Skønhed og mode

15 Moderne og stilfuld polka dot kjole til damer i trend

Pin
Send
Share
Send


Polka dot kjole er et populært design i dag. Dette var et design fra 1970'erne. Men vi vedtager nu gamle design og giver det et moderne touch. Det samme skete med polka dot kjole. Der er mange sorter af polka kjole lang, kort, nederdele osv. Du kan også finde forskellige farver også.

Seneste og smukke polka dot kjoler til kvinder i mode 2018:

Her er nogle populære piger polka dot kjoler med billeder.

1. Rød Polka Dress:

Dette er en smuk rød polka dot kjole til kvinder. Du kan bære denne lagdelt kjole som festklædning samt afslappet slid. Kjole er lavet af semi sheer chiffon materiale med polka dot over hele kjole. Det er en delvist foret med asymmetrisk design og ruffle detailing. Prøv denne stilfulde kjole denne gang.

2. sort / hvid lang frock:

Dette er en sort og hvid polka dot kjole. Du kan bære denne maxi kjole lavet af chiffon materiale som et fritidstøj. Den leveres med flaskehals og meget simpelt design. Hvide polka dots på sort materiale vil se smukke ud. Prøv dette nye design og vær komfortabel.

3. kontrast krave og manchet polka dot kjole:

Dette er en elegant polka dot kjole, som du kan bære til lejlighedsvise lejligheder. Den er lavet af polyester og spandex materiale. Den kontrasterende hvide krave og manchet vil se godt ud med marineblå kjole. Dette er en lang maxi kjole med 'A' line design. Dette er meget behageligt for forår og efterårstid.

4. Hvid Polka Dot Maxi Kjole:

Dette er en hvid polka dot kjole til kvinder. Det er en meget afslappende maxi kjole med sorte prikker på hvidt materiale. Dette er en fuld ærmet kjole lavet af crepe materiale og rund hals. Et sort satinbælte er der på taljen for at forbedre din kurve. Prøv dette ud for at være behageligt.

5. Polka Dot Chiffon Flowy Kjole:

Dette er en blå polka dot kjole til damer. Du kan bære det som fest slid og fritidstøj. Designet er en blanding af almindeligt blå materiale og polka blå materiale. Der er et sort bælte i midten for at forbedre sin stil. Den er lavet af chiffon materiale og længde op til dit knæ. Tjek dette ud, du vil kunne lide det.

6. Asymmetrisk Satin Polka Dot Kjole:

Dette er en håndlavet clamp farvet polka dot mønster kjole med kontrast top. Det er en asymmetrisk kjole du kan bære til fester og afslappede lejligheder. Bær denne kjole til en forandring. Du kan bære dette som en sommer outfit, og den er lavet af rent satin materiale. Denne runde nakke kjole vil forbedre dit look og stil.

7. vintage skater pin up kjole:

Dette er en smuk gul vintage polka dot kjole. Dette er en kortærmet kjole af polyester og spandex materiale. Bær det som en fest eller fritidstøj. Du kan kombinere det med passende tilbehør for at få et vintage look.

8. Blå og hvid prik kjole:

Dette er en stilfuld blå og hvid polka dot kjole. Dette er en smuk kombination af blå og hvid farve. Den har en hvid blomst på højre side og et hvidt bælte er også der i taljen. Prøv dette tøj som et festklæde for at skinne blandt dine venner.

9. Brudepige Polka Dot Kjole:

Dette er en smuk hvid polka dot kjole. Det er egnet til at bære til bryllupper og funktioner. Det er lavet på crepe materiale. Prøv det med enkle tilbehør. Bær det med enkle tilbehør og få et komplet udseende. Dette er et sortiment til brudepiger.

10. Sidepakke med polka prikker:

Dette er en polka dot kjole med sidekurv. Det er et stilfuldt design, som du kan bære til fester og funktioner. Dette er en lang V-hals kjole, som du kan bære til en forandring. Dette er en sexet kjole i ferskenfarve. Hvis du ønsker en ændring, prøv dette design.

11. Sort og Rød Polka Dot Kjole:

Du kan bære dette smukke kjole design til afslappede lejligheder. Dette har et strejf af polka dot materiale og et almindeligt rødt materiale er givet som et øverste lag. Prøv dette med nogle gamle tilbehør for at give et komplet vintage look. Kjole godt for at blive bemærket.

12. Polka Dot Pinafore Kjole:

Dette er en ændring fra det sædvanlige polka kjole design. Dette er lavet af viskose materiale og leveres med polka prikker. Den har to dobbeltspor med spænder. Den har to sidelommer og slank pasform. Du kan bære det som et fritidstøj. Lav din egen stilopgave ved at bære noget unikt.

13. Stilfuld Polka Dot Maxi Kjole:

Dette er en designer polka dot kjole du kan bære som et fritidstøj. Kjolen er sort polka dot kjole med øvre slette sort del og lavere chiffon polka dot materiale. Det er gratis maxi kjole du kan vælge som et behageligt slid. Der er en hvid satinbue på nakken. Det er en højhals fuld-ærmet kjole.

14. Polka Dot Jumpsuit Kjole:

Vil du prøve noget andet på polka dot design? Her er en god ide for dig. Prøv dette og vær stilfuldt. Et jumpsuit er altid behageligt at bære og stilfuldt også. Her er et polka dot jumpsuit design, som du kan prøve. Den er lavet af crepe materiale med lynlåseåbner på forsiden.

15. Retro inspireret polka dot kjole:

Dette er en retro inspireret polka kjole. Denne kjole i rød farve kjole er en ærmetløs design med sort hals design. Det kommer op til dit knæ. Du kan klubbe den med en hvid pullover for at forbedre dit udseende. Vær stilfuld ved at bære denne søde røde polka dot kjole.

Alle ovennævnte designs er nogle populære polka dot kjole. Du kan prøve dem at gå tilbage til gammel tid. Det giver dig en vintage touch og forbedrer din stil; du kan vælge det som festklædning eller fritidstøj. Uanset hvilken lejlighed, vær sikker og unik ved at vælge forskellige kjoler.

Pin
Send
Share
Send