Skønhed og mode

10 mest effektive hjemmehjælpemidler til behandling af varme koger på huden

Pin
Send
Share
Send


Koger, mest kendt som varme koger, holder genstand for hver enkelt af os en gang imellem, og ikke mange af os kender de virkelige årsager og behandlinger for det samme. Kugler er medicinsk kategoriseret som lokaliseret hudinfektion, der starter som røde pletter, der ligner hævede klumper på huden. Langsomt bliver kernen sværere med dannelse og akkumulering af pus inden for det røde sted, hvilket gør det kogt.

Årsager til koge:

Selvom koger er kategoriseret som en infektion, er de fleste koger ikke rigtig infektionsbaserede, de udvikler sig faktisk på grund af overdreven varme i kroppen, der popper op og forårsager smertefulde koger. Nogle koger opstår på grund af overdreven forbrug af varmegenererende fødevarer som mango eller jack frugt eller tromler osv., Mens nogle koger er infektiøse i naturen med bakteriel vækst. Der kan være mange grunde forbundet med forekomsten af ​​hudkoger, men hovedårsagen er dannelsen af ​​ekstra hvide blodlegemer i kroppen, der samler på et punkt på huden der danner koger.

Hvor vises de ofte?

Varmkoger eller kogekilder forekommer ofte i følsomme steder i kroppen eller flere varmefrembringende områder som skinker, underarm, ryg, ben eller hovedbund, hvor der produceres mere sved.

Det skyldes sved eller overdreven varme inde i kroppen forårsaget på grund af den eksterne temperaturstigning eller på grund af indtagelse af varmeholdige fødevarer, opvarmer koger.

Selv om nogle varme koger brug for medicinsk indblanding, koger de fleste varme, når de identificeres i de primære stadier, kan helbredes med de bedste hjemmemekanismer. Her har vi lavet mest lovende varmekogeprodukter til hjemmemedicin for at give dig hurtigvalg til alle typer hudkoger.

10 Bedste Hjem Remedies for Varme Koger Hud:

1. Neem Indsæt:

Neem som har naturlige lægemidler egenskaber i det er vant til at behandle mange sygdomme og varme koger kan også behandles! Indiske lilla som det er kendt, neem har antiseptiske og antibakterielle kvaliteter, der hjælper med den rette behandling af koger uden stor indsats.

Forberedelsesvejledning:

 • Pluck nogle neem blade
 • Vask dem rent og lav en pasta ud af det.

En anden metode er at lave neem-opløsning

 • Tag nogle rent vasket neem blade
 • Tilsæt dem til et fartøj med kogende vand
 • Vent til opløsningen reduceres til 1/3. Lad det køle ned og brug derefter.

Brugsanvisninger:

Neem Indsæt

 • Påfør neempastaen på kogepladerne og lad den være, indtil den bliver tør og slides af.
 • Fortsæt med at gøre det, indtil kogen begynder at tørre.

Neem Solution

 • Tag neem-opløsningen og skyll ofte de berørte områder med det.

Bivirkninger:

Neem har bedste medicinske egenskaber, og der er ingen måde at dette kan medføre bivirkninger.

2. Tea Tree Oil:

Tea tree olie er en æterisk olie, der naturligt har høje niveauer af antibakterielle, antiseptiske og antifungal egenskaber og er perfekt til enhver form for infektion på huden, herunder koger. Tea tree olie er kendt for sin behagelige duft og bruges til forberedelse af mange urte hudplejeprodukter. Dette kan effektivt hærde varmekoger og blærer.

Forberedelsesvejledning:

Tea tree olie er let tilgængelig i små emballerede flasker. Selv om det er lidt højere prissat, er det værd at købe! Husk at vælge en ren form for tea tree olie.

Brugsanvisninger:

Tag en ren bomuldskugle, dypp den i te-træolien og lad derefter koge kuglens kugle koge direkte.
Gentag 4-5 gange dagligt indtil varmen koger ned.

Bivirkninger:

Tea tree olie er et naturligt ekstrakt af teetræet og har ingen relative bivirkninger, medmindre den olieflaske du vælger har andre kombinationer. Så vælg klogt!

3. Løg:

Løg, der tilføjer smag til madopskrifter, er også kendt for dets medicinske værdi. Med rige antioxidanter og andre sundhedsberørende værdier er løg en ekstraordinær grøntsag. De antiseptiske egenskaber i løg gør underværker på huden og kurer huden koger effektivt.

Forberedelsesvejledning:

 • Skræl en mellemløgsløg og vask den.
 • Skåret i to.
 • Dæk løget med et rent og tyndt stof.

Brugsanvisninger:

 • Sæt det stof, der er lækket på huden, koger direkte i 3-4 gange om dagen
 • Gentag indtil det tidspunkt, hvor varmen koger, er helt væk.

Bivirkninger:

 • Da løg er surt i naturen, kan det forårsage brændende fornemmelse på varmen koge. Men dette kan ikke betragtes som en bivirkning. Det er som en del af helingen.

4. Epsom Bath Salt:

Epsom salt antages at have magt til at fjerne enhver negativitet og opdatere energierne. Epsom salt betragtes som det naturlige middel til mange sygdomme, især hudrelaterede som varme koger.

Forberedelsesvejledning:

 • Forbered en blød fra vand og Epsom salte. Dette skal bruges til en god sænkning i de næste 15-20 minutter.
 • Du kan suge i et badekar fyldt med varmt vand og epsom salt hver dag for at slippe af med eventuelle lidelser. Uanset om det er kropssmerter, kropsudslæt eller varme koger, Epsom salt gør et godt stykke arbejde med at give dig lindring.

Brugsanvisninger:

Du kan suge i et badekar fyldt med varmt vand og epsom salt hver dag for at slippe af med eventuelle lidelser. Uanset om det er kropssmerter, kropsudslæt eller varme koger, Epsom salt gør et godt stykke arbejde med at give dig lindring.
Hvis du ikke har tålmodigheden og tid til at suge i et badekar, skal du bare lade det område, hvor koglen dukker op, blive dækket af blødgøringen.

Bivirkninger:

Der er ingen mulige virkninger af dette middel.

5. Gurkemeje:

Den anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskab af gurkemeje sammen med blodrensning fordele vil køre væk koger inden for nogen tid.

Forberedelsesvejledning:

 • Tag et glas varm mælk og tilsæt en halv te sked gurkemeje til den.
 • Eller bare tag en knivspids af ren gurkemeje og tilsæt et par dråber olie eller honning eller med frisk ingefær for at lave en tyk pasta.

Brugsanvisninger:

 • Har et glas mælk hver nat, der er blandet med en lille gurkemeje. Dette hjælper med at behandle din hud koger effektivt.
 • Ellers skal du bruge pastaen til koge hver dag indtil de forsvinder. Hold pakken dækket for at få de bedste resultater.

Bivirkninger:

Der er ingen mulige bivirkninger af dette middel.

6. Hvidløg:

Hvidløg, der har en skarp lugt og stærk smag er faktisk en meget god sundhedsforbedrer. Bortset fra at være en fantastisk ingrediens for at øge hjerte og lever sundhed, er hvidløg meget effektiv til at behandle varmekoger.

Forberedelsesvejledning:

Tag et par skrællede fed hvidløg, vask og lav en pasta af dem. Varmen i hvidløg vil bryde op varmekoglen, der frigiver hele pusformet indvendigt og derved hærder hudens koge effektivt.

Brugsanvisninger:

Påfør hvidløgspastaen koger to gange om dagen og se dem forsvinde.

Bivirkninger:

Der er ingen mulige bivirkninger af dette middel.

7. Majsmel:

Cornmeal er en naturlig absorberende og fungerer godt i hærdende varme koger. Majsmel er naturligt meget klæbrig og absorberende i naturen. Derfor er dette brugt som kogepleje hjemmehjælp.

Forberedelsesvejledning:

Lad koge en halv kop vand og tilsæt majsmel til det for at gøre en tyk pasta. Cool det ned.

Brugsanvisninger:

 • Tag den afkølede majsmelpasta og påfør det jævnt på jævnligt.
 • Dæk området med en klud.
 • Gør det 2-3 gange om dagen for effektive resultater.

Bivirkninger:

Da det er en naturlig fødevareingrediens, vil der ikke være nogen bivirkninger.

8. varm komprimering:

En god måde at behandle koger på hjemmehjælp er at anvende en vaskeklud på den, der er dyppet i varmt vand. Du kan tilføje lidt salt til vandet til fordel.

Forberedelsesvejledning:

 • Tag en rigelig mængde vand i en mellemstore beholder og opvarm den.
 • Når vandet er opvarmet, skal du slukke for flammen og overføre vandet til en anden skål
 • Tilsæt salt til vandet og hold en frisk klud handy.

Brugsanvisninger:

 • For de bedste resultater, dypp den friske klud i det varme saltvand og brug det som en varm kompressor på kogen.
 • Dette skal ske i 10 minutter i en session
 • Gentag mindst 6 gange om dagen for hurtig lindring.

Bivirkninger:

Vand og salt har ingen bivirkninger. Sørg dog for at dyppe fingeren for at kontrollere vandets varme. Nogle gange, når vandet er meget varmt, kan det brænde huden.

9. Spidskommen Frø:

Spidskommen, der bedst bruges som krydderier og også til fordøjelsesspørgsmål, er også forbløffende på hærdende hudkoger. At være et naturligt kølemiddel hjælper cumin med at køle varmekogerne og tørre dem hurtigt op.

Forberedelsesvejledning:

 • Tag en spiseskefuld spidskommen og blød dem i en kop vand.
 • Når de er bløde og hyggelige, skal de formales til en fin tyk pasta.

Brugsanvisninger:

 • Påfør kumminpastaen på koglerne som en pakning og lad den tørre.
 • Gentag indtil varmen koger forsvinde.

Bivirkninger:

Spidskommen har ingen bivirkninger på huden.

Quick Pick Tips:

Hvis du ofte lider af smertefuld varme koger overalt på underarmen, benene, hovedbunden, skinkerne, brystene, ryggen eller på lårområdet, som er de mest følsomme rum, er der nogle hurtige tips til at vælge og følge for at køre væk varmekoger og også forhindre den smertefulde hud koger.

 • Bitter Gourd: Denne grøntsag, der er ekstremt bitter i smag, men nyder smagsløg, når den er kogt på den rigtige måde, har faktisk antibakterielle egenskaber i den. Lav saft af friske bitre guder, klem i nogle generøse mængder citronsaft for at afbalancere den bitre smag og tag det hver dag for at rense din krop og forhindre varme koger.
 • Eddike: Eddike, som en fremragende smagsforstærker er også et fantastisk rensemiddel. Ikke kun det, eddike har magt til at undtagelsesvis arbejde på varme koger og få dem til at slukke. Sug en kuglebold eller et brunt papir i eddike og læg det på varmekoglen. Bandage det og forlade det. Når du åbner bandagen efter et par timer, vil du se kogen tørre og poppe væk.

Nu, da du har lavet kogebehandlingshjemmemedicinsk liste, skal du bare gå videre og bruge disse og gå smertefri, når det kommer til at varme koger. Hvis du fandt denne artikel informativ, kommentere nedenfor med dine tanker.

Pin
Send
Share
Send