Skønhed og mode

15 mest attraktive små ure, der forbedrer skønheden i dine vægge

Pin
Send
Share
Send


At købe det perfekte ur er en kunst. Små ure er en fantastisk måde at oplyse dit værelse eller hus på. De ser søde og søde ud, men hjælper dig med at dekorere dit husly. Disse ure ser ikke kun godt ud, men fungerer også godt, med forskellige slags unikke funktioner og salgspunkter - så der er en for alle. Så lad os hoppe på listen med det samme.

15 enkle og små ure til forskellige anvendelser:

Her er en liste over 15 små ur design, der er erstattet den gamle mode.

1. Ær holde batteri rejse vækkeur:

dette lille vækkeur vil være din perfekte rejse følgesvend. Det er let og firkantede funktioner vil helt sikkert skille sig ud i en skare. Det passer endda perfekt i en kuffert eller endda lommen under din rejse. Det er stort, let at få adgang til / fra-knappen er bekvemt placeret på toppen med snooze og lys bar på højre side af forsiden. Hele drejeknappen inklusive hænderne lyser for den bedste natvisning. Uret har fire bip alarm stigning trin, helt tick-mindre lyd bevægelse og kører på kun et enkelt AA batteri.

2. Nikky Home Small Vintage Dekorativt ur:

Inspireret fuldt ud fra sommerhusstil, leveres dette klassisk designede lille dekorative ur med en lommeurform, der ser sindssygt stilfuld på bordet. Blot fremstillet af metal i elegant gylden finish, kræver det kun et AA-batteri til drift. Denne er perfekt til dit kontor eller skrivebord.

3. V Marketing Site Mantel Clock:

Fuldt indpakket i valnødfarve, er dette lille mantelt ur smukt lavet af træ - klar til at skabe et indtryk med sit elegante udseende. Derfor vil dens stil nemt supplere de andre møbler i dit værelse. Dens dimensioner er også ideelle til montering på de fleste hylder i dit hus. Det er også et kvartsklokke og dets chime-boks har automatisk afbrydelse mellem 10:00 og 5:00, hvilket ikke forstyrrer nogen, der sover om natten.

4. Haoun Mini størrelse Vandtæt ur:

Dette er et meget lille vægur til badeværelset. Det største træk er, at det er helt vandtæt, så ingen mængde vand kan gøre noget for det. Uret bruger en stor sugekop til at holde sig på en glat overflade, og silikonrammen giver ikke kun et slidstærk design, men også det ser dejligt ud og vejer let. Dette er en sød match til dit badeværelse.

5. Smart Living Company Vintage Sort Stående Skrivebord Ur:

Med en vægt på kun 0,8 pund er denne lille stående ur perfekt til dit skrivebord. Med sin unikke sorte farve vil den lyse dit værelse og stadig holde tiden nøjagtig. På dit hvilket som helst rum eller bord giver det koldt udseende efter indretning, det er også nyttigt for dit kontorbord.

6. Chengsan Silver Table Clock:

Denne lille sølv ur er indbegrebet af design og elegance. Lavet af en metalskal med en metalbase og et high definition glas, der ikke beskadiger dine møbler. Også dette ur er nemt at betjene, så alle kan bruge det. Dette retro flotte moderne digitale ur vil sikkert dekorere dit liv og forbedre kvaliteten af ​​dit liv. Dette er fantastisk til læring, kontor eller offentlige områder.

7. Godinger New Shannon Small Mantle Clock:

Denne lille mantel ur vil være fremragende for dit værelse. Det ydre hus er helt lavet af glas og sammen med sølvringen rundt foran klokken ser det bare godt ud. Det glas eller krystal, der anvendes i dette ur, er lavet af kvalitetsmaterialer, og der er plastikdæksel over urets overflade. Uret er dog ikke lydløst, og det er flåter er hørbare.

8. Vintage Retro Dagligstue Dekorativt Ur:

Denne lille vintage ur tager dig tilbage 80'erne med sit retro klassiske europæisk stil design. Dette ur vil hæve din elegante atmosfære i dit hjem med sin ikke-krydsende, glatte fejende præcise kvartsbevægelse, der sikrer en god søvn om natten og giver dig det bedste arbejdsmiljø. Også store opkaldsnumre er nemme at læse til både børn og voksne.

9. Country House Small Patina Aged Tabel Topur:

Fuldt fremstillet af metal tin og patina finish, vil dette lille bordplade være din perfekte størrelse følgesvend til dit sengebord, mantel eller hylde. Med sine små målinger kan den passe ind i ethvert rum i dit værelse. Det kræver kun et enkelt AA-batteri at betjene.

10. Pluteck Non Ticking lille batteri ur:

Lavet af hårdt plastikhus og batteridrevne, er dette lille batteri ur super roligt uden nogen form for irriterende tick tippe lyd. Uret har også et tre-fase bip alarmsystem sammen med en snooze bar. Hænderne på uret er lysende, og det kan nemt ses om natten. Dette kræver et AA-batteri til drift. Dette ur er perfekt til dine små børn.

11. Chelvee Quartz Vækkeur:

Dette er en meget sød udseende lille hvidt ur, let i vægt og passer nemt ind i lommen. Der er en natlysknap, der tænder opkaldet til visning af natten. Uret har også en 3D digital urskive med metalhænder. Total kvarts bevægelse uden tikkende lyd - for den glatte nat søvn, så du kan være produktiv den næste dag.

12. Jomparis Rustik Land Træ Skuffe Hylde Klokke:

Denne retro stil lille hylde ur er perfekt til enhver god dekoration på dit skrivebord eller hylde. Gør helt ud af træmateriale, det er faktisk et meget stille ur. Den superkvalitets Quartz-bevægelse holder tiden meget nøjagtig, samtidig med at du holder dit miljø fri for enhver lyd. Hænderne er lavet af metal og er af hvid farve. Tallene på drejeknappen er også letlæselige.

13. Ecvision Creative Small Black Clock:

Dette tavse lille sorte ur er en perfekt speciel gave til en mand, på sit kontor eller soveværelse. Ingen tikker sikrer, at du arbejder eller sover uden nogen form for distraktioner. Den ydre skal, knap og urhænder - er alle lavet af aluminium, bortset fra skiven, der er lavet af PVC-materiale. Uret har også natlys til bedste natvisning.

14. Deco Mates Lille Vækkeur:

Det unikke ved denne lille runde ur er den flade linse, der dækker urets ansigt for at beskytte mod snavs eller snavs. Designet er enkelt, men klassisk, moderne og stilfuldt. Det kan bruges som et skrivebord eller endda som et lille vægur. Det er ikke-tikkende, så operationen er tavs.

15. Travelwey LED Digital Vækkeur:

Hvis du kan lide små elektriske ur, så vil du elske dette jumbo belyste LED ur. Dette er bedst for børn, seniorer eller voksne. Det er nemt at betjene, kommer med et natlys, en alarm og snooze. Du kan let affyre dette ved at tilslutte til et AC 120V-stik, og det kan også rumme dobbelt AAA-batterier i tilfælde af backup.

Derfor kan vi se, at der er forskellige muligheder for små ure at vælge imellem - fra at være elektriske til at være hvidfarve, og denne liste går igennem hver enkelt af dem i stor detalje. Så, at købe en bliver meget lettere nu og vil helt sikkert hjælpe dig med at hæve dine boligindretninger til det næste niveau.

Pin
Send
Share
Send