Skønhed og mode

9 forskellige farver af satin pyjamas til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Forkæl dig med et lille ekstravagans satinstof, der får dig til at føle lys ad silkeagtig. Det er det perfekte tøj, når du har brug for al den trøst at sove med fred. Denne elegant designet model af satin pyjamas kan gives som den ideelle gave til dine kære også. Disse sofistikerede og moderne pyjamas er rige på deres slående udseende og bedst for din hviletid.

Moderne og stilfulde Satin Pajama Designs til Gents og Ladies i 2018:

Her er de 9 bedste modeller af satin pyjamas til både mænd og kvinder med billeder.

1. Broderede Patch Pocket Satin Pyjamas:

Gør dig komfortabel iført denne knap-front top satin pajama sæt med broderet patch lomme. Det er godt lavet med blød polyester og bomuld med kontrast trim. Den har elastiske taljebund og smukt mønsteret i lyserød skygge.

2. Kvinders klassiske satin pyjamas:

Slå dit udseende med denne luksuslobe som din daglige overbærenhed med glat satinstof. Denne kvinders satinpjama er lys og silkeagtig med langærmet skjorte og moderne hakkrave. Den har to sidesømlommer og manchetter med dobbelt flade accentrør.

3. Blonde Lace Satin Pajama Sæt:

Her er det blændende todelt sæt af langærmet skjorte og lange bukser af satin pajama til kvinder. Denne damer satin pyjama har det unikke mønster design af sår på blomsterkedler på kravedelen. Det har lounge bukser med komfortable slips strenge til justeringer.

4. Strapped Top Women's Satin Pajama:

Det er en helt ny designet hvid satin pajama til damer med højeste kvalitet af blødt stof af satin. Det giver den allerstørste komfort til enhver tid, når den bærer den. Den er forsynet med loungebukser med elastisk talje og også med et komfortbånd.

5. Beskåret Silhouette Satin Pajamasæt:

Sov med denne top komfort, der giver satin pyjamas shorts set, der har en beskåret silhuet og justerbare cami stropper. Den har matchende shorts med elastisk talje. Den er lavet af 95% Polyester og 5% Elastan og kan vaskes ved hjælp af maskiner.

6. Floral Print Satin Pajama Bukser:

Disse Satin Pajama Bukser er håndlavet af glansende silke-satin og trykt med designerens orkidé mimosa print. Den kommer i tonal gul skygge og besidder en antikrosstil er skåret i en bredbenform. For at lette komforten er den forsynet med elastisk talje.

7. Piges Pink Heart Satin Pyjamas:

Dette er en sød pink satin pajama til piger, der har fuld længde bukser med bredben model og kommer også med en slips. Det er skjult med knapflyvefrontbukser med elastisk mulighed også. Den har to sidesømlommer og har også kontrastrør som en ekstra stil.

8. Mænds Contrast Piping Style Satin Pyjamas:

Stil din lounging tid sammen med denne mænds satin pajamasæt, der har børstet bomuld på indersiden, som er for blød, åndbar, absorberende og behagelig. Den har langærmet knap-up skjorte med hak krave med brystlomme. Det leveres også med manschetter og kontrastrør.

9. Hakkede Lapel Collar Mænds Satin Pajama:

Se på denne sorte satinpjama, der har to stykker med skjorte og bukser. Det er mønstret med trekantet notet lapel og lange ærmer med trekantet drejet manchet. Den er forsynet med to lommer i lommen på begge sider og med en venstre brystlomme.

Ovenstående er de unikke samlinger af satin pajamasæt til både mænd og kvinder. Hvert design er af ekstraordinært mønster og med sine egne specielle egenskaber. Stoffet, der anvendes til disse dæk, er af høj kvalitet og er af højeste kvalitet. Disse satin pyjamas giver dig den yderste komfort, når du vil sove for at slappe af. Der er mange kollektioner med moderne stilfulde designs, og du kan nemt få den bedste til dig.

Pin
Send
Share
Send