Skønhed og mode

Sådan laver du Kerala Bridal Makeup

Pin
Send
Share
Send


Indien er et diversificeret land med forskellige kulturer. Livsstil og bryllup stilarter efterfulgt af alle kulturer er forskellige. For eksempel er et Marwari bryllup helt anderledes end et bengalsk eller et Kerala bryllup. I dag skal vi diskutere for at diskutere, hvordan man anvender Kerala brude sminke. Kerala er en stat kendt for sin særskilte smag og kultur. Kerala bruderne bærer generelt en hvid sari med gyldne grænser ladet med gyldne smykker. Bryllupperne holdes normalt om morgenen eller dagen. Så sminke bør ikke være for glitrende. Det skal gøres på en måde, så det matcher med påklædning og bruden står ud af mængden. Elegance er et ord, en Kerala-brud strækker sig strengt til. Så her er en lille tutorial, som vil lære dig at gøre Kerala brude sminke.

Hvordan man laver Kerala Bridal Makeup:

SOM KRAV:

 • Ansigtsvask
 • En god fugtighedscreme
 • Concealer
 • Øjenskygge
 • Øjenliner
 • Læbestift
 • Kompakt pulver / løst pulver
 • Primer
 • Læbepomade
 • Mascara
 • kajal
 • Læbeglans
 • Lip liner

Ryd op:

En god ansigtsvask skal bruges til at rense urenheder og snavs væk fra ansigtet. Pat dit ansigt tørt med et håndklæde. Følg det med en god toner.

Se mere: Telugu Bridal Makeup

Moisturizing:

Påfør en god fugtighedscreme efter hudtype, så huden er hydreret, og der er ingen klare patches.

Primer:

En primer bør påføres basen til makeupen for at blive i længere tid.

Concealer:

En god branded concealer bør anvendes til at skjule mørke patches og ufuldkommenheder. Det skal anvendes omkring øjet, pletter osv.

Fundament:

Man bør være meget forsigtig, mens man vælger et godt branded fundament. Det bør gå med din hudfarve. Generelt bør man tage en tone højere end hudfarven. Ikke 2-3 nuancer, fordi det er, når det giver et meget falsk udseende.
Stiftelsen bør anvendes i prikker i cirkulær bevægelse. Man kan bruge rosenvand for at blande fundamentet med huden.

Se mere: South Indian Bridal Makeup Pictures

Eye Makeup:

Denne del tager absolut det meste af tiden. Det bør håndteres omhyggeligt for at give et subtilt men klassisk blik til øjet.

Øjenskygge: Der skal vælges en glitrende brun eller bronze øjenskygge. Øjenskygge bør ikke påføres i nærheden af ​​øjenbryn. Brug en øjenskygge børste til at blande det godt. En linje af øjenskyggen skal også anvendes på det nedre låg.

Øjeparti: Et medium tykt øjenforingsmiddel bør påføres. Vinge ikke det udad, da vi vil holde det nemt i dagtid.

Kajal: En medium tykk linje af kajal skal påføres. Der skal vælges en vandtæt og fnugfri kajal.

Mascara: To lag med god curling mascara skal anvendes.

Se mere: Tamil Wedding Bridal Makeup

Rødme:

For at holde om dagen i tankerne bør man vælge en skygge tættere på den naturlige rødme. Påfør det på kindbenene for at fremhæve det godt.

Løst pulver / presset pulver:

Påfør lidt af et løst pulver eller presset pulver. Sørg for, at du ikke anvender det for meget. Bare dab lidt.

Læbestift:

Før du anvender en læbestift, skal man anvende en god læbepolm for at holde dine læber bløde og hydreret. Lipliner bør anvendes. Man bør gå til en subtil skygge. Fersken eller nyanser af fersken, en blanding af pink eller rød kan bæres. Påfør læbestiftet med en læbestift børste. Glans er valgfri. Brug et blottpapir for at fjerne overskydende læbestift.
Påfør et lag løst pulver og dab det med et blottpapir til læbestiftet for at vare længe.

Bindi:

En stor rød bindi er en kendetegnende del af en Kerala brud.
Endelig er udseendet fuldstændigt for at stjæle millioner hjerter.
Brug disse tips til den specielle makeup, der får den smukke, men endnu subtile blik på den vigtigste dag i dit liv. En god frisure bør også vælges for at matche op med makeup og påklædning. Det skulle alle se elegant ud i slutningen af ​​dagen.

Billeder Kilde: 1

Pin
Send
Share
Send