparaplyen styres med en bambuspind og har en træholder.

Tips til at lave et simpelt papirparaply:

Forældre, der ønsker at tilbringe kvalitetstid med deres børn på en mere kreativ måde, så en sådan interessant metode kan være gør det selv DIY metode til at designe papir paraply. Ting, der er nødvendige for dette kunstneriske arbejde, ville være muffin til fremstilling af papir kopper; få skitsepennestokke og en skinnende foldbar pind. Papirkoppen er lavet fladt og ønskeligt dekoration sker oven på papirkoppen. Den tynde skinnende foldbare eller formbar stav er trukket på midten af ​​den flade muffinpapirbøjle, som danner den fuldt fremstillede DIY-papirparaply til barnet.

For ældre, der forsøger at lave sådanne enkle papirparaplyer, kræver en enorm mængde øvelse såvel som råmaterialet ved at designe dem. I stedet vælger man en paraply fra butikken, der kan ændres efter ens smag, ville være den ideelle løsning. Måden at tilpasse papirparaplyen kunne male oven på paraplyen ved at købe en almindelig hvid eller sort farvepapirparaply. Den anden mulighed kunne være at dekorere det enkle bambusgreb med klistermærker eller oliemaleri.

Tips til at lave en Papir Paraply at se mere fashionable og nye kan være:

Pin
Send
Share
Send