Skønhed og mode

Top 7 Anti Aging Clinics i Indien

Pin
Send
Share
Send


Skønhed er noget, der ikke bør begrænses til alder. Men jo mere en person aldrer, gør huden også. Hvis det ikke brydes ordentligt, begynder tegn på aldring at vise på huden fra 35 år. Dette fører til skælende hud og fine linjer rynker på ansigtet, pletter, mørke pletter og meget mere. Dette er et af de alvorligt store problemer, som folk står over for i dag. Faktisk er der så mange i befolkningen, som selv er klar til at bruge nogle gode penge for at få deres ungdommelige og fejlfri attraktive udseende tilbage.

Den gode nyhed er, at med mere og mere avanceret teknologi er det nu helt muligt at komme tilbage med den tabte glød og ungdom på huden. Der er en række high end og effektive anti-aging klinikker over hele verden, der kan hjælpe dig med at få ønskede resultater for din hud.

Indhold:

  Anti Aging Clinics i Indien:

  Det samme er også tilgængeligt i Indien. For at vide om de bedste anti-aldringsklinikker i Indien, vil denne vejledning nedenfor hjælpe dig. Alt du behøver at gøre er at vælge den rigtige for dig selv og arbejde vidundere igen!

  1. Eternesse Anti-Aging Clinic:

  Dette er en af ​​klinikkerne for anti aldring, der har løsninger på næsten alle dine hudproblemer. Hertil kommer hudplejebehandlinger og kosmetiske operationer. Hyderabad og Mumbai er to steder, hvor du kan høste fordelene ved denne klinik. For yngre hud, der tåler alder, kan du bruge deres laser, botox og anti rynke metoder.

  2. Kaya Skin Clinic:

  Som en af ​​de førende og højt anerkendte klinikker har Kaya mange anti-aldrende behandlinger i butikken. De er i hudplejeindustrien fra 2002. Sammen med Indien, Dubai og Singapore er to af navene, hvor de har filialer. Ungdommelig, smuk hud garanteres med deres behandlinger.

  3. Goels Cutis Hud Studio:

  Den berømte hudlæge Dr.Apratim Goel er grundlæggeren af ​​denne anti-aldringsklinik i Indien, som i dag er en af ​​de bedste muligheder for mange mennesker, hvor effektive behandlinger er bekymrede. Det er baseret i Mumbai med den bedste teknologi til hudpleje og til at give det ungdommelige look tilbage til dig. Fillers injektioner, botox, laser ansigtsbehandling og hud resurfacing er nogle af de behandlinger, du kan forvente.

  Se mere: Bedste Spa i Indien

  4. VLCC Wellness Clinic:

  Fru Vandana Luthra er grundlægger og ejer af den berømte VLCC-kæde af hudklinikker. Den blev grundlagt i år 1989 og har strakt sine arme over hele Asien såvel som andre nationer. I Indien er VLCC til stede i næsten alle byer. Mesoterapi, ansigtstramning og kryogen er nogle af de behandlinger, du kan vælge fra.

  5. Blush Clinic:

  Dr. Jamuna Pai, en af ​​de kendte hudlæger startede sin klinik kaldet Blush i 1994 i Mumbai. Hendes ekspertise inden for hudpleje og anti-aldringsbehandlinger i dag har hjulpet Blush til at nå toppen af ​​succes. Dermal fyldstoffer, botox, professionelle ansigtsbehandlinger, hudstramning og mange sådanne anti-aldringsløsninger er tilvejebragt her.

  Se mere: Guld ansigts for fedtet hud

  6. Kosmoderma Hudklinik & Laserbehandling:

  Som navnet antyder, er dette en anti-aldrende hudklinik, der har ekspertise inden for både hudpleje og alle slags laserløsninger. Den er baseret i Bangalore og er ikke kun effektiv, men også overkommelig på lommen. Det er også 100 procent sikkert såvel som FDA godkendt. Mesobotox, hudstramning, samt genopfriskende behandlinger fra laser er noget, som de udmærker sig i.

  7. Blu hud og kosmetologi:

  Som en anti-aging klinik i Hyderabad er dette et sted grundlagt af dermatologen Dr. Nilayini og har en række æstetiske løsninger. Laser behandlinger, kirurgiske behandlinger og mange flere sådanne muligheder er tilgængelige for anti-aging virkninger på ansigtet.

  Se mere: Fairness Tips til fedtet hud

  Se videoen: 7 Best Anti Aging Facial Kits for Mature Wrinkled Skin In India. Best Anti aging Facial Kits I (Juni 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send