Skønhed og mode

9 seneste design af lange paraplyer i 2018

Pin
Send
Share
Send


Monsoon er blandt de foretrukne sæsoner af mennesker over hele verden. Det gør bare ikke omgivelserne smukke, men også fulde af farver. Og når vi taler om regner, kan vi ikke gå glip af paraplyer, der er det vigtigste element, vi ser under monsuner. Paraplyer kommer i forskellige mønstre, farver, former og størrelser, selv om lange paraplyer gør det bedste ud af partiet, fordi de giver dig fuldstændig beskyttelse mod regn og er super handy at transportere sammen og bruge, når det regner.

Bedste lange paraplyer i Indien:

Læs videre, hvad slags lange paraplyer er bedst at bære rundt om denne monsun:

1. Dome Paraply:

Denne kuppelparaply er PVC-belagt og bruges meget ofte i vestlige lande i monsun. Udover at spare dig for regnen, giver det dig et klart billede af, hvordan regnen ser ud. Det er let og også let at bære. Dens kuppel er placeret i en rimelig højde, hvilket gør det til et langt håndtag paraply.

2. sort paraply:

Den lange sorte paraply som denne giver dig beskyttelse, ikke kun fra regnen, men også solen i modsætning til PVC-paraplyen, der ikke kan bruges i sollys. Da den er sort i farve, bliver den ikke snavset hurtigt og er holdbar og rengørbar. I Indien brugte hovedsagelig denne type sorte lange paraplyer.

3. Frilled Paraply:

Fordi Paraplyer også er et tilbehør, kommer de i forskellige farver og mønstre, og så kommer denne paraply med dikkedarer på den for at passe til damerne. Det er en lang pind paraply, som kan bruges bekvemt under både somre og regn. Det er ret handy og let at bære rundt og giver også beskyttelse til hele kroppen, der serverer sin kuppelform.

4. Folding Paraply:

Denne lange pindparaply er ikke kun anvendelig i sollys og regn, men er også vindtæt. Den kan holdes stabil under kraftig vind og kan let transporteres rundt. Dens lyseblå i farve og kan også bæres som et tilbehør. Paraplyen er også holdbar og tørrer hurtigt.

5. Curve Handle Paraply:

Denne buede håndtasker mens lange paraply er en robust og stærk paraply. Det transporteres let under tunge regner og bruges også i løbet af sommeren. Paraplyen har en maskulin berøring til den, der gør det at foretrække at blive brugt af mænd. De er holdbare og donot bliver snavset let.

6. Floral Paraply:

Denne blomsterparaply er den, der for det meste foretrækkes af kvinder på grund af dets elegante design og print. Denne paraply er egnet til at bære i regner og kommer med et træhåndtag, der holder et stærkt greb over paraplyen. Det er let at vaske, men skal rengøres regelmæssigt for at opretholde sit design og print.

7. Rød paraply:

Denne almindelige røde paraply er den, der vil blive foretrukket af de fleste mennesker på grund af den praktiske håndtering og opbevaring. Den leveres med et justerbart låg, der nemt kan fjernes og sættes igen. Dette dækker hjælper også med at dræne vandet fra paraplyen i tilfælde af kraftig regn.

8. Tangent Paraply:

Denne paraply er unik blandt partiet. Den har en automatisk knap på håndtaget for at åbne den og også dens to sider er kortere med 6 inches for at give tydelig syn under regn eller sollys. Dens materiale tørrer hurtigt, og velcrobæltet holder paraplyen til en bedre opbevaring.

9. Canopy Paraply:

Denne canopy paraply er den med et langt håndtag, der hjælper med at dække hele kroppen af ​​en person. Det giver en stærk og kvalitetsmæssig følelse og kan let transporteres. Det er letvægts og anderledes design gør det til et must have tilbehør til både mænd og kvinder.

Paraplyer er et nyttigt tilbehør, der skal være praktisk og let at bære. Lange paraplyer giver komplet beskyttelse og giver også et hårdt og robust udseende til paraplyen. De er holdbare og bliver ikke beskadiget nemt.

Se videoen: Genius inventions that make the world a better place! (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send