Skønhed og mode

20 mest effektive hjemmelavede skønhedstips til piger

Pin
Send
Share
Send


Generelt hører vi om forskellige naturlige skønhedstips til piger om deres ansigt, hud, hår og sundhed også. Piger er generelt i en sårbar alder, hvor de ville gøre næsten alt for at få dem til at se smukke ud. Hvad med reklamer lokker unge piger med deres branded display af talrige produkter lovende det ultimative inden for skønhed og hudpleje, slutter op med det forkerte valg eller overdriver det kan nogle gange vise sig katastrofale. Hver pige er født smuk på sin egen specielle måde, og for at skabe den skønhed behøver man kun at følge disse grundlæggende skønhedstips.

Fremragende naturlige skønhedstips til piger:

Piger ønsker at sammensætte deres alle dele af kroppen, så også ansigt, hud og hår. Piger ønsker også at gøre deres krop passer med nogle tips. Herunder har vi givet forskellige enkle skønhedstips til piger at følge.

Se mere: Naturlige skønhedstips til kvinder

A) Skønhedstips til piger på ansigt:

1. Makeup Tips til piger:

Teenage hud er meget mere delikat end voksen hud og kan reagere hårdt på kosmetik. Det er vigtigt, at du tester og prøver, før du køber. Prøve produktet på din hud for at sikre, at det ikke forårsager nogen udbrud. Prøv at undgå fundament, hvis du har acne-udsat hud. Vælg vandtæt og fnugfri øjenmakeup for at forhindre din eyeliner og kohl fra at smøre. Vigtigst er det, at du altid fugter dit ansigt inden du anvender makeup.

2. Face Makeup Tips til piger:

Vælg en egnet fugtighedscreme til din hudtype og anvend den efter at have vasket dit ansigt derhjemme. Gå aldrig i seng med din makeup på. Dette vil tilstoppe porerne og resultere i acne og andre hudproblemer, der kan føje til dine urenheder. Fjern al makeup med en mild rengøringsmiddel, og sørg for særlig forsigtighed, når du fjerner øjen.

3 ... Lip Care Tips:

Hver pige ønsker kun smukke og sunde læber. Chapped læber er ikke et velkomne syn. Gør god brug af en käppstang for at forhindre, at læberne tørrer ud især i vintermånederne og aldrig skræl tør hud, da dette kan forårsage blødning og forårsage mere skade.

4. slippe af med rynker:

Rynker, der vises med alderen og er helt naturlige, kan reducere din hudglød og få dig til at se meget mere alderen ud end du er (i visse tilfælde). Der er tidspunkter, hvor spredningen af ​​rynker er temmelig skadelig, og det varer lang tid og vil ikke falme. For at holde skønhedens ansigt på, skal du arbejde på dine rynkeproblemer.

5. Hold Ansigtet Smukt:

Leder du efter skønhedstips til ansigtet? Begynd at bruge nogle naturligt hjemmelavede ansigtspakker og andre naturligt fremstillede ting i stedet for bare afhængigt af de kunstige cremer og fugtighedscreme. Man kan nemt lave de hjemmelavede naturlige ansigtspakker og ansigtsscrubs ved hjælp af internettet. Alt er tilgængeligt der. Bare kig efter det rigtige indhold og gør hvad der passer til huden.

6. Gnid det ikke. Bare gnid!

Har du brug for nogle skønhedstips til piger? Her skal du vide noget. Mange kvinder har en misforståelse vedrørende concealer. Nogle mener, at gnidning med concealer vil være mere effektiv. Men faktisk ikke! Det er dårligt for dig. I stedet for at bare gnide. Bare smadre det over acne.

7. Make Up er godt Hvis ikke for meget:

For meget makeup er ikke godt for dig, og alle ved sikkert det herom. Uanset hvor meget mærkerne prædiker dig om deres ægthed af deres produkter, er de stadig kunstige, og du bliver nødt til at huske det. For meget makeup kan reducere hudens naturlige skønhed og få dig til at se meget i alderen, da du fortsætter med at bruge store mængder makeup. Brug noget lys og ædru på læberne og noget lys til øjenliner.

8. Ingen grund til at dække acne:

Nogle gange bruger teenagepiger deres grundlag for at dække acne. Dette er slet ikke godt. Fundamentet kan have nogle bivirkninger på acne, og det øger også spredningen og densiteten af ​​acne. Dette er en af ​​hudpleje tips til piger.

9. Reducer Pimples så hurtigt som muligt:

Hvis du leder efter nogle naturlige skønhedstips til piger, skal du læse omhyggeligt. Det er blevet set, at de piger, der ikke er i stand til at slippe af med akne i deres teenagealder, skal håndtere det næsten hele livet. Pimples kan reducere din skønhed øjeblikkeligt, og du bør tage nogle strenge skridt imod dem så hurtigt som muligt.

10. Hold ansigtet tonet:

Folk kigger først på dig og gør en fordømmelse, før de selv undersøger dine kvaliteter. Du bliver nødt til at holde kinderne i form, hvis du lægger et seriøst indtryk på dine venner og på folkene på din arbejdsplads.

B) Skønhedstips til piger hår:

11. Hårpleje tips:

Hår definerer en kvindes skønhed. Pas på dit hår på den rigtige måde. Prøv ikke at vaske det hver dag, da dette vil fjerne håret fra dets naturlige olier. Brug altid en balsam. Olie dit hår før du vasker det for stærkere og glattere hår og prøv at bruge køligt vand så meget som muligt for at vaske dit hår.

12. Hårfarve og dens forebyggelse:

At vælge den rigtige hårfarve kan altid få dig til at se meget smukkere ud end du er. En anden ting med hårfarve er dens vedligeholdelse. Vedligeholdelse af hårfarve kan være svært for piger. Man bør vedtage nogle foranstaltninger for at gøre hårfarven sidste længe. Det betyder, at du bruger mindre hårde shampoo og mere fugtighedsgivende stoffer som Dove, som redder håret fra alle former for ekstern naturskade osv. Og meget mere. Dette kan siges at være et af de bedste skønhedstips til piger.

13. Gør dyb condition for tørt hår:

Hvis du har at gøre med tørt hår, så er det bedre at rette op end at ignorere det. Man bør holde håret fugtigt hele tiden, hvis hun har tørt hår. Undgå hårglattejern, hvis du har tørt hår. Dette er en effektiv hudpleje tips til piger.

C) Skønhedstips til piger på huden:

14. Hudpleje Tips:

Piger bør altid vide og lære om deres hud. Hvad passer det til? Hvad er det allergisk over for? Giv din krop en skrubbe fra top til tå to gange om ugen for at fjerne døde hudceller og aldrig undgå at fugtige din krop efter et bad. At holde kroppen fugtet fra unge vil bevare sin ungdommelighed i dine voksne år.

15. Feed din hud:

Sand skønhed ligger dybt i huden. Det er fantastisk, hvad smuk hud kan gøre for dig selv og selvtillid. Nøglen til strålende glødende hud er en sund kost og masser af vand. Tilføje din kost med frugt og grøntsager, der er fyldt med alle de essentielle vitaminer og næringsstoffer, din krop har brug for at holde næring og prøve at erstatte de kolde drikke med vand for at give kroppen en indre rensning. Vedligeholdelse af din hud indefra sikrer naturlig skønhed på ydersiden.

16. Glem ikke at bruge solcreme:

Hvis du bor i en by, der er beliggende i et land, som ligger længere på et kontinent i nærheden af ​​ækvatorialområdet, så skal du bruge solcreme næsten dagligt. Glem ikke at massere dine arme og fingre og hud ved hjælp af solcreme før du går ud.

Se mere: Sådan behandler du dum hud

D) Andre enkle skønhedstips til piger:

17. Hænder og negle:

Bløde og delikate udseende hænder er en godbid for øjnene. Fukt hænderne for at holde dem glatte. Anbring ikke frakke efter frakke til neglelak og lad ikke løbende have neglelak. Neglene som enhver anden del af kroppen har brug for at trække vejret, så de tillader det. Hvis du har sprøde negle, skal du bære en base frakke, før du påfører neglelak.

18. Skønhedstips til fødder:

Mens man plejer sin krop, går føttene næsten altid forsømt. Sprukne hæle og beskidte tå negle er et oprørende syn og taler meget om en kvindes indre selv. Du behøver ikke at besøge en salon til en pedicure. Skrub bare dine fødder og tæer daglig under dit bad og påfør derefter en fugtighedscreme eller fodkrem derefter. Trim dine tånegle regelmæssigt og anvend nogle neglelak til et uplettet look.

19. Glem ikke at smile:

Et smil øger piges ansigtværdi og lyser op for alles dag. Det koster ingenting, men er uvurderlig. Et strålende smil kan gøre, hvad ingen makeup børste kan. Så smil og få andre til at smile sammen med dig. Dette er meget enkle skønhedstips til piger.

20. Bliv pasform:

Prøv at holde dig kropsaktiv og passe så meget som muligt. En af de bedste måder at tage sig af kroppen er at tage det gennem nogle hardcore træning ganske ofte. At gøre prowler rutiner og abdominal og talje super sæt vil hjælpe med at holde din krop i form. Alle vil have en tonet krop med levende udseende af mavesmerter, men kun få er villige til at arbejde for det.

Her var nogle af de bedste tips til at se smukke ud. Forhåbentlig vil disse vise sig at være gavnlige for dig og hjælpe dig med at holde dig smuk og i form. At være sund og glad er faktisk det vigtigste trick. Hvis du er glad indefra så vil det vise sig på dit ansigt.

Se mere: Bedste skønhedstips

Pin
Send
Share
Send