Face Pack

5 bedste overflade ansigtsmasker til hudblødning og glødning

Pin
Send
Share
Send


Nu gør din hud repareret og beskadig fri, mens du sover. Du har ikke brug for ekstra tid til at bruge til din hud for at få det til at opnå sin lysstyrke og udstråling. Vi er her for at diskutere få over natten ansigtsmasker til glødende hud, så det kan påføres på huden og holdes natten over. Hvilken om morgenen giver den ekstra glans og glathed?

Bedste natten ansigtsmaske til hudblødning og glødning:

Her er nogle top 5 night face packs,

1. Lotus Herbals Night Face Pack:

Lotus Herbals er blandt Indiens bedste naturlige hudpleje og kosmetikfirma. Det er kendt for sin variant arrangerer både urte og ayurvediske hudpleje kosmetiske produkter. Vi er her for at beskrive om Lotus Herbals White glød dag og nat ansigtsmaske, som er mere effektiv til den følsomme hud og giver også det fantastiske look, der forlader huden blød og glat.

Ting du skal bruge / Metode / Hvordan man ansøger

Du skal bruge en glasskål og børste til påføring af pakken. Og du skal også bruge en våd bomuldsklud til at tørre pakken ud af dit ansigt.

Påfør rensende ansigtsskum på huden og gnid det i 2 minutter. Og derefter rense dit ansigt, hvorefter du kan påføre fugtigheds- og beskyttelsesgelkrem på dit ansigt og sætte det i yderligere 2 minutter. Nu kan du endelig anvende Night cream-pakken på dit ansigt og lade det være natten over. Når du vasker dit ansigt næste dag morgen, vil du få det blændende blik på dit ansigt.

Hvor ofte skal du gøre dette

Du kan uden tvivl anvende denne natpakke hver dag for et bedre resultat. Og hvis du finder resultatet, kan du fortsætte med regelmæssig brug ved at anvende det også på alternative dage.

Hvorfor dette virker

Denne nat ansigt pakke til hudblegning letter din ansigtshud tone ved at reducere den ujævne pigmentering rundt om ansigtet.

Advarsel

Hvis du finder irritation på din hud, når du først anvender cremen en efter en, skal du straks vaske dit ansigt og afbryde brugen.

Fordele

Det oplyser, lyser og whitens din hud giver en bedre sund hud dag til dag med regelmæssig brug. Det forbedrer din ansigts hud naturligt.

2. Lakme Absolute Overnight Face Mask:

Lakme hudglans overnight ansigtsmaske holder dine skind næret og godt hydreret. Det er beriget med mineraler, der kontinuerligt fylder fugt af din ansigtshud. Det gør også huden til at se glans.

Ting du skal bruge / Metode / Hvordan man ansøger

Du skal bare bruge en ansigtsrens til at rengøre dit ansigt grundigt og tørre din hud. Påfør denne Lakme hudglans over natten maske på dit ansigt, der dækker helt med fingerspidserne. Denne over natten maske er i det væsentlige som en gel creme, og den er oliefri. Massage gelen ind i huden forsigtigt før sengetid og lad det stå over natten.

Hvor ofte skal du gøre dette

Du kan bruge denne maske dagligt for at få det bedste resultat.

Hvorfor dette virker

Denne overordnede ansigtspakke indeholder mineralbelagt glacialt vand, der dyb drenerer ind i huden for at danne masken.

Advarsel

Undgå kontakt med øjnene. Vask øjnene straks med koldt vand i tilfælde af øjenkontakt.

Fordele

Det hydrater huden for at se glans og giver også det glatte udseende, der giver et fugtlag. Du kan se huden blive smidig dag og dag og også hvid med regelmæssig brug.

Se mere: Hjemmelavede Face Packs og Masker

3. VLCC Insta Glow Face pack:

Dette er velkendt mærket blandt indiske skønhedsindustrier. VLCC Naturvidenskab har opfundet den øjeblikkelige glødside pack for en mere retfærdig hud. Dette er en blød cremet pakke, der lyser hudens farve og giver blødhed, lysstyrke og udstråling.

Ting du skal bruge / Metode / Hvordan man ansøger

Tag nogle 4-5 dråber af Revital-ampullen og smør det fint sammen med denne ansigtspakke. Påfør denne pakke generøst på et renset ansigt. Lad det tørre i 15 til 20 minutter og tør det af med en våd svamp. Og nu er du klar til at sove uden at påføre noget andet på din hud og efterlade det gratis natten over.

Hvor ofte skal du gøre dette

Du kan bruge det tre gange om ugen om natten for at få de bedste resultater.

Hvorfor dette virker

Denne overflade ansigtsmaske til retfærdighed indeholder ekstrakterne af sandeltræ og hasselnødder, der fungerer godt med huden for at øge dets udstråling og lysstyrke.

Advarsel

Da det er en Herbal kombination, vil det ikke give nogen form for irritation for huden. Men hvis det kommer i øjnene, skal du straks skylle øjnene.

Fordele

Det gør det sikkert, at huden bliver glattere og blødere. Det giver en meget smuk glød til ansigtet, næste morgen.

4. Aroma Magic Anti Acne Calamine Pack:

Blossom Kochhar Aroma Magic er en af ​​verdens førende producenter af mere end 150 aromaterapiolier. Det har skabt sin æra ved at producere tusindvis af sorter af hudprodukter. Denne aroma magiske anti acne Calamine pack kan anvendes før sengetid for at få det bedste resultat i forebyggelse af acne.

Ting du skal bruge / Metode / Hvordan man ansøger

Du skal bruge et aroma magisk mynte ansigt rengøringsmiddel til at rengøre ansigtet. Og enten Aroma magi steg vand eller toner til at blande det med pulver.

Denne pakning er i pulverform og skal blandes med en toner eller rosenvandet for at danne en pasta. Når du har renset dit ansigt og klappede det tørrer, skal du sætte denne pasta ind over det. Lad det tørre i 30 minutter. Vask igen dit ansigt og lad det være uberørt natten over.

Hvor ofte skal du gøre dette

Du kan anvende denne nat ansigtspakke til bumser kun to gange om ugen.

Hvorfor dette virker

Det har Calamine, mynte, Need, hvidløg Sandeltræ og multani mitti, som i sin kombination virker godt for at forhindre, at huden bryder ud med acnes.

Advarsel

Hold ansigtspakken væk fra øjnene, næse og mund.

Fordele

Det giver en øjeblikkelig lysstyrke, når du vasker af denne ansigtspakke. Og det lyser også huden, der giver det en pimple og oliefri udseende, selv efter din nattesøvn.

Se mere: Lakme Face Mask For Fairness

5. Boutique Frugt Whitening Night Face Pack:

Boutique produkter er 100% botaniske og har organiske urte ingredienser. Hvert produkt har sine egne fordele. Her giver Biofrugt-fedtfri hvidblegning og depigmentering ansigtspakke dig lysning og hvidbearbejdning af din ansigtshud. Det hjælper med at holde huden væk fra udslæt og andre hudinfektioner.

Ting du skal bruge / Metode / Hvordan man ansøger

Rengør dit ansigt med ethvert ansigtsrensemiddel og gør det tørt. Tag en lille smule af denne creme og anvend den over hele dit ansigt. Lad det tørre i 20 minutter og vask derefter dit ansigt helt. Hold det som din regelmæssige vane hver nat før du går i seng.

Hvor ofte skal vi gøre dette

Du kan arbejde med cremen dagligt uden at fejle.

Hvorfor dette virker

Disse night face packs for fair skin har ananas, citron, tomat og papaya juice Ekstrakter, der virker dybt ind i huden for at give den perfekte farveblegning og gør også vores ansigtshud væk fra pigmentering.

Advarsel

Hvis irritation opstår på huden, afbryd brugen.

Fordele

Denne whitening pakken gør huden blød og glat, hvilket giver den en ung udseende tekstur. Det hjælper også med at fjerne pigmenteringsproblemet fra din hud.

Der er ingen tvivl om, at din hud får ekstra vitaminer og næringsstoffer til det, for et sundt glødende udseende. På det tidspunkt, hvor du sover, bliver din ansigts hud repareret, og den holdes væk fra forskellige hudsygdomme og infektioner også. Sammenlignet med hjemmelavet ansigtsmaske til glødende hud, kan du få en bedre fejlfri strålende sund hud med disse kombinationer.

Se mere: Fruit Face Pack til glødende hud

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5.

Pin
Send
Share
Send