Skønhed og mode

Fordele ved proteiner til hårvækst

Pin
Send
Share
Send


Lider du af hårtabsproblemer? Har du brug for den rigtige behandling for hårvækst? Hårtab kan ske på grund af flere faktorer som kost, stress, sæsonmæssige ændringer, hormonel ubalance, graviditet og andre. For at have den ønskede længde af hår, skal du have nok protein på din kost. I henhold til dermatologer fra American Academy of Dermatology ligger en af ​​de vigtigste årsager til hårtynding og hårtab i proteinmangel. Så er indtagelse af mad rig på protein afgørende for sund hårvækst.

Fordele ved proteiner til hårvækst:

Du bør starte med en afbalanceret kost med lavt fedtindhold og nok grønne grøntsager. Sørg for at have et kostplan planlagt af en registreret diætist eller ernæringsekspert for at forbedre proteinindtaget. En velafbalanceret kost med tilstrækkeligt protein er den rigtige måde at have langt, sundt hår på. Proteiner kan stimulere væksten af ​​sundt hår, fordi det væsentlige element i hår er protein.

Se mere: Rogaine hårtab behandling

Du skal følge visse ting for at sikre, at dit hår får tilstrækkelige proteiner til hårvækst.

Naturlige kilder til protein gør smukke hår:

Du bør inkludere nogle naturlige kilder til protein i din kost, som omfatter æg (albumin eller den hvide del), hvedekim, fisk, sojabønne, tofu, kød, nødder, bælgfrugter, korn og yoghurt. I gennemsnit skal en voksen person indtage 1,4 ounce til 2,5 ounce protein hver dag. Imidlertid vil mængden af ​​proteinindtag afhænge af din alder, køn, højde, vægt og andre sådanne faktorer. Få en ordentlig kost diagram fra en professionel.

Se mere: Fordele af sennepolie til hår

Humane låse er i det væsentlige lavet af protein (keratin), som igen består af 20 aminosyrer. Aminosyrerne ser efter proteinsyntesen. Menneskekroppen producerer naturligt på 11 af disse aminosyrer. De resterende 9 skal tages i kosten for at øge hårvæksten.

Få tilstrækkelig søvn til korrekt funktion af hårprotein:

Da stress er en almindelig årsag til hårtab, skal du have tilstrækkelig søvn. Sove i mindst otte timer om dagen gør din kropsspænding fri og lader dit hår vokse. Så sammen med proteinindtag skal du sikre dig, at proteinet går ind i håret uden stress.

Tjek de syntetiske protein alternativer:

For at stimulere sund vækst i håret kan du også tjekke hårprodukterne rige på protein, aminosyretilskud og andre sådanne ting. Du kan finde FDA godkendte proteinrige hårprodukter i afdelingsbutikkerne. Du kan også få dem fra anerkendte online-forhandlere til nedsatte priser. Disse vil øge hårvæksten og meget snart vil du have et hoved fyldt med tykke, lange tråde.

Hvis du følger disse tre grundlæggende ting, vil du inden for en kort periode finde smidige, bløde, tykke og lange hårstrenger, der kaster ned til knæene. Hvis du er gravid eller ammende, skal du dog kontakte en læge, inden du vælger enhver form for syntetisk proteintilskud. Lad altid din kost kontrolleres af en professionel fra tid til anden for at sikre, at du er på rette spor. Stun folket midt i din sociale og professionelle cirkel med langt og sundt hår.

Se mere: Lavendelolie til hårtab

Billeder Kilde: lukkermasse

Pin
Send
Share
Send