Skønhed og mode

8 bedste marokkanske shampooer

Pin
Send
Share
Send


Normalt når vi taler om marokkanske hårprodukter, betyder vi enten deres eksotiske hårolier, der infunderer den hemmelige marokkanske opskrift eller deres raffinerede marokkanske shampooer, der ikke er mindre end olierne selv. Sandheden er det eksotiske land har i sig selv det bedste af argan træer, der producerer fremragende ren guld argan olie, en af ​​de bedste spillere i håret spillet, så dit hår kan basking sig i sin gyldne glød. Bortset fra arganolie fordele omfatter normalt marokkanske hårprodukter en masse hårtransformerende elementer, der fornyer dit hår med en prisvindende finesse.

Populære marokkanske shampooer i Indien:

Derfor har vi i denne artikel oplyst nogle af de bedste marokkanske shampooer, som du kan arbejde med for at omdanne dit hår til salonpoleret blæse.

1. OGX Renovering af Marokkansk Argan Olie Shampoo:

Den fornyende marokkanske arganolie fra Organix bruger ren gylden arganolie lige fra Marokko, der infiltrerer hårdeste hårstrenger for at give næring fra indvendigt. Blandingen af ​​E-vitamin og antioxidanter er helt sikkert en imødekommende gestus mod smidig satinhår, som forbliver sund og hydreret.

2. Marokkansk oliehydrerende shampoo:

Dit hår har brug for ordentlig hydrering for at forblive blød og silke hele dagen lang, og for at Moroccanoil har brugt sine rige arganolieformler, der virker som en antioxidant, der fjerner rester af skæl og snavs fra dit hår, mens rigdommen af ​​vitamin A og røde alger låses ind fugt, mens genoplivende skade, herunder for tidlig hårgraying.

3. Moroccanoil Fugt Reparation Shampoo:

En favorit til det farvet behandlede kemisk beskadigede hår, gør fugtighedsreparationen fra Moroccanoil noget mere end bare fugtgivende dit hår. Denne arganolieinfunderede shampoo anvender keratinaktivister for at tilføre krop og vitalitet til dit hår, mens du låser i fugtet, så de tidligere skader kan genoprette langsomt.

4. Organix Luksuriøs Marokkansk Argan Creme Shampoo:

Den marokkanske argan creme shampoo har en satin blød fornemmelse af det, da det virker op med en rigtig jævn skum, der drencher dit hår i arganolieaktiver, der nærer og genopbygger dit hår, mens du genaktiverer dine hårsække. Luscious glatte tresses kan nu benyttes hver gang du shampoo med denne luksuriøse creme fra Organix.

Se mere: Neutrogena Hair Shampoo

5. Suave marokkansk infusion shampoo:

Den marokkanske infusions shampoo bruger arganolie importeret lige fra Marokko, hvilket gør håret blødt og smidigt uden at forårsage skadelige bivirkninger. Denne shampoo ville rense din hovedbund af urenheder, mens du smutter arganolieekstrakterne ind i dit hår, så dit hår kan styrke sig med stor vitalitet.

6. DR.Organic Marokkansk Argan Olie Shampoo:

Dr. Organic har bragt en marokkansk arganolieinfunderet shampoo, der integrerer frugtekstrakter og æteriske olier, der genopfriske og forynge sløvt sløvt hår, hvilket giver liv og liv til dine låse. Den arganolie, der ikke kun nærer møtrik, reparerer og beskytter også håret mod yderligere skader.

Se mere:Minoxidil shampoo til kvinder

7. Tresemme Glat og Silke Med Marokkansk Arganolie:

Det salon-professionelle Tresemme hårplejemærke har brugt sine intense hydratiseringsformler og silkeproteiner til at skabe en eksotisk marokkansk olieshampoo. Mens silkeproteinerne holder dit hår fløjlsagtigt og glat, blandes hydratiseringsformlerne med vitamin H og arganolieforholdene og genopliver håret for optimal næring.

8. One'n Marokkansk Olie Fugt Reparation Shampoo:

Den marokkanske olie fugt reparation shampoo fra One N kun er en mild shampoo, der kommer uden paraben eller sulfat gør det til et passende valg for kemisk ødelagt eller beskadiget hår. Reparere og genoplive den tabte næring, hydratiserer de marokkanske olieekstrakter og fugter dit hår med omhu og beskyttelse.

Se mere: Mild shampoo til tørt hår

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: SHAMPOO PRANK PART 7! HoomanTV (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send