Skønhed og mode

9 forskellige farver af blå ædelstene med navne og billeder

Pin
Send
Share
Send


Smykker i dag bærer meget ædelstene for at gøre det mere attraktivt. Men når det kommer til farvede ædelstene, siges blåfarvede ædelsten at være konge af resten. Hovedårsagen bag den er, at den giver en bred vifte af nuancer. Deres holdbarhed og let tilgængelighed gør det mere nyttigt til smykkedesign. De er meget brugte til helbredelse og meditation formål og er tilgængelige på et overkommeligt udvalg.

Blå ædelstene til fremstilling af smykker:

Der findes flere blå ædelstennavne på det indiske marked. Lad os få et kig på nogle berømte blå ædelstene:

1. Blue Agate Stone:

Den blå agatsten er bredt tilgængelig i forskellige nuancer af blå. Det er meget alsidigt, fundet i lag og dermed brugt i blå sten smykker design. Det siges, at det forhindrer skænderier i bærerens hus og skaber også en rolig atmosfære.

2. Lyseblå Farve Aquamarin Stone:

Blå Aquamarine er en af ​​de forskellige naturlige ædelstene i blåt. Dens brede farveområde starter fra simpelt blå til blåt med en grønlig touch. Det er fødselssten i marts. Denne sten er meget brugt til dyb meditation og giver en åndelig effekt.

3. Blue Apatite Stone:

En blandt forskellige berømte blå ædelsten navne, blå apatit er en kunstig perle. Den er lavet af calciumphosphat. Farven er blå med en lille grøn touch. Tilgængelig i en række forskellige former og former, forbinder brugeren med åndelig vejledning og forbedrer kommunikationsevnen.

4. Blue Diamond Stone:

Dette er den sværeste og naturligt tilgængelige blå ædelsten. De fleste af de blå diamanter giver et grønt blik da de bestråles. På grund af sin lange holdbarhed er den sjældent tilgængelig. Det symboliserer kærlighed, respekt, pleje og frugtbarhed.

Se mere: Safir Stone

5. Blå Fluorit Ædelsten:

Fluorit er den populære ædelsten, der er magisk i forhold til sine farver. Selvom det altid bærer et blik af forskellige blå nuancer med det. Det er den oprindelige blå farve, når den ses i dagslys, mens det ved lamplight vises med en lilla skygge. Også kendt som genius stone, det hjælper med at opbygge selvtillid og beslutningstagning færdigheder.

6. Blue Topaz Stone:

Blå topas er en af ​​de mest populære og smukkeste ædelsten blandt forskellige blå ædelstene navne. Den fås i tre nuancer, himmelblå, schweizisk blå og London blå. Den skinnende sten repræsenterer harmoni og fred. Det fremmer også læring, inspiration og forståelse.

Se mere: Garnet Stone Fordele

7. Royal Blue Safir Stone:

Den blå safir siges at være en kongesten. Navnet er ankommet fra et sanskrit ord sanipryam, hvilket betyder blå sten. Dens farver spænder fra bleg til mørk blå, kongeblå og indigo. Stenen hvis visdom betyder styrke og giver dig mulighed for at fokusere på vigtige beslutninger.

8. Larimar blå ædelsten:

Denne originale blå ædelsten kommer i skyggen af ​​blågrøn. Det har en bred vifte af attraktive farver ud, hvis den vulkanske blå sten er den mest dyrebare. Det er bredt tilgængeligt i Caribien områder. En stærk helbredende sten symboliserer den feminine magt og beroliger også følelserne.

Se mere: Citrine Stone smykker

9. Blue Rainbow Moonstone:

Dette er en populær og ret farverig blå ædelsten. Det giver en skinnende effekt med baby kombination af blå og hvide farver, der kan sammenlignes med månen i himlen. Det er en kæreste sten, der bringer kærlighed og lykke til den nygifte. Det skaber vidundere, når de er designet i blå sten smykker.

Den blå farve ligner himlen, havet, tusmørket og søvn. Således som helhed fremmer blå ædelsten spiritualitet, oprigtighed og inspiration. Det giver også dit venskab en rolig, sandheds- og modereringsvirkning. På grund af alle sådanne kvaliteter er det meget begavet som blå sten smykker til de elskede.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send