Skønhed og mode

9 Seneste samling af blå paraplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Paraplyerne er de mest populære tilbehør, som du kan finde i alle boliger. Fra variant nuancer, de blå paraplyer er den mest foretrukne og elskede nuance af begge kønnene. Der findes også mange muligheder i disse nuancer, ligesom alle andre samlinger. Der er trykte, glatte, firkantede, cirkelformede, lette og kraftige blå paraplyer også.

Forskellige nuancer af blå paraplydesign til alle årstider:

Her kan du finde nogle top 9 modeller af de blå paraplyer.

1. Metal Shafted Blue Paraplyer:

Dette er den blå paraply med metalrammen i sort farve og omfatter også automatisk åbning. Den er udstyret med det sorte plastikhåndtag med 8 glasfiberribber. Den er fremstillet med metal aksel og plast håndtag med en tryknap.

2. Mini Folding Blue Paraplyer:

Oplev denne smuk udseende kompakt og elegant stil lyseblå paraply. Dette er en af ​​de foretrukne mønstre af paraplyblå blandt damerne. De er af typen mini-foldede paraplyer med 3-trinsramme med 8 ribber og leveres med et matchende dæksel. Denne størrelse kan passe de fleste af håndtaskerne af kvinder.

3. Træhandle blå paraplyer:

Dette er den klassiske samling af marineblå paraplyer med sizzling træhåndtag med kurver, der er for nem at håndtere. Denne paraply måler 90 cm i diameter med baldakin i polyestermateriale. Det er en stabil og lidt tung paraply med 570 g i vægt.

4. 64 tommer golf blå paraplyer:

Du tager ser på den bemærkelsesværdige og iøjnefaldende røde og blå paraply med 8 stærke ribben for at holde baldakinen. Baldakinen er lavet af polyester og nylonmaterialer for at undergå effekten af ​​sæsonbestemt vejr. Håndtaget er lavet af stærkt og holdbart glasfiber materiale for at give styrken til at holde med greb.

5. Kids 'Automatisk blå paraply:

Det er det ideelle til børnene, da det har baldakin med kun 70 cm diameter. Denne kongeblå paraply har den specielle slanke sikkerhedsfunktion som den let at trykke på trykknappen, der får dem til at åbne paraplyen med et tryk. Den samlede vægt af paraplyen er kun 300 gm.

6. Unisex Sammenfoldelige Blå Paraplyer:

Få den nyeste af den fashionable blå regnparaply i din samling af tilbehør, for at være trendy. Dette har lette og materielle holdbare kvaliteter, der gør det nemt at bære. Den første klasse ABS plast er fremstillet til overlegen beskyttelse.

7. Blomsterprintede lille foldede blå paraplyer:

Fang den elegante af denne seneste himmelblå paraply, som er meget kompakt til foldning. De er ideelle til den lyse solrige dag med sit laser ætsede træhåndtag. Den leveres med den tilsvarende dækning og er i en praktisk foldet størrelse, der passer til enhver lille størrelse håndtasker.

8. Alle Firkantede Compact Blue Paraplyer:

Leder du efter den bedste kvalitet blå paraply? Her er den mørkeblå paraply med helt nyt firkantet design med sin kompakte, let at folde og nemme at bære funktioner. Det måler 13 inches når ærmet og dens baldakin har en diameter på 32 inches.

9. Auto Open Large Blue Paraply:

Når du finder hektisk med de gamle paraplyer, så prøv disse store blå paraplyer, der har stor størrelse baldakin. De er opdelt i 8 ribben, som er den stærkeste del af det, og rammerne er også lavet med støbt metal. Den har robust fiberhåndtag til at give grebet selv under våde hænder.

De bruges i alle årstider hele året rundt i nogle dele af kontinenterne. Både til solrige dage og regnfulde dage bliver de gjort nyttige? Du kan også finde nogle intervaller, der kommer i unisex design, som du kan vælge at købe som fælles væsentlige for dit hjem. I samlingen af ​​disse vidunderlige blå paraplyer kan du også finde nogle til børn. Som en helhed kan hele familien gøre brug af disse blændende og sizzling blå paraplyer hele tiden.

Pin
Send
Share
Send