Skønhed og mode

9 Seneste Beanie Hatte til mænd og kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Ved at få en af ​​Beanie Hats, opdager du den hat, der kan komplimentere dit outfit. Moderne Beanie Hats er kombinationen af ​​klassisk look med ny alder ydeevne. Med disse får du den komfort, du har brug for, og den ønskede stil du forventer.

Bedste Beanie Hatte til mænd og kvinder:

Her er nogle af de top 9 plukker af Beanie Hats,

1. Tykke Soft Strikkede Beanie Hatte:

Den er lavet af premium-kvalitet, blødt spundet akrylfiber til den ekstra varme. Den er håndstrikket og giver en blød følelse med langvarig varme om vinteren. Denne Maroon Beanie passer dig perfekt til at se godt ud og også være trendy.

2. Baggy Slouchy Beanie Hatte:

Det er en Beanie hat til mænd, der har en kranium cap model med Baggy slouch. Den er lavet med uld i kryds og tværs kurve væv strik stilfuldt design. Denne vinter Beanie hat er strækbar og egnet til de fleste af mændene.

3. Hot Feel Slouchy Skull Beanie:

Prøv med denne Beanie til kvinder, der bruger både akryl og uld. Det er i sort / hvid blander skygge med slouchy kranium design. Det er strikket som sådan, at det ville være den hotteste mode blandt damerne om vinteren.

4. Stilfuld Plain Caps:

Dette er den perfekte udendørs slid Beanie hat, der foretrækkes af kvinderne, der ønsker en hyggelig følelse sammen med hendes tøj. Dette er den sorte Beanie hat, der har flagrende strikker og kroppen er ren sort. Det går meget godt for alle slags fashion attires, som dagens moderne kvinder kan lide at bære.

5. Fur Strikket Beanie:

Her får du din mest foretrukne girly skyggelagte pink Beanie hat, der har en pels strikket på toppen. Disse er med Fox Ovo kugle med blødt og behageligt stof, der er bedst til vinteren. Den kommer i forskellige nuancer, som du kan tilføje til din indkøbskurv en gang, hvem der finder din favorit.

6. Skinnende Rhinestone Embedded Beanie:

Det gnistrer og ser sexet ud i en hvid skygge, der leverer den bedst forbedrede skønhed. Denne hvide Beanie hat leveres med et blødt stof i ren hvid med rhinestone dekorationer. Det har strækningskvaliteten sammen med det, for at få den til at bære det med lethed.

7. Cute Cat Strik Beanie:

Tag et kig over denne søde kattestrikede røde Beanie hat, der giver varm følelse i løbet af det kolde vejr sæson. Den består af 60% bomuld og 40% akryl. Disse hatte kan bruges som unisex hatte af både mænd og kvinder.

8. Stjerne Broderede Mutser:

Gør din mode dille fuldendt med denne grå Beanie hat, der har en stjerne broderet på frontpanelet. Det strikkes tæt på, at det er beregnet til de koldeste vinterdage. Dette er kvinders samling, der er lavet ved hjælp af det bløde stof af høj kvalitet, der tåler kulden udendørs.

9. Kvinder Winter Cute Beanie:

De, der tror på lyse blændende nuancer, ville vedtage for sådan en slags gul Beanie Hats. Dette er en ideel vintersamling af tilbehør, der har vindtæt kvaliteter. Det er smukt strikket ved hjælp af uldmateriale af høj kvalitet, der gør os til at føle sig bløde og hyggelige.

Alle sortiment af Beanie Hats har deres egne egenskaber med nogle specielle egenskaber. Der er et bredt udvalg af designs og også lavet ved hjælp af forskellige stoffer. De kommer også i premium kvalitet med overlegne mærker. Du kan gøre dit valg med en blandt dem, som du kunstigt tilfreds med.

Pin
Send
Share
Send