Skønhed og mode

Hvordan man bruger krydderolie til tænder?

Pin
Send
Share
Send


Tænder udgør en integreret del af ansigtet, hvor de ikke kun øger pålydende værdi, men også ekstremt vigtigt for at tygge mad. Således bør de sikres og vedligeholdes. Et af de mest nyttige produkter til vedligeholdelse af vores tænder er fed fedtsaft. Det er et fremragende naturligt middel til enhver form for lidelser angående tænderne og har også en lang række andre fordele. Hvis du lider af en ubehagelig tandpine, og en tandlæge ikke er i stand til at yde lettelse, kan du altid prøve at bruge krybdyrolie i det berørte område, mens det måske ikke helbreder problemet helt, det vil give en betydelig grad af lettelse. For at bruge denne olie skal vi forstå dets oprindelse, Kemisk sammensætning, kvaliteter af cove olie, metode til brug af denne olie og forholdsregler, der skal tages under brug.

Hvordan man bruger krydderolie til tænder?

Oprindelse:

Som navnet antyder kløver olie udvides fra dele af nelliker plante og træer, der findes indigenously nær ækvator. Nellikerne er blomsterknopperne, der bliver rødbrune, når de tørres, og olien udvindes ikke kun fra disse knopper, men også bladene og stilken.

Kemisk sammensætning:

Nogle af de kemikalier, der er til stede i fedneolie, er eugenolacetat, caryophyllen, iso-eugenol, men primært eugenol er den vigtigste kemikalie, der er til stede i fed olie og er ansvarlig for en lang række egenskaber, som denne olie har.

Se mere: Fordele ved olivenolie på strækmærker

Kloveolieens egenskaber:

Klippeolie er terapeutisk af natur og har mange helbredende kvaliteter, som er gavnlige til behandling af tænderelaterede problemer

1. Det har antiseptiske egenskaber:

Krydderolie er kendt for sine anti-septiske egenskaber. De kemiske komponenter, der findes i krydderolie, er mest egnede til at bekæmpe de primære infektioner, og hvis de påføres omhyggeligt forhindrer tandforfald

2. Analgetisk i naturen:

Tilstedeværelsen af ​​eugenol gør det smertestillende i naturen. Det er en meget effektiv smertestillende middel og giver øjeblikkelig lindring, hvis ikke en permanent.

3. Anti-krampaktig:

Mange gange en person, der lider af en tandlidelse får spasmer, der er meget distresserende. Kværneolie er anti-krampaktig i naturen og forhindrer således forekomsten af ​​disse spasmer.

4. Anti-infektiøs:

Kværneolie er fremragende til at forhindre enhver form for sekundære infektioner fra overfladebehandling. Ved tandforfald er sådanne infektioner bundet til at ske, men anvendelsen af ​​fed fedtsyre sikrer, at infektioner af enhver art holdes i skak.

Se mere: Er neem olie godt for hår

5. Anvendes som fyldstof:

Tandlæger er fulde og er opmærksomme på kemikalier som eugenol, der kløver olier, og derfor kombinerer de det med zinkoxid og bruger det som en midlertidig påfyldning. De bruger eugenol som en del af sealer for rodkanal også.

6. Antibakterielle egenskaber:

Coveolie besidder antibakterielle egenskaber og administreres i det væsentlige, hvor der er en alvorlig tandpine, som kunne have opstillet på grund af en forfalden tand, revnet tand forårsager bakterielle infektioner for at nå tandens rødder og udløse smerte.

Metode:

Anvendelse af tallerkenolie er relativt simpel. Sug en bomuldskugle i denne olie og indsæt den i det berørte område. Fortsæt med at skifte bomuld hver time for mere effektivitet. En anden måde at bruge denne olie på er at tage vatpind fuld af denne olie og anvende den som en balsam på tyggegummi og målområdet. Mange foretrækker at bruge en tepose dyppet i en fortyndet opløsning af fed olie; denne metode er normalt effektiv i milde tilfælde.

Se mere: Sweet Almond Oil Benefits

Forholdsregler:

Det er altid nyttigt at tage visse forholdsregler, da fedtsolie er stærk og kan have negative virkninger, hvis der ikke tages behørig omhu. Det bør kun bruges på kort sigt, da det er et middel til midlertidig lindring og ikke en ordentlig løsning på ethvert problem.

Krydderolie er et stærkt medium til løsning af tænderelaterede problemer, men hvis problemet fortsætter, ville det være fornuftigt at vise til tandlæger for at undgå fremtidige komplikationer.

Pin
Send
Share
Send