Frisurer

Hvordan stil mellemlang længde hår?

Pin
Send
Share
Send


Mellemlang hårlængde er interessant, og mange kvinder foretrækker at holde det hverken lang eller kort. De foretrækker mellemstore tresses, der rører ved skuldrene. Alle typer hårlængde kræver forskellige slags styling, så det gør ret til dine tresses og funktioner. Prøv enhver af nedenstående stil og føl dig sikker på hvordan du ser ud.

1. Lagdelt og struktureret:

Layering af hår tilføjer ekstra volumen til håret og ser godt ud i alle længder af håret, men forbedrer især mellemlange tresses. Teksturering af hår kan gøres ved forskellige metoder, og den bedste er ved at fremhæve den med en passende farve. Derudover kan du vælge at bruge en fjer barbermaskine i enderne.

2. Den slanke stil:

Rett hår er altid på mode, uanset om det er anledning eller årstid i modeverdenen. Så hvis du kan lide mellemlangt hår og har godt tykt hår, kan du beslutte at holde den slanke stil. For en lille ændring kan du have vinklede frynser og holde resten af ​​håret bundet i en hestehale.

3. Back Styled Curls:

Mellemlangt hår ser godt ud, hvis de har krøller og kæmes baglæns. Kronhåret kan fastgøres med hårnåle eller et smart tilbehør. Dit hår kan også krølles kunstigt, hvis det kræves. Men du skal da tænke på at bruge noget udstyr for regelmæssigt at holde udseendet.

4. Sideparted Bob:

Et godt valg at style mellemlang længde hår er sideskille det helt. Dette giver dig mulighed for at se yngre ud, så du får et smartere udseende. Den tyngre side ser anderledes ud end den side der har mindre hår. Denne slags frisyre er mere velegnet til yngre kvinder og kvinder, der altid kan håndtere åbent hår.

Se mere: Frisurer til medium hår med lag

5. Heavy Bangs And Wavy Style:

Tunge pandehår ser smarte ud og kan give et tættere kig på dit hår. Det er et godt valg for kvinde, der kan lide mellemlangt hår og har lang pande. Kantens kanter kan holdes stump eller givet en form. Resten af ​​håret har små bølger, der gøres med en jern eller krølle maskine.

6. Ombre fremhævede ender:

Sort og ombre kombination ser fint ud og kan sportes i mellemlangt hår. Ombre højdepunkterne kan styles i enderne og giver en dobbelt effekt til tresserne. Det kan også fremhæves med tynde striber af farve på et lige eller bølget hår.

Se mere: Medium krøllede frisurer

7. Center Parted Medium Hair:

Medium længde tresses ser godt ud, når midterparten er adskilt. Det tilføjer en dimension til håret, der giver dig mulighed for at føle dig selvsikker. Håret kan være naturligt lige eller bølget eller endda krøllet og de kan alle være centralt skilt. Denne type frisyre er nem at gøre hjemme og ser godt ud overalt.

8. Noodle Style:

Ikke alle kan bære meget krøllet hår, men dem der kan klare sig til at se smart specielt i hoppet mellemlangt hår. Du kan vælge denne indstilling, hvis du er glad i krøllet hår, eller du har naturligvis denne slags tresses. Mediumlange hår kan let holdes åbne og kræver ikke særlig pleje.

Se mere: Simple formelle frisurer til mellemhår

9. En hestehale:

Hvis du er for byst og ikke vil gå til salonen alene i dag, så kan du bare binde en høj hestehale. Dette giver dig mulighed for at være fri fra at tage ordentlig pleje af dit hår uden nogen form for ekstra indsats, og du vil helt sikkert se pænt ud i bundet hår og nogle åbne frynser. Hvis du vil skære dine lange tresses i mellemlang længde, kan du nemt få det til at blive stylet i en af ​​de ovennævnte frisurer. De er enkle og ser altid godt ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send