Skønhed og mode

Frocks til 2 år gammel pige - nyeste og smukt design

Pin
Send
Share
Send


At have din baby pige klædt i det fineste af tøj er hver mors drøm. Her viser vi dig de mange måder, hvorpå du kan style din baby for at se glamourøs og attraktiv. Den 2 årige baby er i stand til at gå rundt og så er det vigtigt at have tøj, der gør hende behageligt og smukt på samme tid.

Glamourøse og Moderne Frocks til 2 år gammel pige i alle lejligheder:

Få dine top 9 frocks til din baby af 2 årige pige.

1. trykt sommer kjole:

Tjek denne smukke trykte sommerkjole, som din baby kan stryge rundt i. Frocks til 2 års babypige er altid noget cool. Denne ærmerøse frisure har en sød Peter Pan krave i hvid, der står i kontrast til printet. Du kan også have disse sommer kjoler i forskellige farvevalg.

2. Lav Talje Frock:

Aldersgruppen på 2 år giver dig et bredt udvalg i tøj. Denne lave midje 2 års baby frock er også en god mulighed for at have. Den er lavet af bomuldsmateriale og er fantastisk til spilletid. Den lave talje med buer begge sider giver det stil og cuteness.

3. V halskæde kjole:

Denne smukke rosa farve V-halsfest er perfekt til fødselsdagen på din lille. Den flared kjole giver din baby en prinsesse udseende. Denne pels til 2 års pige er lavet af blødt materiale, som ikke vil føle sig ubehageligt for dit barn. Blomsten foran i kjole gør det også fantastisk.

4. Pocket Frock til 2 år gammel:

En af de flotte ændringer fra andre kjoler er denne lommekjole, der har to lommer foran. Den 3 / 4de ærmer kjole har lange ruffles på bodice. Lommerne fungerer som en god stil erklæring for børnene også. 2 årige baby pige frocks er temmelig imponerende.

5. Jakke Style Frock til Baby:

Her er en cool fræk, at din 2 år gamle kan bære til bryllup eller fødselsdag. Denne kjole har en dejlig kontrastjakke, der kan bæres sammen med den. Blonderet udsmykninger på kjole er også spektakulære. 2 årige baby frynser ser fantastisk ud i hvid.

6. Ballonkjole i 2 år:

En ballonkjole er et andet godt valg til særlige lejligheder. Den har en ruffet bund, der er gemt ind for at ligne en opblåst ballon. Dette tilføjer masser af volumen til kjole og får børnene til at se rigtig smuk ud. Denne frynse til en 2 år gammel er stor i enhver farve efter eget valg.

7. Sømør krave kjole til 2 år:

Et af de klassiske designs er sømanden krave kjole at du kan vælge din 2 årige. Denne frock til 2 år gammel er meget trendy og komfortabel. Den har blå sejlkrave og blå og hvid stribet kjole. Den lave midje blå bund tilføjer en god kontrast til kjole.

8. Fan Shaped Dress:

Her er en kold tule kjole med en fanformet bodice. Bodice er lavet med plisseret materiale for at ligne en fan. Denne toårige babyklæbe er perfekt til fødselsdag eller ceremoni. Du kan også have i hvilken som helst pastellfarve.

9. Halter Neck Frock:

En af tendenserne i fødselsdagsfrost til 2-årige er halterhalsen. Dette har åben hals, der er bundet på bagsiden. Du kan vælge farver i rige nuancer. Bunden af ​​kjole kan være i tyll eller net materiale.

Frocks til 2-årige er meget smukke og kan være stilfulde. Du kan få dem i bomuld såvel som satin eller net. Frocks til dit 2 års barn kan få dem til at se meget elegant og smukt ud. Vælg stilarter der altid komplimenterer dit barn.

Pin
Send
Share
Send