Skønhed og mode

9 bedste hvide pyjamas til kvinder med billeder

Pin
Send
Share
Send


Hvide pyjamas foretrækkes mest, når den er lavet med 100% bomuld eller endda satin. De giver alle den glatte, bløde og afkølende følelse, der gør den ideel til hyggelige overnatninger og weekendophold. Disse bomuldsdame hvide pyjamas er perfekte til overgangen fra vinter til forår og derefter også om sommeren.

Nyeste og behagelige hvide pyjamasignaler til damer i mode:

Her er nogle af de bedste modeller i de hvide pyjamas til kvinder.

1. Unisex rød-hvide pyjamas:

Disse røde og hvide stripede pyjamas er af unisex-modeller, der giver dig den bløde og komfortable følelse. Det har evnen til at holde enhver form for dekoration præcist. De er lavet med premium 95% bomuld og 5% spandex.

2. Stripede egyptiske bomuld hvide pyjamas:

Her er den trendy designede pyjamasæt med fladderende brede benbund med en fladskåret snor. Denne hvide bomuldspajama har Square krave med jakke færdig med vintage perlemorsknopper. Der er også mulighed for elastisk talje for komfort og lethed.

3. Classic Fit Mænds Hvide Pyjamas:

Dette er 100% rent sæt af hvid pyjamas, der passer til kvinder og mænds pasform. Det har blåfarvede stripede mønstre, der gør det mest unikke og modistiske. Denne blå og hvide stripede pyjama er den perfekte følgesvend under de gode og de bedste afslapningsperioder.

4. Langærmet Hvid Pajamasæt:

Oplev den mest sofistikerede og klassiske sleepwear-kollektion, der forkæler luksusstilen. Den er lavet af satin og fås også i tre størrelser som små, mellemstore og store. Denne hvide satin pajama har lange ærmer i smukt designet form.

5. Pink-hvide pyjamas til kvinder:

Få den bedste sommer kollektion til damer, der har stribet mønster design. Den er lavet af polyesterfiber materiale med kombinationen af ​​bomuld. Denne lyserøde og hvide stripede pyjama har nedslaget krave med kort ærmet længde.

6. Sjal Krave Kvinder Hvide Pyjamas:

Udforsk den fantastiske damer silke hvide pyjamas, der har sat med funktioner i indpakket top og matchende bukser. Den er lavet med 100% ren mulberry silkestof. Materialet i disse hvide silke pyjamas giver fordel for eksem og tørre hudlidere. Den har sjal krave med kontrast trim og justerbar bælte.

7. Vævet Seersucker Hvid Pyjamas:

Få et kig på denne damer hvide pyjama, der er vævet ved hjælp af design af seersucker. Det er det friske udseende stof med broderi touch. Det giver dig en følelse af stor komfort og slidt i alle gunstige årstider.

8. Børstet bomuld Langærmet Hvid Pyjamas:

Denne damerhvide bomuldspajama har V-hals krave med ledige farver som Blå, Creme, Grøn, Fersken og Pink. Den har fastgørelsesfunktionen på knappen gennem elastisk talje. Denne blomstermønstre lange ærmet hvide pyjamas er det ideelle sovøj til alle tider.

9. Elegant Laced Hvid Pyjamas:

Vælg denne dejlige feminine stil whit pyjama med generøs blød bomuldsblonde. Stilen i denne samling er lidt anderledes med dens kappe ærme til ingen søm model. Den leveres med elastiske bukser med blonder foran og bag med nøglehul.

Der er bred vifte i design og model af hvide pyjamas til kvinder. Nogle funktioner med to lommer jakke stil eller med tre lommer lige. Nogle har klassiske krave modeller og nogle med justerbare stropper. Der er også samling med perle knapper foran lukning toppe, der har en afslappet snit. De fleste mønstre kommer med forsiden og bagsiden flad for komforten.

Se videoen: Z-Wave & HomeKit Heat Controller from FIBARO (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send