Skønhed og mode

15 personlige graverede gaver med smukke designs

Pin
Send
Share
Send


Gaver kan gøres personlige og værdifulde, når de er graveret. Gravering er processen med at lave ord på det metal eller træ, du har. Denne form for gaver tilføjer mere personlig berøring, når et firma ønsker at gave deres medarbejdere, så bruger de denne type gave, fordi de kan sætte deres firmas logo navn eller firma citater mv. Graverede gaver mere tilpasset med personliggørelse unik kategori for gifting idé. Tjek disse awesome graverede gaver, som du kan gave til din elskede.

Bedste graverede gaver til ham og hende:

Lad os finde her med ovennævnte top 15 indgraverede gaver til ham og hende på bryllup og fødselsdag.

1. Heart Box:

Her er en romantisk indgraveret gave til hende, der vil blive elsket meget. Den hjerteformede boks er kan holde nøgler og kæder. Graveringen udført på boksen er normalt for navnet på personen. Du kan personliggøre denne boks, eller du kan sætte et billede af modtageren inde i kassen omslaget, det ser godt ud og fanget.

2. lommeur:

Giv denne vidunderlige lommeur som en forlovelsesgave til din dejlige mand. Hvis din mand er forretningsmand, så vil det sikkert være en god ide om denne gave. Dette er indgraveret med romantiske linjer i et script. Uret kan bæres ved formelle lejligheder og er perfekt til at blive brugt på bryllupsdagen.

3. Message Stones:

Strandstene er gode som udstillingsgenstande. Når disse er indgraveret med stærke ord, bliver de personlige indgraverede gaver til alle. Vælg stenene med meningsfulde ord og giv dem i søde kasser. Denne type udstillingsvindue vil øge dekorationsfølelsen i en hall eller et soveværelse, citater hjælper med at opretholde dine daglige aktiviteter ordentligt. Disse typer af sten er som påmindelser.

4. træ gaver:

En anden kølig jubilæumsgave er den trægraverede gave, der også har billedet af parret indgraveret. Du kan tilføje nogle dejlige ord eller et lille digt til trærammen. Dette er et tidløst stykke, som vil blive elsket af parret. Du kan lave en gave som dette til dine forældre på deres kommende bryllupsdag, det hjælper med at udtrykke dine tanker til dine forældre. Få denne gave til dine forældre når som helst.

5. Brugerdefinerede nøglekæder:

Få nogle brugerdefinerede nøgleringe, der vil blive indgraveret i skriptformular med en underskrift eller navne. Disse indgraverede gaver Indien sælger er tilgængelig online, og du kan købe en og derefter tilpasse den. Vælg det metal du ønsker som sølv, aluminium eller messing. Du får også rabat på bulkbestilling, tag disse nøgleringe til alle dine nøgler, som er tilgængelige til regelmæssig brug.

6. Tilpasset Pen Case:

Et pen sæt er en tidstest gave til mænd. Denne indgraverede gave til mænd er også vidunderlig og nyttig. Graveringen på sølvhuset ser udroligt og sofistikeret ud. Gør ordene enkle, og dette vil blive værdsat. Hvis din far elsker at skrive daglige notater eller dagbøger, vil denne gave være god til gave til din far, få denne pen til din far på sin fødselsdag.

7. Graveret kompakt til hende:

En sød indgraveret bryllupsgave er denne indgraverede sølv oval kompakt med spejl. Kompaktet har en klar finish og er perfekt til at give din elskede en gave. Graver gode hjerter på kompaktet og udseendet bliver hævet til en romantisk. Få denne gave til at overraske din kære.

8. Personlig Rolling Pin:

Vælg en simpel rullestift, der bliver speciel ved at grave det med ord til din far. Denne indgraverede gave til ham vil blive elsket meget, især hvis han er en god kok. Du kan også grave det i din egen håndskriftstil. Din far vil helt sikkert lide denne gave til sin næste madlavningssession.

Se mere: Gaver til ham

9. Søsterramme:

Du kan give din søster en vidunderlig indgraveret ramme for at holde dine billeder. Denne ramme kan være enkel, og graveringen udføres på rammens kanter. Du kan få dine egne ord indgraveret, eller du kan vælge blandt dem, der allerede er tilgængelige på markedet.

10. Graverede skudgasser:

Disse skudbriller er lavet ekstra specielle med gravering. Brillerne kan gives til dine brudepiger eller groomsmen eller bare indgraveret til din personlige brug. Prøv enkle navne eller initialer til en lysere effekt.

11. Lommeknive:

Mænd elsker lommeknive og jo mere vintage look de har det bedre. Disse lommeknive er indgraveret med navnene på folket. Prøv fantastiske script håndskrift på knive for et cool udseende.

12. Indgraveret kortkasse:

Lav en simpel spilkasse som en kortkasse mere speciel ved at få den indgraveret. Graveringen kan være detaljer om selve spillet, eller det kan være navnet på den person, du ønsker at give den til. Ved at have gravering af kortene på boksen, er det meget trendy og unik.

Se mere: Gaver til hende

13. Graveret lysere:

En lighter, der bruges af en mand, kan gøres personlig og brugerdefineret ved at få en gravering af navnet på den. Denne sorte lighter ser fantastisk ud med graveringen af ​​mandens navn på den. Du kan give dette til en fødselsdag eller jubilæum.

14. Tegnebogsåbner:

Her er et meget trendy element for alle. Denne flaskeåbner, der kan opbevares i tegnebogen, er en særlig gaveemne. Du kan grave det med seje ord. Det metal, der anvendes i denne åbner er meget stærkt og vil være langvarigt.

15. Graverede værktøjer:

Giv en meningsfuld formuleret sag til en person, der elsker at arbejde med sine værktøjer. Denne indgraverede sav har ord fra Bibelen og ser godt ud som et udstillingsstykke. Saven kan bruges og så er det også praktisk.

Se mere: Mindeværdige bryllupsgaver

Vælg indgraverede gaver til dine kære og få dem til at værne om det. Kasser, kuglepenne, værktøj, pendler mv er alle en del af de indgraverede genstande.

Se videoen: Smykker med gravering (Juli 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send