Skønhed og mode

Top 9 Bengali Kurta pyjamas til mænd i bryllup

Pin
Send
Share
Send


Indien er et forskelligartet land, og kulturens og teksturens struktur ændres hvert hundrede kilometer. Kulturel mangfoldighed manifesterer sig på mange måder, men den mest synlige form er i tøj. Kurta pajama var den favoriserede form for dressing til mænd i mange århundreder før vi enstemmigt besluttede at blive påvirket af den vestlige stil af dressing. Imidlertid gør kurta pajama et comeback for sent. Hver region i Indien har sin egen version af traditionelt slid og et sådant traditionelt slid er bengalsk kurta pyjamas.

Stilfuld og traditionel bengalsk Kurta pyjamas til herrer i mode:

Prøv disse 9 bedste bengalske kurta pyjamas, der sikkert vil fange opmærksomheden.

1. Silk Bomuld Senne Kurta Med Side Åbning:

Dette er gylden gul kurta med broderiarbejde på kroppen og nakke er kun den ting at sætte tonen til bryllup, social funktion eller samling. Denne kurta er accessorised med sideåbning og snørebånd, der tilføjer charmen af ​​denne smukke tøj. Par denne smukke kurta med en bengali stil dhoti for at gøre det til et komplet ensemble.

2. Shantiniketan Style Kantha Work Kurta:

Kantha quilting er processen med at lægge tøj sammen og binde dem i forskellig variation med en simpel søm. Et kantha-stil bengalsk kurta design er det perfekte tøj til enhver form for social funktion. Par denne kurta med en bengali stil dhoti eller jodhpurs eller churidar for at færdiggøre outfit.

3. Tussar Silk Kurta:

En tussar silke bengalsk kurta til mænd er perfekt som hverdagsbrug eller til speciel lejlighed. Tussar kurtas fås i forskellige farve mønstre. Kombiner det med en pyjama af samme eller kontrastfarve for at få den perfekte effekt.

4. Batik Print Kurta:

Batik prints og bengal er synonymer af hinanden. En batik print kurta er must i hver bengalsk mandas garderobe. Par denne batik print kurta med en afslappet churidar eller bukser for at færdiggøre udseendet. En batik kurta er perfekt til enhver afslappet aften eller komme sammen.

5. Trykt Dupion Silk Dhoti Kurta:

En trykt dupion bengalsk dhoti kurta er perfekt til enhver afslappet fest. En trykt kurta er perfekt til enhver lejlighed, og en dhoti bukser er trendy, men giver stadig et traditionelt udseende. Trykte kurtas fås i forskellige udskrifter og farver.

6. Motiv Mønster Kurta:

Et motivmønster er en ide eller et billede eller et mønster i et gentaget format. Et motiv mønster kurta er det rigtige tøj til en puja eller samling. En mand der kan bære et motiv bengali kurta er en selvsikker mand. Adgang med trendy jeans, en churidar, en dhoti salwar eller en traditionel bengalsk dhoti til det rigtige udseende.

7. Khadi Silk Kurta med Dhoti:

En khadi silk kurta med dhoti er gået til at påklæde bengalsk dhoti kurta til bryllup. En khadi silk kurta i guld eller fersken med en gylden sletten eller broderet dhoti er gået for at kigge efter de fleste bengalske brudgom. Visse dæk er klassiske af en grund og går aldrig ud af mode.

8. Dogri Kurta:

Dogri Kurtas er et uønsket valg. Det kan parres med salwars, jodhpurs eller uformelle bukser. Disse kurtas er brede i hofterne og åbne ved brystet. De findes også i almindeligt mønster med broderi.

9. Linned Kurta:

Linen kurta er baggrundsbelysning af sæsonen. Fås i forskellige farver, tekstur og mønstre, de kan parres med enhver form for salwar, dhoti bund, churidar bukser eller endda jeans. En kort eller en fuld længde linned kurta er aldrig et forkert valg.

Farver og mønstre er generelt begrænset til mænd. Der er dog mange muligheder i dag inden for bengalsk stil kurta og nederste slid at vælge imellem. Vælg og flaunt en af ​​den bengalske kurta pajama, som du kan bære med lethed og skille sig ud med det.

Pin
Send
Share
Send