Skønhed og mode

25 fantastiske antikke ur ur design for dit hjem interiør

Pin
Send
Share
Send


Accent dit hjem med dette smukke, imponerende udvalg af antikke ure, der er tilgængelige i forskellige designs og stilarter. Der er ure i serie som bedstefar, parentes, bordplader, vægure, træ og bedstemødre. Der er modeller med lange tilfælde, pendler, ekko klokkeslæt og med romerske eller nutidige tal. Disse vintage ure bringer en klassisk og elegant touch til dit hjem interiør.

25 forskellige typer antikke ure i verden:

Her er nogle af de 25 bedste modeller af antikke ure, der kan appellere dig til at få en,

1. Massivt træ antikke mantelure:

Hvis du har flere møbler inn hjemme og planlægger at tilføje mere dekoration så få denne massive træ antik ur til at gøre dekorative erklæring. Dette er en god mulighed for tabeller, prøv dette ur til gave til din kære eller det er cool gave til din bedstefar også på hans næste kommende fødselsdagstid.

2. Original Oak Case Antikke Vægure:

Denne model ville helt sikkert passe dit hjem på væggene uden ekstra plads dækket. Det har også en perfekt størrelse til at skabe et indtryk og vise sin elegance udseende. Sagen er lavet af originalt egetræ, der ville blive ved med dine kommende generationer. Dette antikke vægur har store proportioner på 35 "høje og 20" brede med en 14 "urskive med skråglasdør.

3. Walnut Færdig Antik Bedstefar Ur:

Det er det gamle antikke ur, der er lavet med massivt træmateriale og vejer ca. 22,7 kg. Det er i valnødfarve med modellen, der ligner bedstefar type antikke ure. Disse ure er med deres lange tilfælde, pendler, ekko klokkeslæt og romerske tal. Ingen større samling er påkrævet.

4. Vintage Retro 18 "Antique Cuckoo Ure:

Dette antikke vægur er rent håndskåret og er bygget af faglærte håndværkere. Dette ur står på 18 tommer højt, herunder ikke vægten og pendulet. Det fungerer med den enkle teknik som alle andre mekaniske ure. De består af designerhænder til minut- og timeangivelser med visning af romertal.

5. Mahogni Antik Lang Taske Ure:

Boxwood type ure bliver normal men skinnende kig efter hjemindretning. Du vil finde træ hovedstad med ur hætte. Få dette til dit værelse, børn vil sikkert være sikker på denne type ur. Romerske tal er tilgængelige for at læse let og få gamle følelser se efter dit ur.

6. nemt bærbare antikke vagture:

Disse små antikke ure har elegant og flot udseende ikke kun på en mantelhylde, men også på et skrivebord. Det måler 11 cm højt eller 14,5 cm med håndtaget stående op. Uret måler præcis 8 cm på tværs og 6,7 cm dybt med hvid emalje skive. Sidens paneler, bageste og øverste døgn er glasmateriale, der giver dig mulighed for at se vognklockens fantabulous mekanik.

7. Vintage antikke bedstemor ur:

Få denne vidunderligt designede bedstemor ur, der har mekanisk messingbevægelse med messingnøgle. Det er intakt med glasdør sammen med bagdøre. Det er af chiming model og er lidt tungt end normalt. Det måler 53 inches højde x 9 inches bredde x 7 inches dybde.

8. Isoleret Old Vintage Antik Vækkeur:

Disse typer af antikke stil ure er små i størrelse med den alarmerende facilitet indbygget i den. Det er guld gammeldags skrivebord vækkeur. Den har hvid baggrund i sin rundformede urskive. Bagsiden er isoleret, og den har den klassiske retro stil, der har oprindelse i vestlige lande.

9. Fine håndlavede vintage skelet ur:

Dette en tidsmodel antikke ur med 8-dages fusee-bevægelse. Den har forbipasserende strejke med 6 talet hjul arbejde. Ankerflyvningen er også inkluderet her i denne model. Den består af et kompenserende pendul med cylindrisk tinebob og træstang. Hele sættet står på den hvide marmorbase, der er dækket med en oval glaskuppel.

10. Long Case Antik Pendulure:

Disse sorter af store antikke ure fremstilles ved hjælp af bøghøvle og med en mørkmalet finish. Den indeholder andre materialer som metaller, messing og glas til opførelse af andre komponenter i den. Hele pendelsættet er lavet af messing heavy metal og er bestemt en tiltalende for de unge, der for det meste foretrækker moderne koncepter.

11. Carved Antik Træ Ur:

Dette stykke udskåret træ ur er et antik håndværk, der er håndlavet og er det fremragende element til gave såvel som til boligindretning. Den opnår den endelige skygge af antikbrun og måler ca. 18 * 18 tommer. Alle vil helt sikkert gerne have denne antikke udseende vægure som deres ideelle boligindretning i alle årstider.

12. Fransk Forgyldt Bronze Antik Bord Ur:

Her er den blændende model lille antik ur med sin nylige skins, der er blevet opdaget fra det franske guld-bronze metal. Det er det originale antikke bordur med sin klassiske stil. Uret er dekoreret med acanthus blade og acanthus runder til siderne. I alt er uret smukt modelleret med en ørn, der sidder på den pudeformede top. Det har kobber emaljeret urskive med separat minutring og finkornede messinghænder.

13. Porcelæn antikke hyldeure:

Oplev skønheden i hans offwhite og pista green skyggefulde antik ur, der nemt kan holdes på en hylde. Denne antikke ur er ideel til hjemmedekorer og er lavet af porcelænmateriale. Den har rundformet urskive med hvid baggrund. Det har en messing berøring omringet på urskiven og også inde i urskiven.

14. Timepiece Model Antikbeslag Ur:

Denne antikke stil ur er med velproportioneret kompakt ebonized inverteret bell-top sag. Det måler W 2,54 mm x D 2,54 mm x H 34,29 cm i dimension. Det har et messinghåndtag med gennemboret type træfres både på for- og bagdørene. Det består også af har en vidunderligt indgraveret bagplade, hvorpå der er skrevet makerens underskrift.

15. Skolehus stil Antik regulator ur:

Dette ur har runde urskive med ottekantet ydre form. Det besidder romertal med hvid baggrund. Pendulet er lavet med messing, og der er en snoede nøgle til rådighed. Hele yderdækslet er lavet af hårdttræ, som forlænger klokens samlede levetid.

16. Analog Antik Guld Ure:

Denne antikke udseende væg ur har en konventionel analog display med store guld tal. Denne antikke ur har en harpiks sag til sig selv og har en smart antik guld finish, der tilføjer til sit tiltalende udseende. Hænderne på dette ur gør dig til at læse tiden fra ethvert hjørne af dit hjem uden problemer. Det er helt lavet af harpiks materiale og farven ligner guldmetal med åben urskive til et stilfuldt udseende.

17. Franske Antik Bronzeure:

Denne antikke stil ur har en skulptur af en siddende ung kvinde fodring kyllinger. Messens bevægelse i dette ur kører virkelig til præcis, i en uge på en vikling, der tæller timerne og halvdelen på en sølvklokke.

18. Torsion Pendul antikke jubilæum ure:

Her er jubilæet uret, der også kaldes 'Torsion Pendulum Ure'. De er kendt som årsdagen ur, fordi de kan løbe i et helt år på en enkelt vikling. Dette ur er indlejret i et glashus med urskive i en hvid baggrund. Skiven har også blomsterprinter, der er højdepunktet i denne model. Disse typer ur er meget praktisk og også let tilgængelige.

19. Vægmonterede antikke køkkenure:

Udforsk denne gamle antikur, der har overordnede dimensioner på 15 "X 15" (38 Cm X 38Cm). Skærmstørrelsen på dette ur er 10 tommer. Det giver en skinnende gylden metal berøring med vægmontering bestemmelse. Denne særlige model er ideelt egnet til køkkenmiljøet. Denne runde formet ur ur har hvid baggrund med messing embedded tal. Og har ikke meget store minutter og timers hænder.

20. Forårsdrevne antikke porcelænure:

Det er et meget specielt design med usædvanlig grå grøn farve af denne antikke ur, der gør det yderst tiltalende. Porslinset er i fremragende fysisk stand med 5 "diameter porcelænskive. Hele sættet måler 14,5" w x 11,75 "h x 5" d. Dette har en fjeder-drevet bevægelse med udsat escapement gennemgået. Den arbejder med otte dages jeweledpaller med god mekanisk service.

21. Side vægmonterede vintage antikke ure:

Dette er en række analoge antikke vægure til at skabe den perfekte vægattraktion, som alle gerne vil have. Funktionerne i dette vægur, herunder stilen til håndmodellen og drejeknappen, vil alle tilføje karakter og charme til enhver væg i dit hjem. Denne side vægmonterede design ur ville være 3 meter adskilt fra væggen. Det måler 86 cm x 94 cm x 110 cm i sine dimensioner.

22. Skovkage Antikke ure:

Dette antikke vægur har en dimension på ca. 19 "H x 13" W, der er taget fra toppen af ​​hjorthornene til bunden af ​​spilposen. Der er mulighed spil af 8 "hængende kanin og fasan store spil pose på base. Den er udstyret med mørk valnødtaske med grønne tonede blade. Det importeres især fra Tyskland for at få den originale antikke berøring af landet.

23. Metal Table Antique Clock:

Dette er et vintagestykke til din boligindretning, der har trebenet bord med det antikke finishur. Det tilføjer helt sikkert en gammeldags charme til dit hjem eller til dit boligareal specifikt, uanset hvor det holdes. Klokken har en brændt finish. Den håndlavede detaljer i denne antikke version gør uret til et rustikt og elegant designerstykke. Den urvitte baggrund på skiven viser standard romerske indekser. Og desuden som en komplementær, tilføjer time og minuts hænder klassisk elegance til det rum, hvor det er indrettet.

24. Designer Handed Antik væg Ure:

Udforsk denne vifte af antikke vægure, der er lavet til at være mere stilfulde og trendy i årenes løb. Dette ur har yderposen lavet af kobber og urskiven er i rund form. Desuden er baggrunden for aftalen ren hvid med tal markeret i sort, hvilket gør det synligt for alle i enhver vinkel. Det har også sekundernes hånd for at få det til at se livligere ud. Tallene er i romersk, og uret er specielt designet til det bedste vintagelook. Dette ur er så simpelt i udseendet, men giver dit hjem et perfekt interiør.

25. Messing og kobber Antik mantelure:

Få et kig på disse tunge metaller 'Antikke ure, der bruger både kobber og bronze til dets ydre designede kanter. Det giver bare lignelsen af ​​solen, der gløder med kobberflammer. Og er således ideelle indemøbler til dit hjem. Tallene vises normalt med hvid baggrund, og den har den rundformede urskive. Det har kun timer og minuts hænder uden tilstedeværelsen af ​​sekundernes hånd. Men det markerer klart hvert minut med ensartet afstand mellem dem. Tallene vises i sort kontrastfarve til baggrunden.

Hvad har du brug for endnu? Alle de antikke ure, der diskuteres ovenfor, har deres egne specialiteter og karakteristiske egenskaber, som også giver den det perfekte ståsted i denne moderne verden. Der er en bred mangfoldighed af modeller, der kan bruges i enhver stil af boliger med levende interiør. Du har bordtæpper, store bedstefar ure, vintage, beslag klokker, alarmede funktion ure og også lavet med metaller såsom guld, bronze og kobber ure. Igen har du mulighed for at vælge baggrunden for skiven og også skiverne 'former sig. Du har modellen, der viser både romerske tal og også moderne tal. Du kan vælge efter det interiør, der er tema i dit hjem. Ikke kun de kloge folk gør deres valg med disse antikke ure, men også de unge generationer har stor interesse over disse udstillingsstykker.

Pin
Send
Share
Send