Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Sydafrika

Pin
Send
Share
Send


Sydafrika handler om emblematiske dyreliv. Skønheden i stedet beskriver landskabet, dyrene og de forskellige kulturer. Alle disse er meget ansvarlige for at forbedre skønheden i stedet. Det store kontinent omgivet af jungle og bjerg kunne være et godt sted for din bryllupsrejse. De, der elsker vildt liv med eventyr, kan planlægge deres bryllupsrejse.

Indhold:

  Populære bryllupsrejse steder i Sydafrika:

  1. Western Cape:

  Der er mange steder at besøge Sydafrika til bryllupsrejse par. Blandt alle Western Capeis er en af ​​dem. Folk besøger dette sted for at føle skønhed af hvide sandstrande. Selv om det er langt fra byen, men har ingredienser i bryllupsrejse pakke. Stedet er populært kendt for sine vinmarker og smukke bølger af havet.

  2. Garden Route:

  Strukturen af ​​stedet ligner haven. Blandt bryllupsrejse steder i Sydafrika, betragtes det som den mest romantiske sted. Hele stedet er omgivet af palme, træer, der afspejler yndefulde af stedet. Med telte og forskellige former for tress er stedet faktisk meget luksuriøst.

  3. Østkaap:

  Østkappen er meget populær som solskin af Sydafrika. Skønheden i stedet handler om sandstrande kilometer efter miles. Især månelyset forbedrer den naturlige skønhed af stedet om natten. Som din bryllupsrejse destination i Sydafrika er det helt sikkert et behageligt sted.

  Se mere: Bryllupsrejse i Bangladesh

  4. KwaZulu Natal:

  Stedet på den ene side er omgivet af Det Indiske Ocean og på de andre fascinerende bakker. Dette er et unikt sted, naturen har både hav og bakke. Det er en blandt de mest foretrukne sydafrikanske bryllupsrejse destinationer, som er værd at besøge. Stedets natur er meget fængslende.

  5. Johannesburg:

  Det er kendt som hjertet af byen. Således kan bryllupsrejse par nyde byens liv. Der er mange klassiske og traditionelle restauranter i Sydafrika, hvor du kan nyde en stearinlys middag med din elskede. Desuden er stedet fuld af spændende underholdning.

  6. Mpumalanga:

  Den naturlige skønhed af stedet er helt anderledes end andre. Udsigten over flodkanonen ser meget majestætisk ud. Du vil værdsætte sådan udsigt gennem hele dit liv. Par svæver rundt for ekstraordinære sted for deres bryllupsrejse; Måske vil denne mulighed opfylde dit behov. Dette er et sjældent sted, som selv folk ikke ved.

  Se mere: Bedste tid til at besøge Maldiverne til bryllupsrejse

  7. Limpopo-provinsen:

  Stedet er en fortryllende bryllupsrejse destination. De store fredfyldte rum og vandberget tilføjer en særlig effekt til stedet. Stedet er i skødet af bakker af små buske. Folk besøger dette sted for at undgå byens travlhed. Naturens skønhed er perfekt til din honningmåne.

  8. North West Province:

  Du kan nyde vandaktiviteter på dette sted. Der er spændende bjergsport og undervandsvirksomheder, især for bryllupsrejsepar. De er veluddannede og så er det ikke muligt at blive bange. Du kan samle en ny oplevelse af verden under vand. Ofte siger folk det som et drømmested for bryllupsrejse.

  9. Northern Cape:

  Stedet er fuld sand kunst, kamel safari, diamantgravninger og så videre. Det er et godt sted for underholdning. Du kan besøge Vaalbos nationalpark, Wits og naturreservat og så videre. Du kan give en lokal tur til disse steder. Disse steder er fulde af forskellige typer dyr, som er meget sjældne.

  Se mere: Bryllupsrejsemål i Jaipur

  Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

  Se videoen: SØLØVER I SAN FRANCISCO. USA #5 (November 2020).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send