Skønhed og mode

9 seneste indianske smykkedesigner

Pin
Send
Share
Send


Fancy smykker eller kostume smykker er dem, der normalt er lavet af billige materialer snarere end ægte metaller som guld, sølv eller diamanter. Det er et smykke, du bærer i henhold til den nuværende mode og i overensstemmelse med din stil. Du kan bære forskellige slags fancy smykker til enhver lejlighed og flaunt for at se anderledes ud og awesome.

Kostume smykker design til damer:

Fancy smykker har elegant udseende, og det er ret ret svært at forstå, at smykkerne er lavet af ægte metal eller det er kostume smykker. Så du kan have enorme fancy smykker til dig selv. Her præsenterer vi nogle flotte smykker til dig.

1. Floral Design Fashion Smykker:

Blomstermoderne mode smykker er helt meget unikke og ser helt ud til rigtige. Det er meget svært at sige, at denne juvel er fancy. Disse sæt er tilgængelige det forskellige mønster og design. Blomsterkonstruktionen gør dig til at se fantastisk ud og kan være flaunting med ethvert outfit og lejlighed og bidrage til at skabe et stilfuldt indtryk på andre.

2. Piger Stylish Fancy Smykker:

Teenage Girls er meget bevidste om deres stil og vil altid fremstå forskellige blandt andre. Fancy juveler er dem, der er perfekte til at få dem til at se unikke og skabe din egen stil og mode. Denne juvel ser bemærkelsesværdigt ud på vestlige outfit og får dig til at se utroligt anderledes ud i festen.

3. Kundan Fancy Smykker:

Kundan smykker giver dig en kongelig touch, der gør dig til at føle dig speciel. Kundan juveler kan bruges til enhver tid og ser godt ud på etnisk slid. Du kan endda vedhæfte polka, sten eller diamanter med fancy kundan sæt, så det bliver mere fantastisk og får dig til at føle dig speciel og royal. Du kan markere et indtryk på andre og virke helt anderledes end andre.

4. Antik Beaded Fancy Smykker:

Antik juveler er meget lukrative og friste dig til at have en. Da de er meget tunge på lommerne, kan vi nogle gange ikke få dette smykke. Men nu kan antikke fancy juveler gøre din drøm sand. De er tilgængelige i forskellige mønstre og design, du kan vælge dem efter din smag og stil.

Se mere: Antikke indiske smykker

5. Forgyldt Smykker:

Guld er noget, der friste dig, og du vil have det. Da guldfrekvensen er så høj, og det er svært at have en, så har du forgyldt fancy smykker, der ligner de rigtige. Du kan bære dette flotte smykke og se smukke og glans som guld foran dine venner. Dette smykke er tilgængelig i forskellige farver, og du kan matche det med dit outfit og flaunt verden.

6. Håndlavede Costume Smykker:

Håndlavede smykker ser simple ud, men har et elegant udseende. Denne fancy smykker kan blandes og matches med etnisk slid som slid, du kan klare dig med jeans og kausal outfit også. Du kan få så mange juveler du vil have, da de ikke er så tunge på lommen, og du hver gang du kan forskellige juveler i henhold til dit outfit.

Se mere: Indiske Designer Smykker

7. Fancy Ruby Diamond Øreringe:

Øreringe er noget, der får dig til at se komplet og giver dig smukke. De er også tilgængelige i forskellige mønstre, mønstre og sten som rubin, kvarts. Du kan blandes og matches med dit outfit. Hvis du ønsker, kan du indsætte diamanter for at få det til at se anderledes ut.

8. Blue Diamond Fancy Smykker:

Hvem kan sige nej til diamanter, og alle har ikke råd til at have som det er en ædelsten. Men nu kan du have fancy diamanter juveler og skabe din egen mode og mode går aldrig forældet. De er også tilgængelige i forskellige farver og ser meget søde ud og får dig til at se fantastisk ud.

Se mere: Rold Gold Ornaments

9. Pearl Fancy Smykker:

Perle er noget, der symboliserer renhed og har et guddommeligt udseende. Så hvem kan sige nej til perle fancy smykker? Selvom de er lyst, men hjælper med at markere din egen mode og stil, og det ser godt ud på det daglige slid og også på fester og på type tøj du vil have.

Fancy Smykker er ved at vinde enorm popularitet i dagens tid, da det næsten ligner de virkelige. Da disse smykker ikke er dyre, kan du flere tal og du kan matche dem med dine tøj på dagen og markere din egen mode og stil.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: DanskDanish Hvem ved weekend 52: The forest - ep 1 (April 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send