Skønhed og mode

9 bedste og søde frocks til 7 år gammel pige

Pin
Send
Share
Send


Baby frocks er et super trendy tøj element, der gør dit barn ser stilfuldt og elegant. Disse frynser kan være prinsesse tema eller komfortabel og elegant. Du kan prøve frost til dit barn, der er perfekt til fødselsdage og lejligheder. Der er også sommer bomuld og play time frocks, der går godt som de er komfortable.

Stilfuld og trendy 7 år Baby Frocks med billeder:

Her er de øverste 9 frocks til 7 år gammel pige.

1. Vintage Flower Frock:

Her er en sød vintage blomst frock til din 7-årige baby. Denne søde og dejlige 7 års baby frø er lavet med trykt materiale. Der er mange lag i nederdelen, der gør det til at stå op i en prinsesse stil bold værelse frock. Du kan få materialet til at være satin eller chiffon.

2. Ribbon Frock:

Dette er en sød kjole til 7 årig pige, der er accentueret med bånd. Den slanke kjole har to lag bånd på nederste kant. Nakke og armhuler er også foret med bånd. Kjoleens talje har smukke bånd blomster, der gør frøet ser meget fancy ud.

3. Organza Flower Frock:

Prøv denne smukke organza blomst frock til dit 7 årige barn. Dette er lavet med en scoop ankel længde i A-line stil. Den hvide pels er dækket af perler på bodice, der gør det til at se fantastisk ud. I hvid er denne pels storslået. Du kan også få det i andre farver, der vil se godt ud.

4. Flutter Sleeves Frock:

Tjek denne blonde mesh kjole med flutter ærmer til din pige. Frøerne til 7 årige piger får dem til at se attraktive og elegante ud. Her har du ærmerne, der er plisseret i en anden stil. Lace mesh fryns har en foring i satin for at se elegant ud.

5. gulv længde bold frock:

Få dit barn til at se fantastisk ud i denne 7 års frock. Denne fantastiske gulvlængde boldkjole har en V-hals på bagsiden. Den guld og grønne kombination af denne kjole er perfekt til specielle lejligheder. Guldet gør det godt til ceremonier som bryllupper og fødselsdage.

6. Sequined Frock:

Denne fantastiske magenta sequined kjole er hvad du skal bruge til dit barns specielle dag. Den magenta frynse er lavet med net materiale ved nederdelen. Toppen er dækket af paljetter, så den bliver skinnende og attraktiv. En smuk blomst på taljen binder til stilen.

7. Denim Frock:

Bortset fra festet slides frocks at en 7 år gammel vil bære, er der også spille tid kjoler. Disse frynser kan også laves med denim. Denne denim og bomuldskjole er smuk og nem at bære barnet på. De fulde ærmer er forsynet med elastik for at gøre det behageligt.

8. Designer Silk Frock:

Dette er en cool designer frock til din 7 årige baby, der er lavet i silke. Dette trykte silke materiale går perfekt godt med kjoler. Den runde hals er ruffled og det giver det et stilfuldt udseende. Den flared kjole er komfortabel med sin ærmerøse snit.

9. Blonde kjole:

Her er en elegant hvid blonde kjole med hele ærmer til dit barn. Kniplinger er tykke, og det giver kjole noget krop. Kanten af ​​kjole er skulpteret og ser vidunderlig ud. Dette kan bruges til en lejlighed eller endda til bryllup.

Frocks er en integreret del af garderobeskabet til en 7 årig pige. De er elegante og dressy og får dem til at skille sig ud. Disse kjoler er lavet af chiffon, net, satin eller endda blonder. Frocks til 7 årige piger er hoppede og fulde af dikkedarer. De er bomuld eller skinnende og ser attraktive ud.

Pin
Send
Share
Send