Skønhed og mode

9 bedste bowlerhatte til kvinder og mænd, der udvikler sig i 2018

Pin
Send
Share
Send


Samlingen af ​​Bowler Hats er også kendt som Billycock eller Bob eller Derby Hats. For det meste er den udstyret med en rund krone og er ofte lavet med et hårdt filt design. Det blev oprindeligt oprettet af London Hat beslutningstagere i 1849. Der er mange typer i denne hat liste som britiske, irske og amerikanske.

Bedste Bowler Hatte til kvinder og mænd:

Alt som en mix-up, følgende er samlingen af ​​Top 9 Bowler Hats nævnt for dig,

1. Lined Origin Bowler Hatte:

Dette er den ideelle søgning efter dem, der ledte efter den superstrengede rand. Detaljerne i hatbåndet er noget unikt og specielt, at enhver vil elske at have en af ​​slagsen. Denne mænds bowler hat har en side pin, buckled hat band og kommer også med et nødlært læder band.

2. Kid's Derby / Bowler Hatte:

Dette er den unikke kollektion, som er beregnet til børn og er lavet med uld. Den har klassisk trimning med grosgrain bånd. Denne sorte Bowler-hat har sidebue og sidevirve til at gøre den til den ideelle gentleman. Det er perfekt til det afslappede slid eller endda til en legetid.

3. Efterårsbærer Kvinder Bowler Hatte:

Gør din mode dille, trendy og opdateret med disse hatte til kvinder. Dette er lavet af uld og hjælper dig med at forbedre dit udseende med nåde. Det er blødt, glat og også meget behageligt at bære hele dagen lang.

4. Dramatisk Valset Brim Bowler Hatte:

Dette er en fantastisk tilføjelse til din hatopsætning, da det er den ekstraordinære, der hedder Felt Bowler Hat. Den særlige ting ved denne samling er, at den har en aftagelig lomme over hatten, hvor du opbevarer få penge, hvis det er nødvendigt. Den er lavet af uld og har en dramatisk rullet kant.

5. Low Crown Bowler Hatte:

Få en god oplevelse med denne bemærkelsesværdige stil med grøn bowlerhat, der får dig til at se på en spændende vej ud. Den har en lav krone og har et satinbånd af samme nuance. Den er lavet af uldemateriale og falder under kategorien af ​​filtbaskethatte.

6. Uld Filt Tan skygget Bowler Hatte:

Marker dine sanser ved at vælge en sådan håndlavet brun bowlerhue, som har kombinationen af ​​stoffer som satin, filtuld og læder. Det har en brunbrun brunfarvet med Derby-design. Det er en af ​​de mest genkendelige hatte fra de engelske mænds historiske dage.

7. hårde følte kvinders hatte:

Det er den vidunderlige samling bestående af 100% filt uld. Denne grå Bowler hat har fuld satinforing og har den flytbare fjer. Den er designet med bred buet kant med PVC-svedbånd.

8. Plain farvede klassiske kvinder hatte:

Dette er en af ​​de klassiske kollektioner, rød Bowler-hat med sine lette og holdbare kvaliteter. Den leveres med den raffinerede satin og det vinforbundne foringsbånd. Den har den opviste rand med en lys kontrasterende grosgrain ribbon rørkant.

9. Taupe Brown Derby Dame Hatte:

Det er også mærket kategori type, men med den karakteristiske skygge af Taupe brun. Denne uld bowler hat er lavet af fuldt 100% ren uld og ikke noget andet stof blandet op. Som en ekstra funktion har den den fantastiske bue i frontpanelet for at gøre hatten til en show.

Da der er hundredvis af kollektioner i denne serie hatte, ville det gøre dig svært at vælge den bedste. Ligegyldigt kan du tage det bedste af hatte med en overordnet ide ved at overveje ovenstående diskussion. Det leverer alle typer af moderne bowlerhatte, der er stilfulde og trendy i øjeblikket. Der er også mulighed for børnene. Og få lige stor indsamling for både mænd og kvinder.

Pin
Send
Share
Send