Skønhed og mode

Arganolie til hårvækst og andre hårfordele

Pin
Send
Share
Send


Har du prøvet Argan olie til dit hår? I dag lider mange mennesker af hårproblemer på grund af stress, genetisk eller anden miljøforurening. De fleste af dem bruger tusinder i forskellige olier til hårvæksten. En lille anerkendt olie, såkaldt Arganolie, har gjort vejen til flertallet som en operativ behandling for hårvækst. Således diskuteres i dag i denne artikel om arganolie til hårvækst.

Bortset fra en lille dråbe over den italienske pastaprodukter, giver arganolie udvundet af argan træet fremragende pleje af dit hår. Fordele ved arganolie til hår omfatter nærende og fugtgivende kun på en basisniveau fordel, der virker op til jævn hårvækst.

Arganolien er en følge af argan-træets kerne. Naturlig argan-koldpresset olie er kun dannet i Marokko, og dets produkt hedder marokkansk guld. Det er et udbredt produkt i hårpleje kommerciel industri i dag. Det er helt naturligt produkt.

Bestanddele af arganolie til hårvækst:

Arganolie består af mange bestanddele, der er afgørende for stærkt hår og hovedbund. Arganolie, der er kendt for dens omfattende hårbrug, er ofte en organisk tilgang til at passe på dit hår. Mens de andre dyre hårolier alle indeholder kemiske forbindelser og stofbrug til at genopbygge dit hår, har vi her arganolie, der bringer dig det bedste af ernæringen. For at vide bedre, her har vi en liste over alle de næringsstoffer, som arganolie har til rådighed for dig. De er som følger:

• E-vitamin:

E-vitamin tillader hårvækst over en sund hovedbund. Det undgår også hårtab ved at betjene udviklingen af ​​kapillærerne i hovedbunden og dermed forbedre omsætningen. Det fremmer og oxiderer huden på din hovedbund. E-vitamin er vidunderligt for håret på måder, som mange mennesker endnu ikke har kendskab til. Dette kan enten benyttes i form af kapsler til hårbehandling eller simpelthen anvendes i form af æteriske olier til håret. Masserer det ikke kun genoplive hår, men også nærer det til at fremkalde ilt til hovedbunden og hårsækkene. På denne måde får hårfibrene styrke og glans, samtidig med at elasticiteten forbedres, hvilket hjælper dit hår til at vokse længere og stærkere.

• Essentielle fedtsyrer:

Arganolie dækker 80% umættede essentielle fedtsyrer - Omega 6 (Linolsyre og Omega 9 (Oliesyre). Brug af disse fedtsyrer på håret motiverer hårvækst og skaber follikelen blødere og mere fleksible, stopper brud og skade. meget nyttigt for tørt, skadet hår, da de hjælper med at regulere vandtab fra hårsækkenet og opbygger et sundt hydratiseret hår. Omega 3 fedtsyrer er også eksperter anbefalet hvor sammen med hårtab, men dette reparerer også beskadiget hårdt hår ved at bruge det samme hydratiseringslåsemetode. Med rigelig fugt i hårsækkene kan håret blive sundere og stærkere.

Se mere: Fordele ved olivenolie til hår

• Antioxidanter:

Arganolie slukker antioxidanter, som understøtter at forsvare sammen med frie radikaler, idet cellemembranernes integritet holdes i hårsækken. Arganolie til hårvækst indeholder også antioxidanter, en stabil kilde til hårernæring til dine fejlfri lås. Antioxidanter også en favorit til huden er et godt detox produkt, der også lindrer dit hår af toksiner, som er de primære årsager til hårbrud, svage splitte ender og stunted vækst.

• Caroten:

Caroten der er til stede i arganolie er endnu en stabil kilde til hårforstærkning, da den nærer og plejer håret, hvilket gør det stærkere og glattere. Karotenaktivister til stede i arganolie glatter håret og fungerer også som en fantastisk solbeskytter, der tager sig af UV-stråler, der ikke længere vil svække dit hår.

Forskellige måder at bruge Argan olie til hårvækst:

Hvis du vil bruge arganolie, så er der forskellige måder at bruge arganolie til hårvækst på. Hvordan man bruger arganolie til hårvækst afhænger af individer og deres foretrukne anvendelsesmåde. Der er færdige kommercielle olier til rådighed, og så er der kapsler, der kan knuses i andre olier. Man kan også lave arganolie hjemme ved hjælp af arganfrø gennemblødt i andre æteriske olier.

1. Argan olieproteinmaske:

Proteinmaske vil skabe dit hår stærkt og blankt. Dit hår vil udvikle sig meget hurtigere og være meget sundere og svagere.

 • Bland en kop majones, to æg og en teskefuld arganolie, slå dem godt og smør på dit hår.
 • Tillad det i 1 time ved at dække dine hår med håndklæde.
 • Derefter Shampoo dit hår omhyggeligt.

2. Olie kan smøres som en maske enten på rent vådt hår eller på tørt hår, før du går på badet.

3. Dækker dit fedtede hår med et varmt håndklæde og efterlader et par timer, det hjælper olie med at trænge håret grundigt ind.

4. Hot Argan Oliemassage:

Hot argan olie besked fungerer som en fantastisk hydrering i de kolde vinterdage, når tørring hovedbund og skæl er et almindeligt problem. På en skål varme et par skeer af arganolie og mens det stadig er lunkent påfør det direkte til hovedbunden. Denne proces fremmer hurtig hårvækst.

5. Olivenolie og Arganolie:

Olivenolie er også et godt hårplejeprodukt med en ekstra følelse af ernæring til dit hår. Krymp argan oliekapsler og bland dem godt sammen med olivenolie og en teske lavendel. Ikke kun vil dit hår lugt godt, men vil også sløre dit hår med ernæring.

6. Argan Oil Combing:

Argan olie hår behandling til efterregn hårpleje rutine omfatter dig ved hjælp af en kam lathered i argan hår olie. Efter shampoo forhindre frizz og beskadigelse ved at kæbe dit hår med en kam lathered i argan olie, som du tørrer det. kæmning af hår med arganolie vil fremkalde olien i dit hår og hovedbund og holde håret fra frizzing hele dagen lang.

Se mere: Sådan bruges Tea Tree Oil For Hair

Fordele ved Argan Oil For Hair:

 • Arganolie genopretter ikke blot sin vækst, men fremmer også den og gør den stærk og sund.
 • Arganolie indebærer nærende såvel som reparation af potentialer til hovedbunden, follikel og rod.
 • Argan olie hårbehandling er meget samarbejdsvillig for sin vækst. Det dækker sunde fedtsyrer og en masse E-vitamin, som giver håret med alle de nødvendige næringsstoffer.
 • Denne olie hjælper med at undgå splittede ender og nedsætter frizz ved at stimulere sund hovedbund.
 • Silikone indesluttet i arganolie, glatter hårets aksel og undertrykker frizz. Det er simpelthen nedsænket af håret, der ikke adskiller en fedtet og olieagtig fornemmelse.
 • Denne olie reparerer energi og glans samt reducerer faren for brud og tab af hår.
 • Arganolie er velegnet til alle hårtyper og er nyttig til tørt og dødt hår.
 • Denne olie hydraterer dit hår såvel som styrker dit hår.
 • Arganolien behandler også håret, der er skadet af solen, varme og miljø, hvilket giver det solidt, glimrende og håndterbart.

Så det handler om arganolie for hårvækst, jeg håber du kan lide denne artikel og finder det interessant og informativt. Du behøver ikke dyre behandlinger og kemisk inducerede kosmetiske stoffer for at få dit hår til sin oprindelige herlighed. Givet i denne artikel er en fuld opfattelse af, hvordan og hvorfor arganolie er en nødvendighed for dit hår, især hvis du ønsker at have glat lang mane. Få og få stærkt hår!

Se mere: Er Avocado godt for hår

Pin
Send
Share
Send